Witam ;-) w niedzielne popoludnie ..wszystkie Kochane Mamuski:-)
Po dlugiej nieobecnosci z powodu braku czasu
na ktory tak czekalam..to Pewnie juz o Nas zapomnialyscie?
No coz ..postaram sie przypomniec
he he
Nie za bardzo mam czas siedziec teraz na BB,
od kad urodzila sie Blaneczka , Ja i Moj Maz jestesmy razem w domciu (ma urlopik) i korzystamy z czasu wolnego i cieszymy sie Soba i Nasza Kruszyneczka,jezdzimy do parkow lasow, na zakpuy itp..
Wiecie jak to jest ...na poczatku po urodzeniu goscie goscie i rodzina...ktora nie daje spokoju.A Ty ledwo co oddychasz... Pozniej ukladanie sobie planu obowiazkow.. dziennego ktory trzeba dostosowac do Dzidzi i tak z dnia na dzien nie za bardzo mam czas nawet ''po tylku sie podrapac''. A to sprzatanie a to gotowanie i pranie a to gdzies jedziemy nocki czasem zarwane ..i ten czas sie zmywa.
Po za tym Blaneczka jest juz troszeczke wieksza, juz Ja ''widac''
W przeciagu 10 dni od porodu przytyla 300 gram.
:-)(polozna powiedziala ze dobrze Mi wychodzi karmienie piersia skoro tyle przytyla
)
Ma smieszne pyzki i jest takim kurczaczkiem ..delikatne faldki na nozkach i szyjce he he sie pojawily ..powoli wydobywa z siebie pisk, usmiecha sie ..ale jeszcze nie tak swiadomie
Z dnia na dzien jest wieksza i ciezsza czuje sie to...
Ogolnie jest cala i zdrowa dobrze sie rozwija ..nie ma kolki ani innych dolegliwosci.
Tylko od przedwczoraj zaczelam zauwazac ze na policzkach pojawiaja sie delikatne krosteczki malusienkie rozowe-czerwone , bez bialych dziubkow wiec to chyba nie potowki?
Wydaje Mi sie ze od calowania po buzi lub dotykania rekami jej policzkow...- rodzinka...
yhh
Mowilam im ''myja lapy zanim bedziecie pchac do dziecka i nie calowac bo kazdy Ma inne bakterie ''to nie rozumieja i dzis Dzidzia sie meczy :-
-( jest gramosna moze Ja swedza? nie wiem ?? jak myslicie?? co zrobic by przeszly??
Ja czuje sie juz bardzo dobrze wrocilam do dawnej figurki z przed ciazy
,brzuszek zanikl, rozstepy tylko na udach ..bede smarowac moze znikna?Piersi jak doda
HE HE
Po za tym w piatek Moj Mnie zabral na zakupy do Milton do centrum sklepowego na caly dzien i ubral Mnie od gory do dolu w sexowne i eleganckie ciuszki baaaardzo Mi poprawil humor i samopoczucie.jeszcze tylko fryzjer i bedzie dobrze.
he he
Tkaze wszystko Ok ,..oprocz nie przespanej nocki - bylismy wczoraj w gosciach wrocilismy o 2 w nocy do tego Blania nie chciala spac za bardzo - pewnie przez te krostki
:-
confused: Nie wiem dobrze.. uciekam sie polozyc poki Ona spi..pa pa
Pewnie tak dziwnie napisalam tego posta ze nawet nie chce MI sie go czytac . No coz jestem lekko zmeczona ..Ok Trzymajcie Sie Pozdrawiam Wszystkie