reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witam Was Wszystkie ...pewnie Mnie juz nie lubicie:no: bo nie odpisuje kazdej z osobna. he he ale niestety nie mam czasu..:no: ciagle jestem po za domem a jak wracam to pozno i jestem strasznie zmeczona.
Blaneczka ma sie dobrze wazy juz 3.76 majac 2 tygodnie i 5 dni.
Wloski jej bardzo urosly i gloweczka ..juz sie ja czuje jak sie trzyma na raczkach.:-p
Po za tym z dnia na dzien coraz mniej spi wszystko ja interesuje. :-D
Karmie ja co 3 godzinki w dzien a w nocy jak zasnie o 11 to wstanie o 3 lub po 4 na karmienie i pieluszke a nastepny raz wstanie o 8 takze moge raczej pospac.:tak:
Miala juz 1 szczepioneczke, razem z Nia ja przezylam..:-(i pobranie krewki ze stopki. Od paru dnia ma krosteczki na policzkach:-:)confused: ,czerwone,skupiska krosteczek - wszystkie polozne i lekarki mowia ze to normalne i ze to skaza bialkowa chyba:sorry::confused::dull: bo od mleka mojego.. i ze niedlugo przejdzie:tak:.po za tym zmienilam fryzurke:-Djutro jeszcze zrobie sobie pasemeczka jasne- mam nadzieje ze wyjda :-p, bylam tez odwiedzic swoja Mame wczoraj caly dzien razemmm..extra spedzilysmy czas. Moj od poniedzialku idzie do pracki urlopik minal bardzo szybko..:-(
szkoda, bo tak sie przyzwyczailam:blink:.hehe od tygodnia mieszkamy sami bo lokatorzy w PL.:-Dna 2 tygodnie pojechali.no to chyba tyle a jutro jedziemy do Skidnes nad morze. opalac sie bede..:-D:tak:;-) wkleje nowe zdjecia jak wrocimy buziaczki pa pa :-p
dobranoc

Buziaczek super.
Moja Marika wazyla tyle jak sie urodzila ale z niej to maly slonik byl. Cos sieze szczepionkami znow zmienilo? Bo moja niunia pierwsza miala jak miala 8 tygodni.

Witam Mamusie!

Cos dzis pochmurny dzien a ja czekam na sloneczko moze wyjdzie?bo chyba przyjedzie do mnie kolezanka :-) i mamy zamiar wybrac sie na maly spacer juz nie moge w domu wysiedziec:sorry2:
po za tym katar juz lepiej ale sie nameczylam w nocy nawet krople nie chcialy przejsc:baffled: lecz dzis moge siakac wreszcie :happy:
Widze ze tu cichutko pewnie wczoraj dziewczyny ostro zabalowaly:rofl2:

Maxin juz pisalam na gg fotelik rewelacyjny!:tak:widac ze mala ma wygodnie:-)

Joanna Z fajnie ze sobie tak zwiedzacie wspaniale rozne miejsca;-)

Buziaczek pokaz zdjecia w nowej fryzurce:tak:
swietnie ze mala dobrze przybiera na wadze:-)

Maja1980 z tymi szczepionkami roznie wlasnie nawet mi mowia dziewczyny ze ich dzieci mialy juz w szpitalu jakies po porodzie a moj Brian np nie mial:eek:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

hej babki
no i nic sie nie ruszylo :-(, mowie wam synek uparty jak diabli , chyba za tatusiem:-D.Na kogos trzeba zwalic:-D:-);-).Pozostala mi tylko wydzielina od wczoraj i nie wiem czy tak dlugo ona ma sie wydzielac , czy nie powinno to ustac. Poczekam do wieczorka i zobacze wtedy. Bo polozna mowila ze jak bede krwawic na nastepny dzien to mam sie zglosic, tylko ze to nie krew , a jakas brazowa wydzielinka.

Buziaczek

:-)superowo ze ci mala tak dobrze na wadze przybiera , no i mamuska tez sie pindruje. Wklej fotkie nowej fryzurki. No widzisz a u nas cisza, ale juz niedlugo :tak:.
Odwiedz nasze forum.Jak znajdziesz czas.

Kobitki mamy dzis piekny dzionek wiec korzystam z pogody papa.

Witam wszystkie mamy z U.K. Jestem tu pierwszy raz.Mam już 3 letniego synka.teraz czekam na drugiego i już sie nie mogę doczekać.Pozostało mi jeszcze 3 tygodnie. Pozdrawiam wszystkie mamusie.

reklama
hej!!!
weekend to dziewczyny cicho siedza no i pogoda my caly dzien tez spedzilysmy na dworzu i bylo super:-)
udalo sie z przejsciem na butelke mala juz bez problemu pije z buteleczki mleczko i jestem z tego powodu szczesliwa teraz tylko czekam na zanik mleka i wolnosc :-D

buziaczek-super ze tak pieknie rosnie mala i sie rozwija tylko sie cieszyc
niunia-bidulko jeszcze nie wspominalysmy cie wczoraj :tak:ale moze po tym masazu sie cos ruszy
izka-witaj serdecnie bedzie ci sie napewno podobac na forum:tak:
maggusia-u nas jest pieknie wyylam do ciebie troch slonka:-)
joanno- GRATULUJE sper ze poszlo dobrze
mala-gorzalko- jejciu jak ty musisz cierpic:-(
pozdrawiam

Do góry