reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc wszystkim
no i skonczyl sie moj zawrot glowy, ale jutro za to bedzie ze hoho

Jeszcze raz bbaaarrddzzooo dziekuje za zyczenia, wielkie cumoski dla was:-):-):-)

Maxin gratuluje zakupu auta, my mielismy taka niespodzianke rok temu i sluzy jak ta lala...co do fotelika to osobiscie podoba mi sie drugi, fajnie ze daliscie jakies namiary na nie bo sama mam problem z kupnem fotelika a juz pora

maja z tymi dziecmi to roznie bywa raz jedza i ze tylko latasz i napelniasz a raz to ze trza prosic aby laskawie otworzyly ustka i co kolwiek zjadly...sa rozne przyczyny tadkow nie jadkow, a i pogoda tez daje swoje
U mnie np. ola sama sobie regujluje jedzenie i raz chce wieej raz zhje mnie wazne aby pilo, tylko tez trzeba uwazac na soki bo one tez potrafia zapychac a potem dziecko nie je
niunka juz nie dlugo bedzie twoj szkrab, trzyma kciuki:-):-)

izusia jak to dzieci jeszcze nie jedna sliwke bezdie mial, bo nioe nadzzysz za Oskarkiem musialas by siedzie i patrzec tylko na niego to wtedy upilnujesz, ale nasze maluszki tez musza po swojemu odkrywac swiat, my mowimy nie wolno o ono i tak zrobi swoje ot zywot rodzica:-):-)

maggusia moja ty bidulko zawsze cos, glowa do gory..jak juz siedzisz w domu to nafaszeruj sie czosnkiem, natrzyj mascia wygrzewajaca i niech przeziebienia znika, duzo, duzo ciepelka i zdrowka sle do was:tak::tak::tak:

tigger nikt o tobie nie zapomnial, super ze Olivka dobrze sie rozwija a faktycznie ze juz przesypia 9 godz to aniolek oby tak dalej:-):-)

Mykam ale nie znikam, dobrej nocki

reklama
NO MASZ ALE WY BABECZKI DRUKUJECIE !!!!:-):-D

Anulka 10000 BUZIACZKOW DLA OLENKI !!!! NIECH ROSNIE ZDROWIUSIA I SZCZESLIWA !!!!!

Pinka hehe dopiero teraz skojazykam ze ty z Walii eee tam a agentka ze mnie zadna zobaczysz nie bedzie tak strasznie ja to z checia bym mogla za was wszystkie rodzic w zamian za odebranie mi @ ktory mial byc mniej bolesny i lzejszy a guzik boli jak skurczybyk hmmm co do mojego porodu to fakt troche smiesznie bylo bo jak bym meza z wyra nie wykopala to pewnie w domu bym rodzila eee te chlopy a co do naszysz nowych staran to chyba bedziemy przekladac na przyszly roczek bo sie nam troche spraw na wrzesien zapowiada

Justyna mnie zaplacili za niewykorzystany urlop i za ten ktory mi sie naliczyl podczas macierzynskiego.Wiec podejdz sobe do siebie do personelu i dowiedz sie wszystkiego a najlepiej niech ci dadza to na pismie za co ci placa a za co nie;)

Maxim MMMMmmmm czyli macie Lagunke :-) super autko my tez takie mamy ale nie combi :-) JESZCZE;-)co do fotelika to wybralabym chyba ten pierwszy ze wzgledu na wiekszy zakres rozkladania bo to jak dla mnie bardzo wazne :-)(my duzo jezdzimy :-))A co do jedzenia Natalki to dzieciaki tak maja raz jedza za 5 a raz tyle co ptaszek :-)ale jesli ma do tego biegunke to warto by to skonsultowac.Cora mojej kumpeli ma teraz 1.5 roczku tez miala ostatnio jakies zatrucie i przez tydzien nic nie chciala jesc :no:tylko slodycze no i kupki tez nie byly najlepsze :no: dodatkowo byla bardzo rozdrazniona i nie pozwalala sie dotykac :no:okazalo sie ze to byl jakis wirus i zatrucie:zawstydzona/y:naszczescie wszystko minelo :tak: i teraz jest OK

Majus nic sie nie martw z tym przeglodzeniem ;) nic sie Martusi nie stanie :-)super ze wziela butle :-)choc ja ci powiem ze jak mloda odstawilam juz calkiem od cyca to ja mialam wieksze problemy niz ona :-pjak bym cos stracila czy cos taki najwiekszy kontakt ktory tylko ja moglam jej dac :zawstydzona/y:eee ale i jej i mi to wyszlo na dobre :-)

Izunia skarbie jeszcze nie jeden guz i rozciete kolano czy glowa bedzie :-D i choc bys niewiem jak pilnowala to nie ma szans :-Dobserwuj tylko malego przez 3 dni :-Dee zobaczysz do wesela sie zagoji :-D

Magusia bidulko kuruj ty sie nam kuruj :-) i przyjezdzaj na jakas balange do nas :-)

Niunka trzymamy kciuki za szybki i bezbolesny porodzik :-) no i czekamy na zdjecia waszej 3 :tak:

Wkoncu do nas zawitalo sloneczko ;) bylysmy z niunka w parku ;) pogonila za ptaszkami,znalazla kolezanki do zabawy (no i do trzymania przy chodzeniu bo mnie juz plecy wysiadaja:-p),zaostala wylizana przez 5 pieskowi zabrala ze soboa na pamiatke 2 kamyki (z czego jeden w buzioli :happy2:) no i oczywisci liscie ktore sa fascynujace :-p.AAAAA no i moje dziecko walnelo kupke do nocniczka :-):-):-) oooo taka dumna bylam ze jak zrobila to zaczelam klaskac i sie tak cieszyc ze bidula sie az przestraszyla a pozniej za cholere nie mogla pojac dlaczego ja nie chce jej dac wyciagnac tej kupki z nocniczka :-p:rofl2: glupolek moj kochany :rofl2:wiem ze jeszcze ni zdaje sobie sprawy z tego co zrowila ale wysadzac ja nie zaszkodzi bo przynajmniej sie nie boi nocnika:-)
EEEE NO ALE TO NIC takiego numeru jak ja to chyba nikt nie zrobil, glupol ze mnie taki ze niewiem :tak:wczoraj robilam pranie no wiec do brudownika po rzeczy i ciach do praly no ale ze przypomnialam sobie o brudnym bodziaku to lece do pokoju i ciach bodziak do prania.po skonczeniu prania otwieram pralke, a tam pelno bialych klaczkow, klac na siebie i lubego ze znowu chusteczki higienicznej z kieszeni nie wyciagnal wyciagam bialutkie cale w klaczkach rzeczy a tu patrze a tu rozszarpany pampers :szok:no i wtedy sie kapnelam ze z pokoju wzielam bodziaka i pieluche ale ze zamotana jestem to zamiest pieluche do kosza to bach ja do pralik :-D:-D:-Ddobrze ze nie byla z grubsza sprawa:-D:-D no ale wszystko do trzepania i prania na nowo :-D

zmykam juz spinkac do uslyszonka
buziaczki :-)

hej!!!

Izus- och bidulek ale nic na to nie poradzis poprostu dzieciaki odkrywaja swiat i nie wiem jakbysmy nie pilnowaly to sie nie da Marta dopiero pelza a zawsze cos sie dzieje niedawno przewrocila sie we wlasnym lozeczku do przodu i po drodze trafila na bok od karuzelki ktory jest imitacja akwarium i byl wielki placz i guz tez na srodku czola a na nozkach to ma z trzy siniaki i tez caly czas na nia patrze:-(

Kasiulla- ale sie usmialam z ty pampersem niezle musialas sie zdziwic:-D jak wyjmowalas pranko, ja mam tez dosc smieszna historyjke o pampersach, byl u nas kolega mojego meza ktry nie ma dzieci i tak sobie siedzial i rozgladal sie po roznych rzeczach w pokoju i jego ciekawosc przykul sterylizator do butelek i tak patrzy na niego i patrzy i wkoncu zapytal sie mnie: "a co to pralka do pampersow?" :-D smialam sie strasznie :-D

Tigger-swietnie ze mala taki anioleczek a wazy prawie tyle co Marta:-D Marta okolo 7300:-D
Maggusia-zdrowiej nam kochana i GRATULUJE pracki twojemu M nareszcie jakies plusy u was:-)
niunia-trzymam kciuki za jutro my jutro bedziemy na rolkach wiec wyslemy ci silne mysli na porodowke w razie czego:-Dz dziewczynami:tak:
Joanno- jak ci poszlo ???
anulaka- jak tam Lukasz nie nudzi mu sie bez szkoly?

Dzis jest pierwszy dzien bez karmienia piersia mam nadzieje ze mi sie uda co prawda wieczorem musialam odciagnac mleko ale podalam Marcie moje bleko z butelki wypila 150ml i spi do tej pory od 20.00 gdybym normalnie ja nakarmila juz pewnie mialaby dwie pobudki a tak spi spokojnie i nawet nie drgnie:tak:, strasznie sie ciesze ze wytrwalam bo bardzo plakala jakies 15minut ciaglego mocnego placzu ale sie udalo mam nadzieje ze noc przejde gladko i jutrzejszy dzien ufff bo jutro Marta sama z tata zostanie na noc wiec bardzo sie boje, podaje jej nadal krowie mleko albo swoje narazie nie miala uczulenia mam nadzieje ze nie wyskoczy jej jutro bo caly plan padnie:baffled: trzymajcie kciuki pozdrawiam

heja u nas mimo,ze biegunka nadal jest mala zachowuje sie normalnie,po wieczornym kakau spi cale noce jestem w szoku:szok:
wczora zabralismy ja na przejaszcze autem i co piec min .i Natalka spala wiec chyba bedzie dobry na dluzsze trasy:-)A ja wciaz mam problem z siedzonkiem:zawstydzona/y:juz sam niewiem ktore kupic,dzis jad z tata do mathercare world dokladnie oba obejrze,ale widze ze duzo ludzi ma wlasnie ten drugi,ale mam netlik,przygladajac drugi chyba ma wiecj miejsca i starczy na dluzej,mimo,ze pisza ze oba sa od 9-18kg.Kurcze wazna decyzja a ja tak rozbiegana

Maja powoutku i wszytsko sie ulozy z jedzenie,wiec,ze to stres,ale Martusia to zlota dziewczyna i szybko sie nauczy.Do zobaczenia wieczorkiem,bedzie swietnie

Izusia kochana no to mialas przejscie,pamietasz calkiem niedawno George tak zrobil,na szcescioe nic sie nie stalo wiec sie nie przejmuj chlopaki to aslina plec wiec bedzie dobrze,sinika zniknie,chco bedzie bolec i nie zadreczaj sie takimi mylsami,wypadki sie zdarzaja nawet jak byc patrzyla na niego caly czas.Buzia w glowke Oskarcia

Kallusia swietne czytac twoje posty ile sie usmieje to moje.Julcia na pewno odziedzicz poczucie humor po tobie;-)

Anulka ciezko wybrac odpowiedni fotelki,ty mas juz jakis na oku??

teeger pisz pisz czesciej,gratuluje tylu postepow w ciagu tygodnia,teraz to bedzie zabawa,wogole Oliwic to kochan spokojna dziewczynka

maggusia to fakt te fotelik sa drogie,ale uwazam,ze warto tyle dac jak masz kaske,pierwszy kosztuje 160 a drugi 134.Jak dzis twoje samopoczucie lepije.Ja tez cos siakam,gardlo mnie boli,ale nawet nie mwoie mezowi bo pewnie by gadal ze zle sie czuje a na rolki chce isc:-D

ide zrobic sniadanie

cześć dziewczynki:-))))))))))))))

maxim- no to zeczywiście masz teraz twardy orzech do zgryzienia ja tak jak mówie obstawiam przy drugim:-)
co do autaka to super nasz znajomy kupił też sobie lagune i jest bardzo zadowalony rodzinny samochud ja tez taki chce!!!!!!!!!1
niunka- trzymam mocno kciuki aby wszystko sie powiodło i zeby Szymek był juz dzis z wami buziaki dla was gorace i trzymaj sie cieplutko
kallusia-ty nie opowiadaj takich historii bo jak czytałam twojego posta to płakałam ze smiechu:-):tak::-D a zwłaszcza jak opisujez swoje dziecko i o tym pampersie ty to jestes jednak nie możliwa gratulacje za poczucie humoru
maja33 nawet sie nie obejrzysz a mała bedzie piła z butelki az jej sie uszka bedą trzęsły:tak::tak: w koncu to artystka:-)
izusia- głowa do góry mały nie raz nbije sobie guza ale rozumiem ze erce cie zabolała bo to nic przyjemnego patrzec jak malenstwo cierpi a takich bigających smyków to naprade ciezko upilnowac:tak::tak:

unas dzis sloneczko co prawda chowa sie czasami za chmurki ale najważniejsze zeby nie padało:-):-)
we wtorek przyjeżdza moja mama :tak:chce przyjechac na poród wnuczki a po niej tesciowa:szok: tłoczno bedzie u nas w tym sierpniu:-):tak: ale mam nadzieje ze jakos przezyje.................
wczoraj jak rozmawiaam ze tesciową to powiedziała ze nie bedzie sie wtrącała jak przyjedzie ale i tak jej nie wierze poprostu mówi tak abym na zapas sie nie denerwowała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj dostałam paczuszke z polski zamówilismy komplet poscieli do łóżeczka z wypełnieniem bardzo mi sie podoba :-):tak:bo tutaj nie było nic ciekawego:no::no:
poprałam pprasowałam i teraz czekam na Wineczke:-D

z tego co wiem macie dzis małe spotkanko wiec pewnie bedziecie zaganiane zz tej okazj zycze wam udanego wypadu i przyjemnie spedzonego czasu troszke relaku dobrze wam zrobi:-):-) czekam na fotki z wypadu...........

całusy dla was:00000000000000))))))))))))))))))))

hej!!!
ja czuje sie dzis swietnie mala zjadla o 12.00(z butelki) bez protestow za duzych:-), a pozniej juz rano o 6.00 (z butelki bez protestow):-) i czuje sie swietnie wyspana jak zjadla to jeszcze zasnela na 2godz i od 8.00 buszuje od razu inne zycie tylko ze ja znowu mam tyle mleka ze szok nie wiem teraz co robic ale chyba trzeba troszke zciagac i reszte zostawiac:-(, czuje sie jak po porodzie takie balony podobno zanikanie te najwieksze trwa do 2tyg a calkowite nawet do kilku miesiecy:cool2:, ale jestem dobrej mysli bede twarda jak Olis mowi:-D, ach no i nadal nie ma zadnego uczulenia to juz chyba nie bedzie miec co? jak myslicie?

maxin- ja tez jestem tego zdania ze fotelik musi byc dobry aby spelnial swoje funkcje wkoncu u chodi o zycie naszych dzieci, Ja tez nie moge sie doczekac wieczorka chociaz sie balam troche o Marte ale jak juz pije z butli troche chetniej to juz sie az tak nie martwie:-D
Martusi dzis rano kleknela na kolankach opierajac sie o bok lozecka:-), moze zacznie wstawac :confused:
Pinka- bedzie fajnie ja wszyscy przyjada do pomocy napewno przyda ci sie ty bedziesz mogla spokojnie zajac sie dzidzia a rodzinka pozadkami gotowaniem i mniej waznymi sprawami po porodzie, super:-)
Dzis jest piekna pogoda wiec wybieramy sie na spacerek
pozdrawiam papap milego dnia

hejka, miałam robić obiadek, ale jak zwykle najpierw zaglądam na BB co tu nowego słychać :-)

Maxin gratuluję autka:happy:, z tym fotelikiem to faktycznie ciężki wybór, ale wydaje mi się, że oby dwa są bardzo bezpieczne i wygodne, więc którybyś nie wybrała to będzie dobrze:tak:

Maja33 gatulacje dla Martusi, super, że juz je z buteleczki:happy:, teraz po prost musisz po troszeczku odciągać mleko, żeby Ci się przypadkiem zastój nie zrobił i nieza dużo, żeby coraz mniej sie produkowało

Izusia nie martw się, wcale nie jesteś złą matką, nie da się maluszków upilnować, moja też co chwilkę gdzieś się przewróci chociaż staram się jak mogę nie daję rady złapać jej za każdym razem, wczoraj w nocy wypadła nam z łóżka, nie wiem jak to zrobiła:no:, mam straszne wyrzuty sumienia, że jej nie upilnowałam:sorry:

Maggusia wiesz co my kupiliśmy fotelik z fisher price i niestety stwierdziliśmy, że jest do niczego, bardzo twardy, sam plastik, niewygodny i oddaliśmy go jeszcze tego samego dnia, to był inny niż ten co Ty pokazałaś, ale ja bym była ostrożna, lepiej kupić w sklepie, gdzie można obejrzeć i wypróbować fotelik

Niunka trzymam kciuki za Was:happy:

Anulka99 dużo zdrówka dla córeczki, już ma roczek, jak ten czas leci:-)

Tigger gdzie Ty się podziewałaś:happy:, Olivcia słodziutka jest , rośnie jak na drożdzach

Kallusia :-D no super z tą pieluchą, dobre :-D

pozdrawiam;-)

Czesc laseczki, moje szczescie spi to skrobne cos jak zwykle:-)
Wypogodzilo sie, tylko straszny wiatr. Juz zyje tylko wyjazdem do Polski, dokladnie tydzien od dzisiaj do wyjazdu. Boze, czemu ta Polska nie jest blizej.....

Maxin- fajne autko, my tez mamy duze ale combi to jednak dobra sprawa. Teraz jak zloto by sie przydal nam duzy bagaznik, bo tyle prezentow dla rodziny wieziemy. A fotelik widzialam, drogi ale chyba warty ceny. Ja kupilam w Polsce jak bylam ostatnim razem, chyba do 16 kg juz zapomnialam nawet. I nie takie starsznie pieniadze a bardzo wygodny. No jak Wy sie wybieracie do Wloch, to mala musi miec komfort jazdy. Milego wypadu na rolki :-)

Maja33- ja odstawilam Adriana od piersi dokladnie tydzien temu. Cycki to mam twarde od mleka jak kamienie. Ale nie sciagam pokarmu, kupilam sobie szalwie na zmniejszenie laktacji, moze pomoze. Powiem szczerze ze balam sie tego momentu, bo Adrian nie pije z butelki, ale o dziwo nie placze za cyckiem, sam chyba z niego zrezygnowal. Tobie tez sie uda, na pewno :-) A jak Martunia zacznie jesc wiecej innych posilkow, to zobaczysz jak bedzie rosla, jak na drozdzach.:tak:

Kallusia- ale zabawna z Ciebie kobitka, ale sie usmialam:-)

Izusia- nie obwiniaj sie, bo dziecka nigdy nie upilnujesz, zwlaszcza takiego co juz chodzi :-) Moj Adrian dopiero zaczyna, a juz mial guza, bo sie przewrocil, gdy na sekunde sie tylko odwrocilam. Guz szybko znikl a on i tak dalej sie uczy chodzic, zawziety jest i o bolu nawet juz nie pamieta :-)

Pinka- no jak tam przyszla mamusia?? Widze ze faza zakupowego szalenstwa jeszcze nie minela :-) a to dopiero poczatek hi hi :-D

Maggusia- synek juz zdrowiusi??

Niunka- czekamy na kolejnego bobaska na forum:-)

pimb_146.gif
Witam Mamusie!

Pogoda dopisuje lekki wiaterek jest Mama dzis z rana do mnie dzwonila i przekonuje mnie zebym wyszla z domu na spacer ze to nic nam nie zaszkodzi jak jest slonce i tak w sumie sie zastanawiam z jednej strony boje sie zeby nie zawialo jeszcze bardziej nas a z drugiej juz nie moge wysiedziec w domu :blink:
Ja dzis nie moglam spac tak mnie katar meczyl:dry:a gardlo tak bolalo ze ciagle latalam po tabletki.Wiec dzis troche nie wyspana jestem:sick:
Brianek juz lepiej (odpukac) ale ciagle ma katarek dobrze ze juz go tak kaszel nie meczy:-)
Po za tym ja kicham kicham i nakichac sie nie moge:laugh2:

Maja swietnie ze juz mala ciagnie z butli powiadasz mleko krowie:confused:to naprawde rewelka ze ci sie tak przestawila moj zaczol dopiero do niedawna popijac mleko krowie ale lyczkami nadal jest na modyfikowanym bo sie go domaga:happy:ale moze z czasem sam przejdzie na krowie zobaczymy.

Agnes no wlasnie tez mi sie wydaje ze lepiej zobaczy na wlasne oczy ale w argosie tez tak mozna isc do puktu obslugi klijenta i zobaczyc przedmiot:tak:po za tyn jeszcze nie orientuje sie gdzie sa takie sklepy z fotelikami do samochodu jak narazie Brianek siedzi w tym od wozka ale juz mu cos nie wygodnie albo zmysla:laugh2:
Ja wlasnie zastanawiam sie nad tym fisher price bo podobny jest do maxi cosi i ten tez podobno ma trzy funkcje.No coz jesli nie znajde odpowiedniego to bede zmuszona kupic z tych drogich ale nie zaszkodzi poszukac:-pa jaki wy teraz macie:confused:

Pinka moze z tesciowka nie bedzie tak zle:-p
fajnie ze tak ktos do was przyjezdza mi to sie marzy zeby ktoras z mam przyjechala choc na tydzien popilnowac mi malego zebym mogla troszke wiecej przy sobie zrobic;-)albo wyjsc z mojim na romantyczna kolacje.
No ale na dluzszy czas nie chcialabym:-Dbo chyba bylabym zazdrosna o malego i wiadomo tak jak sie to mowi mlodzi maja mieszkac sami:happy2:swieta prawda!
Swietnie ze kolderka i caly zestaw do lozeczka ci sie podoba najwazniejsze ze jestes zadowolona.

Maxin widze ze mala uwielbia przejazdzki Brianek to by siedzial ciagle z przodu za kierownica:laugh2:i tylko brum brum slychac musi wszytsko obserwowac czasem wnerwiam sie ze z fotelika wychodzi:szok:
dlatego musze go ciagle czyms zajmowac podczas jazdy:cool2:
Oj widze ze ta biegunka ciagle mala meczy:-(moze to zabki:confused:
a ty masz racje lepiej nie gadaj mezowi ze cie gardlo boli bo nie pusci haha:-Daparatka!zdrowiejcie dziewczyny;-)

Justyna w dzieki ze pytasz:-) maly juz lepiej.Fajnie ze jedziesz do Polski my mielismy jechac we wrzesniu pierwsze moj pozniej ja bo Brianek nie ma paszportu ale niestety nie pojedziemy bo moj nie dostal urlopu no coz.

Kallusia no pewnie ze bym pobawila z wami!:-)przyjade przyjade tylko musimy sie z Maxin ustawic;-)
swietnie ze u was nonikowanie idzie pelna para BRAVO!:happy:ja ostatnio ogladama nocniki i mojemu skarbelkowi musze kupic taki chyba grajacy upatrzylam go w argosie bo w mothercare bylam ale nie bylo nic takiego same zwykle a ja raczej musze taki kupic ktory zainteresuje Brianka ze np jak zrobi niespodzianke bedzie nagroda-melodyjka:laugh2:no i fajnie na niego sie siada bo to takie jakby krzeselko a mialam juz do czynienia z normlanymi nocnikami bo moja mama kupila Briankowi to chronil jajka:-)
no nie wiem nie wiem moze zdziwiam ale zastanawiam sie nad takim:chociaz teraz patrze i on tez z przodu takie ma dziwne czy nie bedzie mu przeszkadzalo w siadaniu?
282-0983024A67UC333173X.jpg

Izusia tak to jest z dzieciaczkami nie martw sie ostatnio Brianek stal na przeciwko mnie i wyglupial sie w pewnym momencie uderzyl sie o stolik i nabil sobie takiego guza ze cala mna trzeslo:-(przykladalam lod ale sie tak wystraszyl i plakal ze trudno bylo z tym lodem podobnie jak u ciebie i tez nie chcial polozyc glowki bo go guz bolal teraz minelo pare dni i sladu prawie nie widac.
W polsce tesciowka poradzila mi takie jakby zelki ktore wklada sie do zamrazalnika i na guzy to jest kupilam w aptece ale zapomnialam zabrac ze soba haha:laugh2:

Anulka do tego czosnku przymierzam sie od wczoraj:cool:i jakos nie moge haha ale chyba zaraz sobie zrobie jak ma mi pomoc bo nawet mi krople do nosa nie pomagaja:wściekła/y:
wiec maszeruje zaraz sie kurowac:tak::-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!
pimb_138.gif

reklama
hej , hej dzieki za trzymanie kciukow , ale nistety nie pomoglo.
Jestem w calosci:-:)wściekła/y:

Bylam w szpitalu porobili badania i wsio ok, poztym ze babka zrobila mi bolesny masaz szyjki macicy. Kurcze jak wlozyla mi reke to myslalam ze wyjdzie mi nosem:-DNo i teraz wszystko boli i mam lekkie plamienia . Zreszta mowila ze maga byc i ze to norma.Moze ten masaz pomoze i cos przyspieszy?
Rozwarcie na 2 cm i mamy czekac , jakby nic sie nie dzialo to mamy ostateczna date na 11 czyli za tydzien w sobote.:tak:

kobitki no coz dalej bede sie meldowala codziennie :-D

Do góry