heja
dzis do pracy,a ja nie czuje sie za dobrze,ale coz na razie na wolne nie moge sobie pozwolic wiec trzeba jakos przezyc.
piekna pogoda byla na wekedn coz z tego jak wiekszosc przesiedzialm w domu,chos wczora nie wytrzymalismy i odwiedzilismy brata W.,Natalka bawila sie na ogrodzie z kuzynka,potem pojechalimy do argosu kupic malej maly namiot i tunel do zabawy,wiec w domu mialam radoche z nowej zabawki
Nocki wciaz sa ok,ale biegunka nadla ja trzyma choc juz nie robi takich wodnistych,je tylko jedne posilek dziennie,ale lepsze to nic nic.
kasiulka wspolczuje nieprzespanych nocek,zabkowanie nic milego.Zycze powodzenia na testach,odwazana jestes aby parcowac w wiezieniu
Maja swietnie tak gladako poszlo tylko sie cieszyc.Wasze dziecko to naprawde aniolek.
izusia to fakt tutaj nie potrafia sie bawic na weselach,jakos tak sztucznie jeste,ale to ich styl ,my inaczej swietujemy taki dzien.Najwazniejsze,ze spokojnie mogliscie sie pobawic kiedy wasz grzeczny Oakrcio spal w domu pod tak dobra opieka
PINKA25 kto wiem,ze to juz niedlugo,ja przez porodem tez mialam bole jak na @,a z sloncem lepiej uwazaj.......
niunka wciaz z nami 2 w 1 czekam i czekam,co tu zagladam mysle,pewnie juz urodzilas a tu
,cierpliwa jestes nie narzekasz
maggusia takie z nas juz matki,zony,gopodynie,zamiast odpoczywac to zasze sobie cos znajdziemy do roboty w domu.Jak sie dzis czujesz???I co z twoja praca,bo wspominalas,ze dostala,ale gdzie i kiedy zaczynasz???
ide po chusteczke bo z nosa mi kapie