reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam

Dzis piekna pogodna a weekend ma byc upalny :cool2: . Juz sie zastanawiam jak ja to wytrzymam z ta moja opuchlizna.

Ale w niedziele maja zajrzec znajomi zeby nam pomoc w przestawianiu mebli a wieczorkiem zrobilmy grillowanie w ogrodku. Mam tylko nadzieje ze te moje bole krokowe troszke ustapia bo narazie posuwam sie mieszkaniu za pomoca krzesla :-( – to jest teraz moja podpora. Normalnie wszedzie ze mna...krzeslo.

Widze ze maluszki sa grzeczne, mamcie jeszcze grzeczniejsze, niektore przygotowuja sie do porodu inne do wakacji … tylko maggusia sie leczy…ehhh
Tak duzo kochaniutkie stukacie w te wasze klawiaturki ze zawsze jest mnostwo czytania :-p

Pianka- do mnie tez mama przylatuje na porod wnusi, nawet widze ze w tych samych tygodniach ciazy – 38 :-) ale tesciowej nie bedzie, potem ma przyleciec jak moja mama zdecyduje sie na powot , bo jak narazie ma bilet w jedna strona :-D
Ty sie martwisz ze tesciowa sie bedzie wtracac, a ja sie boja ze to moja mama bedzie “ a to powinno byc tak, a nie tak…” jesli chodzi o bobaska oczywiscie…ale zobaczymy

Oki teraz uciekam

cmokusie dla was

reklama
heja my juz po zakupach,ale sie nalazilam,oczywiscie zachaczylismy o IKEA,wiec pare pierdul kupilam oraz fotelki ,zdecydowalam sie na zupelnie inny,laska doradzala mi ,wiec w tym pierszym co chcialam,laska mowial,ze ludzie skarrza sie na zaglowek ktory nie ejste wyciagany i starsze dziecko ma niewygodnie,wiec odpadl od razu,a z drugim kolory byly fefefe,wiec zobaczylismy inny z Graco® Logico M jakas nowosc na rynku od 2 miesiecy duzo zainteresowania,fakt jest dosc gleboki,ale nasze auto w sumie jest szerokie wiec bedzie pasiowac idelanie i co najwazniejsze Natalce sie spodobal, w innych nie chcial siedziec ,a w tym spokojnie siedziala,nawet sie bawila,wiec na razie uwazm ze to dobry wybor,zobaczymy jak sie sprawdzi bo w sumie ma te same funkcjie co Maxi:-)
a wyglada tak
41dsckxmc9lsx315sy375to5.jpg

a tak wyglada dziunia w nim
wfotelikudv2.jpg

ok ide prostowac wlosy na wieczor;-):-):tak:

ahca MAGGUSIA wiesz na majowkach duzo lasek mowilo,ze te z melodyjkami byly fajne na chwile potem wymontowali baterie bo dzialalo im na nerwy a dziecko urzadzalo sobie z tego zabawe a nie nauke,ale jak uwaza ze bedzie ok,

buzka papap

Maxin
ale ta twoja corcia wybredna co do tych fotelikow:-D, ale Graco bardzo dobry wybor , napewno bedziecie zadowoleni;-).

Kobitki napiszcie mi cos wiecej o tym masazu szyjki. Jak dlugo po tym masazu musze czekac na jakas reakcje. ?Bo narazie mnie tylko wszystko boli i mam lekka brazowawa wydzieline to wszystko.
Miala ktoras podobnie, ze po tym masazu ja wzielo na dobre?

niunia z tego co pamietam to buzieczke miala i na nastepny dzien urodzila chyba tez dorcia wiec kto wie moze jutro bedziesz juz tulic synka,trztma kciuki szybkiego rozdowjenia;-)

Kobitki napiszcie mi cos wiecej o tym masazu szyjki. Jak dlugo po tym masazu musze czekac na jakas reakcje. ?Bo narazie mnie tylko wszystko boli i mam lekka brazowawa wydzieline to wszystko.
Miala ktoras podobnie, ze po tym masazu ja wzielo na dobre?

niunka - moja siostra miala masaz w srode, a w piatek urodzila:tak::-)
maxin - fajny fotelik:tak:ja mam wozek Graco i jest w porzadku:-)

a my sie dzisiaj rozplywamy w goracu:dry:mala marudna, nie mogla sie zdrzemnac:no:jestesmy na nogach od 4.30 i juz lekko zmeczona jestem...
byle do wieczora:-)

Czesc Kobietki

Ja tylko na sekundke, az glupio bo tyle naskorbalyscie a ja nie mam czasu odpisac, wlasnie wrocilismy z wycieczki do Dover slicznie tam jest zwiedzilismy Dover Castel, bylismy na obiado kolacji teraz trzeba mala wykapac i naladwoac baterie przed jutrem bo tez jedziemy sie opalac, moze do Hythe. Jeszcze nie wiemy.
Maja33 pytala jak na interview wiec bylo super, nie chwalac sie ale szef dostal wytrzeszczu jak mnie zobaczyl, nie wygladam jeszcze rewelacyjnie, ale postaralam sie by nie wygladac zle wiec stweirdzil ze spelnia wszystkie warunki jakie postawie. od 1 sierpnia jestem 27 dni na zaleglym urlopie, od 7 wrzesnia wracam na pol roku w piatki dopracy czyli raz w tyg. jak chcialam a od marca na pelen etat ale to jeszcze jest do przedyskutowania. moze na mniej dni zobaczymy. Czyli tak jak mowilyscie wszystko poszlo dobrze.
Jutro swietujemy urodziny mojego G. musze sie postarac zeby mu sie podobalo.

Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam ze nie odpisalam zadnej z was nadrobie jak moj G. wroci do pracy.

reklama
Do góry