reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Erika witaj!!

justyna.w moja spala ze mna cale noce przez pierwszy miesiac zycia potem coraz wiecej w swoim lozeczku (bylo to bardzo lagodne zmniejszanie proporcji zadnego szoku nawet nie zauwazyla jak to sie dzialo),teraz spi juz 100% u siebie i uwazam ze dobrze, bo jak spala ze mna to sie nie moglam ruszyc :sick: rano owszem przychodzi do nas okolo 6.30 ale juz nie spi tylko sie turlamy i laskoczemy :-D

tego faceta to bije swoja kobiete to bym rzucila w diably, a kwiaty to niech se baran w d, wsadzi, nie "ma litosci dla sk..synow" sorki ale ja bym sie nie patyczkowala, nawet jakbym miala juz z gosciem dzieciaczki

no bo co zrobi taka kobieta co wybacza bicie jak koles podnosi reke na dzicko?? zazwyczaj TEZ WYBACZA niestety, a dziecka juz nikt nie obroni

az mi sie cisnienie podnioslo, sorki wiecej nic nie pisze,

reklama
hejka
jak sie macie.jak zdrowko ??
Pewnie juz zapomnialyscie o Mnie o Nas:-p, bo Mnie nie widac,ani nie slychac:-( ..ale wiecie jak to jest z tygodniowym dzieciatkiem...:tak::-DNie mozemys sie nacieszyc Soba .:-p
Jeszcze w tym tygodniu mamy mnostwo urzedowych spraw z Blaneczka i odwiedzic wszystkich lekarzy.
Wlasnie znalazlam chwilke karmie Blaneczke i zaraz bede Ja kapac.
Dzis miala miec 1 szczepionke, ale ...klinika byla nieczynna i ma w nastepny poniedzialek.
Poza tym mamy sie dobrze. Blanka z dnia na dzien coraz wieksza..:-)i zabawniejsza. Otwiera oczka i probuje sie usmiechac, oraz pokwekuje i macha raczkami i nozkami jak sie obudzi. :tak::-D glodomorek z Niej jak nie wiem..nocki przesypia budzi sie o 1 o 5 i o 8 i spi juz pozniej z Nami :cool2:!! Jak ma mokro to sie upomina ale nie placze rzadko zdarza jej sie plakac az wszyscy sa w szoku. Oby sie to nie zmienilo..he he :blink: i zawsze byla taka grzeczna.
Ja czuje sie juz duzo lepiej niz na poczatku ...powolutku odzyskuje sily.:cool:
Ale nadal gdzies cos pobolewa...ehh ten dyskomfort.
Dobrze uciekam .Trzymajcie sie ..postaram sie czesciej Was odwiedzac ...jesli tylko bede mogla !
Buziaczki wielkie do zobaczenia i uslyszenia...
pozdrawiamy;-):-):-D:tak: paaaaaaa:cool2::blink::-p

GARTULUJE BUZIACZKE,bardzo sie ciesze,ze u was wszystko ok,milo czytac takie posty kiedy tyle milosci i energii plynie,pisz pisz co u was,my pamietamy,ale wiemy,ze pierwsze chwile z bobaskiem rodzice chca spedzic i napatrzyc sie na ten cud,a jest na co:-)

super zxobaczyc u ciebie juz sowczek coreczki i foteczke pod ksywa

Buziaczku ciesze się,że u Was wszystko dobrze:tak:
maxin ja się raczej zgadzam z tym co napisaś. Rzadko zdarza się inaczej.
Wiele potrafię zrozmieć, ale to raczej nie:sorry::-(

Czesc Kobitki moje kochane!!!
Wpadam szybciutko sie przywitac, bo jakas nie do zycia jestem.

MAXIN fryzurka PIERWSZA KLASA naprawde bardzo ci pasuje, sama wpadlas na pomysl prostowania czy fryzjerka doradzila, bo naprawde super.

ERIKA witam na forum pisz, pisz.Tylko jak chcesz przeczytac wszystkie posty to troche ci to zajmie:tak:.

PINKO dla kolezanki wyrazu zalu ze trafila na takiego drania:no:,
moja pryjaciolka tez miala takiego przyjemniaczka, po pierwszym razie oczywiscie kwiaty, czekoladki (chyba jakis poradnik maja idioci) na kolanach chodzil, obiecywal ze to sie wiecej nie powtorzy......... az do nastepnego i nastepnego razu, za kazdym razem bylo mu oczywiscie tak samo przykro. Byla tylko na tyle madra ze robila sobie za kazdym razem obdukcje, fakt ze to kosztuje ale sie jej to oplacilo. Zyje sobie teraz spokojnie ze swoja coreczka, jest po rozwodzie, obdukcje jako dowod w sadzie idealnie sie sprawdzily. Uwazam ze jak facet cie uderzy raz to zrobi to drugi, trzeci, ........ . Przepraszam to nie facet, za ladne okreslenie, to (przepraszam z gory) po prostu CIPA.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Niech kolezanka wieje poki moze, im dluzej tym bedzie jej ciezej.
Co prawda zdarzaja sie wyjatki od reguly ale ja jednak szczerze watpie.
A tak pozatym to uwazaj na siebie no i na swoj skarb, bo bardzo cenny;-).
TOOLA nie tylko tobie sie cisnienie podnioslo, ja tez sie zapienilam, az watek stracilam.

MAGGUSIU z tym strojem to zebys nie pomyslala ze cos nie tak, jest naprawde zafajnisty, ale ja zawsze jakas zakompleksiona bylam i to dlatego bym go nie zalozyla.

Moze jeszcze dzisiaj zajrze a jak nie to kolorowych snow i spokojnej nocki.

reklama
Olcia23 Twój synek 2 miesiace młodszy od mojej córki
ale my nie mamy jeszcze kompletu ząbków :no:
jeszcze czekamy na górne 3ki
i na wszystkie piątki :dry:

Kasiulka jak sobie złamałaś tego palucha :szok:
i jeszcze ciekawi mnie jak poszukalas sobie tego lekarza?
moze i ja powinnam sobie poszukac jakiegos polskiego :dry:
tylko jak ?
no i to są wizyty prywatne?
ten lekarz jest z Twojej rejonowej przychodni ?

Joanna
przypomniałas mi o tym , sklepie
u nas tez jest ale jeszcze nie gościlismy w środku
chyba jutro sie udamy ;-)
fajną zabaweczkę kupiłaś
jeszcze troszke i będę szukała czegoś w tym stylu dla synka :tak:

Anetka resetuj się do pełnego formatu :laugh2:
zazdroszczę jak nie wiem co :shocked2:;-)

Maggusia mnie tez wkurza taki olewawczy stosunek do klienta :wściekła/y:
solarium natryskowe - to jest samoopalacz, tak?
moja znajoma poszła sobie na to a potem na zajecia fitness w białym kostiumie :shocked2:
no i nie była zadowolona :dull:
daj cynk o Twoim zdaniu jak już będziesz "po" :tak:

Dziękuję za pokaz mebelków
własnie myślę tak samo jak Ty, że Ikea ma ładny i funkjonalny towar za przyzwoitą kaskę
tylko cholera czemu blisko nas nie ma Ikei :confused:
no ale nic
jak juz wspominałam bede w Londynie niebawem, to wstąpię :cool2:

Justyna
czy w Twoim nicku jest Twoja data urodzenia????
podoba mi się Twój komentarz dot. mojej stopy :laugh2::laugh2::laugh2:

Maxinko pokaż się jak masz te włoski zrobione :-)
Słyszalam o trąbie w PL, kurcze co sie dzieje z tymi anomaliami pogodowymi na świecie :no:

Pinka biedna jesteś z tą bezsennością :-(
ja nie miałam tej dolegliwosci ale wiem jak czuje się zmęczona ciążą kobitka ;-)

Kasiulka ja tez przyzywam tą katasrofę we Francji
najgorsze jest to, ze tam ludzie płoneli żywcem ........

Maxin do jakiego klubu sie wybieracie ?

Agnes
ja nie znam nikogo po kursie masażu w UK :no:
Ale lubie masaż :-):-):-)

Izusia ja jestem na identycznym etapie, chce nadac domkowi w którym mieszkamy jakąś duszę
wkurzają mnie gołe ściany :dry:
kurde trzeba coś powiesic :tak:

Niunka
Tobie też nie zazdroszcze tej bezsenności :no:

.Pinka
co do Twojej koleżanki.... to on ją pobił za to, ze straciła dziecko ? :szok:
w ogóle nie pochwalam damskich bokserów ale ciekawi mnie jaki miał powód
gnój jeden :wściekła/y:

Justyna na Twój problem jest tylko jedna rada
nie pozwól na to synkowi
to nie oj jest dorosły tylko TY
jesli Tobie nie przeszkadza, ze śpi z Wami to ok ale jeśli przeszkadza to uleganiem sama sobie szkodzisz

ja tez calymi dniami przebywalam z córką ale odkladalam ją do łóżeczka za kazdym razem, kiedy byl czas na sen
z synkiem mam zupełnie inna historię
częściej śpi ze mną -ale dlatego, za ja tak chcę :cool2:
no bo kolejnych dzieci nie planuję, wiec musze sie nacieszyc :blink:

witam cię Erico :-)
ja jestem z południowego wybrzeża :cool2:
niestety nie mieszkalm blisko Ciebie :-(

Pinka :szok: nie biegaj !!!!

toola dobrze gadasz :cool2:
tez mam takie zdanie
dla gnojów nie ma zmiłuj się
oni sie nie naprawią
NIGDY !!!

Buziaczek sama radość z Twojego posta :-)
trzymaj tak dalej mamuśka :cool2:

Pozdrawiam serdecznie Was i dziecioki :-)
no i tak sobie mysle, ze chyba nie prędko uda mi sie ponownie sklecić takiego posta giganta :shocked2:

buziaki :-)

Do góry