JUSTYNA170979
Fanka BB :)
CZESC mamuski, troszke was zaniedbalam ale strasznie zaganiany tydzien maialam ale widze ze ruch tutaj niemaly to nie tesknilyscie specjalnie.
Wpadam tylko na chwileczke bo wreszcie mam chwilke dla siebie i musze kosci wyprostowac.
M@DZIOLEK ja tez bralam MICROGYNON i ochotka bardzo mi spadla tak gdzies na -10, takze znienilam.
MELANIE jak tylko bede miala jakies powazniejsze pytanka to sie zglosze.
MAJECZKO z mila checia bym sie z wami wybrala na te rolki ale niestety humorek mam ostatnio do bani i tylko bym wam przeszkadzala. W kazdym badz razie, bawcie sie dobrze dziewczynki.
MAGGUSIU Briankowi zycze szybkiego powrotu do zdrowka, dzieviaczki sa takie biedne jak sie rozchoruja.
PINKA ty to sie nacierpisz, biedactwo, ale dasz rade juz blizej niz dalej.
JUSTYNKO jak tam Adrianek, lobuziaczek maly.
NO I MUSZE SIE WAM POCHWALIC, PIERWSZY ZABEK JUZ MAMY.
Wpadam tylko na chwileczke bo wreszcie mam chwilke dla siebie i musze kosci wyprostowac.
M@DZIOLEK ja tez bralam MICROGYNON i ochotka bardzo mi spadla tak gdzies na -10, takze znienilam.
MELANIE jak tylko bede miala jakies powazniejsze pytanka to sie zglosze.
MAJECZKO z mila checia bym sie z wami wybrala na te rolki ale niestety humorek mam ostatnio do bani i tylko bym wam przeszkadzala. W kazdym badz razie, bawcie sie dobrze dziewczynki.
MAGGUSIU Briankowi zycze szybkiego powrotu do zdrowka, dzieviaczki sa takie biedne jak sie rozchoruja.
PINKA ty to sie nacierpisz, biedactwo, ale dasz rade juz blizej niz dalej.
JUSTYNKO jak tam Adrianek, lobuziaczek maly.
NO I MUSZE SIE WAM POCHWALIC, PIERWSZY ZABEK JUZ MAMY.