reklama
HEJA
ale duchota,wole to niz deszcz
dzis nasz ostatni dzien w pracy i tydzien laby,co my bedziemy robic,chyba codzienne na base,kluby,spotkania z znajomymiJA juz bym tak pojechala wypoczac,wszyscy wyjezdzaja,a ja musze czekac
u nas nic nowego,wiec nie mam zabardzo co pisac.
Ciekawe kiedy wroci Izusia teskni mi sie juz za nia
mala-gorzatka28 ja nie mialam podczas ciazy tego badania,cos przed mialam problemy z nadrzerka i wogole mialam cyt.robionej podczas ciazy,bolaly mnie rowniez jajniki,wiec wszytsko zostalo wstrzymane na okres ciazy.
Olis widze jak tryskasz energia na sama mysl o przyjezdze mamy,super spedzicie razem czas.A Oli to maly aparat.cieszy mnie ze humor wrac
Justyna w. biedaczek sie meczy z tym katarkiem juz dosc dlugo co???
Maggusia fajne sa takie wycieczki zawsze to cos nowego,milo rodzinnie spedzony czas,super,A jak twoj humorek
Pinka widze ze chcesz jak najwiecej wiedziec pzred wielkim dniem,przypominasz mi Maje jak ona czekala na Martusie,wszytskie opisy porodow na bb przeczytalaja tez wolalam sie przygotowac i czytala co sie da
a wlasnie gdzie Maja???
My po spacerze troche sie zmachalismy,dzieciaki biegaly upocone w parku,widzialy,sarenki,kaczuszki,karmily zwierzatka.Teraz spia aniolki
ale duchota,wole to niz deszcz
dzis nasz ostatni dzien w pracy i tydzien laby,co my bedziemy robic,chyba codzienne na base,kluby,spotkania z znajomymiJA juz bym tak pojechala wypoczac,wszyscy wyjezdzaja,a ja musze czekac
u nas nic nowego,wiec nie mam zabardzo co pisac.
Ciekawe kiedy wroci Izusia teskni mi sie juz za nia
mala-gorzatka28 ja nie mialam podczas ciazy tego badania,cos przed mialam problemy z nadrzerka i wogole mialam cyt.robionej podczas ciazy,bolaly mnie rowniez jajniki,wiec wszytsko zostalo wstrzymane na okres ciazy.
Olis widze jak tryskasz energia na sama mysl o przyjezdze mamy,super spedzicie razem czas.A Oli to maly aparat.cieszy mnie ze humor wrac
Justyna w. biedaczek sie meczy z tym katarkiem juz dosc dlugo co???
Maggusia fajne sa takie wycieczki zawsze to cos nowego,milo rodzinnie spedzony czas,super,A jak twoj humorek
Pinka widze ze chcesz jak najwiecej wiedziec pzred wielkim dniem,przypominasz mi Maje jak ona czekala na Martusie,wszytskie opisy porodow na bb przeczytalaja tez wolalam sie przygotowac i czytala co sie da
a wlasnie gdzie Maja???
My po spacerze troche sie zmachalismy,dzieciaki biegaly upocone w parku,widzialy,sarenki,kaczuszki,karmily zwierzatka.Teraz spia aniolki
maxin- masz racje ja lubie wiedziec wszystko nawet jesli to nie jest miłe lubie byc przygotowana na ten wielki dzien chociaz i tak kazdy poród przebiega inaczej................... ha ha
ale cisza tu powialo czyżby mamuski obiad gotowały??????????/
ale cisza tu powialo czyżby mamuski obiad gotowały??????????/
JUSTYNA170979
Fanka BB :)
Dzien doberek wszystkim, cholinder tak ladnie bylo i mi sie cos sloneczko zaczyna chowac.
Wpadam tylko na chwileczke bo tak jak wam mowilam w czwartki i piatki moj ma wolne wiec czas mam zarezerwowany dla niego. My od rana w trasie, wiec nie mam za bardzo czasu na pisanko, wpadlismy cos zjesc, nakarmic Alexa i spowrotem w trase, trzeba korzystac poki pogoda dopisuje.
Co tam u Was dziewuszki, bo u nas spoko z rana mielismy male spiecie, jak zawsze, ale juz jest dobrze, BABY GORA !!!!!!
OLIS, Monika dziekuje za pozdrowionka. Alex ma ostatnio jakies dobre dni ( i noce), wczoraj i dzisiaj wstal mi o 6:00 az tak dziwnie, za dlugo spalam i jakas niepociumana dzisiaj jestem.
No nic spadam bo juz nosem kreci ze dlugo siedze, och te chlopy.
Przesylam troche sloneczka.
Wpadne jeszcze pozniej, papatki.
Wpadam tylko na chwileczke bo tak jak wam mowilam w czwartki i piatki moj ma wolne wiec czas mam zarezerwowany dla niego. My od rana w trasie, wiec nie mam za bardzo czasu na pisanko, wpadlismy cos zjesc, nakarmic Alexa i spowrotem w trase, trzeba korzystac poki pogoda dopisuje.
Co tam u Was dziewuszki, bo u nas spoko z rana mielismy male spiecie, jak zawsze, ale juz jest dobrze, BABY GORA !!!!!!
OLIS, Monika dziekuje za pozdrowionka. Alex ma ostatnio jakies dobre dni ( i noce), wczoraj i dzisiaj wstal mi o 6:00 az tak dziwnie, za dlugo spalam i jakas niepociumana dzisiaj jestem.
No nic spadam bo juz nosem kreci ze dlugo siedze, och te chlopy.
Przesylam troche sloneczka.
Wpadne jeszcze pozniej, papatki.
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
czesc kobitki
U nas dzis smutasno:-(, nuda nuda i jeszcze raz nuda , a to wszystko spowodowane wyczekiwaniem. Nawet na dluzszy spacer nie ide , bo strasznie mi ciezko , pozatym sama gdzie ja moge chodzic.
Dopada mnie chyba jakas depresja przeporodowa, kurcze zazdroszcze tym mamuskom ktore maja juz swoje malenstwa przy sobie.
No kobity wiecej nie bede smutasowac , ide spac .
moze jutro bedzie lepszy dzionek;-)
U nas dzis smutasno:-(, nuda nuda i jeszcze raz nuda , a to wszystko spowodowane wyczekiwaniem. Nawet na dluzszy spacer nie ide , bo strasznie mi ciezko , pozatym sama gdzie ja moge chodzic.
Dopada mnie chyba jakas depresja przeporodowa, kurcze zazdroszcze tym mamuskom ktore maja juz swoje malenstwa przy sobie.
No kobity wiecej nie bede smutasowac , ide spac .
moze jutro bedzie lepszy dzionek;-)
niunka- nie martw sie może już niedługo a tez przytulisz swoje malenstwo napewo niedługo bądz dobrej mysli :-) trzymam za ciebie kciuki bo po tobie jestem ja w kolejce na porodówke hi hi
buzzzzzzzzzzzzziole dla ciebie i szkraba w brzuszku......
buzzzzzzzzzzzzziole dla ciebie i szkraba w brzuszku......
mala-gorzatka28
PIANKA – przebukuje sobie to badanie cytologiczne – napewno. Poczekam z tym do wtorku bo mam spotkanie z midwife i zobacze w jakim terminie ona mi to zaproponuje – niektore proponuje po porodzie gdy ma sie 6 weeks check, inne 3 m-ce po a inne jeszcze 6 m-cy po porodzie. Zobaczymy co ja uslysze
Justyna.w – nie skarzylam sie poloznej na zadna infekcje :-) To jest jakis dokument ktory mnie kieruje na badanie do jakiejs kliniki, ale jest tam nawet adres mojej przychodni. Wogole sie zdziwilam bo slyszalam ze tu cytologie robia co trzy lata a ja zaznaczalam u swojego GP ze mialam robiona cytologie rok i 4m-ce temu. A jak nie robi sie tych badan w ciazy to zapomnieli ze jestem CIEZAROWECZKA
Lece cosik zjesc bo mala kopie...daje znac ze trzeba cos wszamac ;-)
Justyna.w – nie skarzylam sie poloznej na zadna infekcje :-) To jest jakis dokument ktory mnie kieruje na badanie do jakiejs kliniki, ale jest tam nawet adres mojej przychodni. Wogole sie zdziwilam bo slyszalam ze tu cytologie robia co trzy lata a ja zaznaczalam u swojego GP ze mialam robiona cytologie rok i 4m-ce temu. A jak nie robi sie tych badan w ciazy to zapomnieli ze jestem CIEZAROWECZKA
Lece cosik zjesc bo mala kopie...daje znac ze trzeba cos wszamac ;-)
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
PINKA
dzieki za slowa otuchy, mam taka nadzieje ze juz niedlugo , a chodzi mi tu o to zeby maly byl przed terminem , bo potem to dopiero zaczne wyczekiwanie:-)
i bedzie nuda.Mowie do niego , ale on chyba zlewa mamuske i zrobi jak mu sie chce
dzieki za slowa otuchy, mam taka nadzieje ze juz niedlugo , a chodzi mi tu o to zeby maly byl przed terminem , bo potem to dopiero zaczne wyczekiwanie:-)
i bedzie nuda.Mowie do niego , ale on chyba zlewa mamuske i zrobi jak mu sie chce
niunka- rozmawiaj z nim rozmawiaj powiedz że na tym swiecie poza brzuszkiem jest o wiele lepiej, powiedz mu jeszcze że bardzo bys go chciała zobaczyc i niech już nie siedzi w tym brzuszku bo za nim tesknisz..........podobno jak sie rozmawia z maluchami to w koncu cie posłucha i wyjdzie:-):-)
reklama
Joanna_Z
Mala-gorzatko dostalas wezwanie czy skierowanie na cytologie, bo pomimo ze Anglicy czesto wierza na slowo to jednak Ciebie w rejestrze nie maja, bo spodziewam sie ze cytologie robilas w Polsce. Jesli jest inaczej to nie wiem
Podziel się: