reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witajcie,
Maggusia w końcu dotarłam na to forum, wstyt się przyznać ale zaglądałam tylko na - spotkania MAMA z Londynu.
Mam 2m-cznego synka Krystianka i troche nam się już nudzi spacerować sami. Dzisiaj tak pięknie więc spędziliśmy dzionek w parku- troszkę się spaliłam- mam nadzieje że nie będę cierpieć :-(
Pozdrawiam gorąco i tutaj też będę zaglądać często:-)
Buziaczki

reklama
Witam kobietki

Widze, ze nie tylko ja korzystam z urokow slonca w ten weekend, cicho tu i spokojnie, ale do dobrze oznacza to jedno, ze wszystkie sie dobrze bawicie. My dzis wrocilismy z kolejniej wyprawy trafilismy do Margate i Ramsgate, ale osobiscie nie polecam tych dwoch miejsc choc wiadomo, ze wszystko to rzecz gustu i trzeba samemu zobaczyc by ocenic, jedyne co to kupilam buty Maxin sie usmieje bo sa w kolorze wozka, hmmm znow podswiadomie. Potem wsiedlismy w samochod i pojechalismy do Deal bylo super, kolejny zamek niby nijaki z zewnatrz ale warto zobaczyc robi wrazenie, potem spacer jakis obiadek, urokliwe uliczki i mnostow sklepow ze starociami. Kolejna wyprawa uznana za udana.

maja33 gratuluje odstawienia, u mnie tez juz chyba niedlugo zbliza sie koniec, dzieki za gratulacje

Buziaczku fajnie, ze z malutka Ci tak wszystko dobrze idzie , a nie mowilismy ze bedzie dobrze

Maggusia a dla siebie probowalas otrivin lub sudafen sa dobre polecam, a co do podrozy my to po prostu uwielbiamy

izka0401 witamy na forum

niunka to juz lada dzien zobaczysz, juz nieldugo bedziesz tulila swoja kruszynke

Pozdrawiam wszystkich no i spokojnej nocy po udanym dniu

hej laseczki

ja cicho siedzilam bo od wczora zle sie czuje w sumie to juz w paitek cos mnie pobieralo.Na szczecie dzis jest lepiej i mam zamiar wyjsc z domu tak pikena pogoda wiec trzeba korzytac.Natalka ja zawsze cudna kiedy lezalm obolala ona piekne sie bawila siedzila kolo mnie calowal przytulala chora mama.W takich momentach czuje sie wspaniale uscic tak malych raczke dodaj ci skrzydel:tak::-)
z mezem mialam spiecei,ale jak to zawsze ja obraza na calego choc trwal krotko,oczysicie maz musial wyciagnac reke:-D w sumie to i tak nie byla moja wina ze sie zloscil,no nic znowu wszystko jest tra la la.... i to mnie cieszy bo nie lubie byc w takim nastroju.
ide zrobic snaidanie dla rodzinki

Maja swietne tak szybko sie nauczyla Martusia pic z butelki,pewnie dzis milusny dzien spedzicie,jedziece do tego 02?

Joanna chyba juz pislam,ale nie pamietam,gratuluje spotkania ciesze sie,ze dobrze poszlo,a wycieczki organiozujecie sobie przednie,ja mam nadzieje,ze teraz wyciagne moje i zwiedzimy pare zamowk bo bardzo lubie te klimaty

Mamuśka79 w koncu dotarlas do nas,pisz pisz,ja mieszkam kolo Wood Green wiec kiedy mozemy sie na spacer gdzies wybrac

izka0401 witam na forum

niunka czekm i czekam na twojego bobaska jak dzis sie nie odezwiesz to znaczy ze juz synek jest z wmi;-)

Maggusia dzieki,a jak dzis zdrowko i spotkanie z znajoma??

ide zrobic to sniadnie bo juz mnie szarpia za pizame:-D

pozdrawiam goraco i zycze milej niedzieli

Witam Mamusie!

Dzis pogodnie:-)
ja nadal jestem przeziebiona:wściekła/y: katar i gardlo mnie w nocy tak meczylo ze mialam kompletnie dosc tego i jeszcze do Brianka wstawalam na dodatek na oczach jestem taka opuchnieta mam takie worki pod oczami ze szok:szok:
Wczoraj moj wziol Brianka na przejazdzke samochodem a ja nie mogac patrzec na balagan zaczelam odkurzac i troszke sprzatac dom zamiast sobie polezec spokojnie no coz jak nie ja to kto zrobi to za mnie:confused::blink:
Wyszlam wczoraj zapiac Brianka w fotelik i w pasy i zobaczylam taka cudna pogode ze ja chyba dzis w domu nie usiedze:cool2:

Maxin nie martw sie ja tez dzis mialam spiecie;-)
ale widze ze u ciebie juz wszytsko w normie:happy:
Wracaj do zdrowka!:tak:
Fajnie ze Stokrotka tak sie sama bawila Brianek wczoraj tak narozrabial ze nawet pokoj w wodzie plywal:eek:

Mamuska 79 witaj na forum:-)fajnie ze do nas dotarlas.
No tak czasem czlowiek moze sie poglubic w watkach;-)

Joanna Z to ty podrozniczka jestes:-)

Izka ciebie rowniez witam!opowiedz nam cos o sobie:-)skad jestes?

Niunka ta brazowa wydzielinka to czop porodzik tuz tuz:happy:trzymam kciuki bedzie dobrze!
Juz za niedlugo bedziesz trzymac swoja kruszynke w ramionach.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

czesc
no dziewczyny musze was rozczarowac , ale jestem ciagle z brzusiem:-(, nic sie nie ruszylo , pisze dopiero teraz bo od rana wedrujemy tu i tam , a teraz z tego goraca padam z nog.

Nie pisze do kazdej z osobna , bo jak zawsze kreci mi sie ktora napisala.
Chodzi mi o ten czop, korcze oby to bylo to , jeszcze troszkie mi leci, ale juz coraz mniej. No zobaczymy . Dobrze ze wiem ze to juz napewno ostatni tydzien ,:tak::-).
Max w sobote 11 bedziemy mieli synka przy sobie.

Chyba ze przez te upaly wezmie mnie szybciej.

Kobitki weekendzik u nas udany , dzis bylismy na targu , i pokupowalismy cudne ciuszki dla znajomycj do Polski za taka tanioche ze szok:szok:.
Fajnie ze mamy blisko naszego pakistanowa taki targ i faktycznie mozna kupic rozne uwywane rzeczy w dobrej cenie.:-)

papa jestem apppppppppppppppppppppp

Hej kochane,
Witam nowe dziewczyny:-)
U nas super weekend.W sobote bylismy na party weselnym meza kolegi z pracy.Bylo milo ale ci ludzie nie potrafia sie bawic, jakby zobaczyli wesele w Pl to by im oczy wyszly.Ale nie bede narzekac.A Oskarcio zostal z naszymi przyjaciolmi.-malzenstwem.Wszyscy byli zdziwinie bo maly wogole nie plakal za nami, super sie bawil, bez problemu usnal takze i oni byli zadowoleni ze dali rade i my ze mamy tak grzeczne i kochane dziecko:-)
A dzis od rana swiecilo slonko, wiec najpierw pojechalismy do Pl kosciola w Manchesterze a pozniej prawie caly dzien spedzilismy w wielkim parku w Manchesterze,Swietne miejsce do spacerow, zabaw z rodzinka.Bylismy ze znajomymi, bylo super (wkleje fotki na zamknietym).Wzielam prowiant i wszystko co potrezbne dla Oskarcia, tak wiec zabawa byla super:-)
Majeczka-gratuluje przejscia na butle bez problemu, to prawda ze teraz nie bedziesz taka "przywiazana" do malej i maz bedzie bez problemu ja nakarmic pod twoja nieobecnosc.
Maxin-wracaj kochana do zdrowka, na weeken musisz byc zdrowa.Nio i ciesze sie ze z mezem to bylo tylko krotkie spiecie.Ah ci faceci...:wściekła/y:
Niunka- na pewno juz nie mozesz sie doczekac, ale cierpliwosci lada moment malenstwo bedzie z wami!
Joanna-Z-odroznicy z was, ale to dobrze ze fajnie sie bawicie!
Buziaczek-lubimy cie lubimy i rozumiemy, ze jak sie ma takiego malego bobaska to brakuje czasu na wszystko.Z kazdym tygodniem bedzie lepiej wiec my poczekamy:-)
Dobrej nocki wszystkim zycze!

hej!!!
Maxin-bylismy ogolnie bylo fajnie ale to raczej nie dla naszej Marty miejsce fajniej bylo w Hyde Parku ale tak za rok to bewnie byloby super dla Marty:tak:
Izuś -jeszcze nie widzialam fotek ale zobacze:tak:,fajnie ze tak milo spedzacie cas zawsze cos sie dieje:-)
Niunia- tyjednak jeszcze nie ale nic czekamy cierpliwie:tak:
Maggusia- tak ja tez tak zawsze mowie ze jak m zajmie sie Mart to sobie odpoczne
Joanno- super organizujecie sobie czas ja tez kocham wycieczki:tak:
ale wtedy jest 1000 rzeczy do zrobienia i szkoda czasu na odpoczynek:-D

U nas weekend byl bardzo fajny szczegolnie wczorajszy dzien:-)

dziekujemy za butelkowe GRATULACJE u nas tak gladko to przeszlo ze nie wiem nie zauwazylam zeby mala jakos szczegolnie tesknila za cyckiem:-D, chyba nie widzi roznicy:-(
pozdrawiam i zycze milego dnia pewnie dzis bedzie tloczno bo brzydko a dworze:-(
pozdrawiam

witajcie kobietki:-)

jak tam po weekendzie każda pewnie zadowolona bo pogoda piekna była:-) my to wczoraj wybralismy sie na plaże i tak sie spiekłam ze nie moge na rece plecy i dekold:tak::tak::tak:przez dwie godziny spaceru tak mnie chwyciło szok a juz nie wyobrażam sobie gdybym plackiem leżała :szok::szok: to chyba bym sie siekła na kebab:-):-D

za 30 min mam położną w domu ciekawa jestem co mi tym razem powie:-)czy macica dalej sie opósciła czy jednak nie?

musze wam powiedziec ze w piatek miałam jeden pożądny skurcz ze az musialam ukleknąc:tak::tak: myslałam ze to juz i tak czekałam na kolejny a tu nic ustało:-):-) a już sie napaliłam:rofl2::rofl2::rofl2: chociaż powiem wam że ostatnio w nocy boli mnie brzuch tak jak bym miała okres dostac DZIWNE???????? ale tylko w nocy potem mija hmmmmmmmmm.........no dobra dziewczynki lecę nasiusiać do pojemniczka ha ha mam nadzieje ze tym razem trafie bo ostatnio przez ten brzuchol miałam problemy:tak::-) ogranicza mi widocznosc:-p:happy:

buziole dla was napisze potem co mi powiedziała położna:elvis:

reklama
hej hej
u nas masakryczna noc. Rochowi idą zęby ( myślę że górne jedynki,ale pewności nie mam bo nie sposób mu zajrzeć do buzi).
Przez godzinę go usypiałam dzisiaj:-:)szok::wściekła/y: i jestem półprzytomna dzisiaj.
Czas się jednak obudzić.;-)
Wczoraj faktycznie było pieknie i super ciepło. Ja uważam na słońce.
Smaruję Rocha zawsze kremem ( jak raz nie został posmarowany to dostał strasznych plam-a z tego co wiem to może być uczulenie na słońce).

Poza tym mam stresorka juz dzisiaj, bo jutro jadę na testy kwalifikacyjne do pracy w więzieniu ( matematyka, język, spostrzegawczość, pamięć i inne)
I zaczynam przygotowania do testów sprawnościowych.:-p

Do góry