reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

BUZIACZKU-----to super że blaneczka zdrowa jak ryba oby tak dalej czekamy na foteczki bo chyba każda z nas jest bardzo ciekawa;-):tak::-D:-)
MAXIN----a ty sie tak nie denerwój bo jak juz od samego rana chodzisz taka zła to caly dzień bedzie taki....

uszy do góry nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło popatrz na córcie ja jak bym popatrzyła na takie cudo to zły humor napewno by mi odszedł:-):tak:
trzymaj sie cieplutko i juz nie denerwuj...........

reklama
dzieki Pinka,kobieta to tak istota,jak wulkan niewiesz kiedy wybuchnie:tak::blink: do tego w domu nie moge znalesc tabletek przeciwbulowych,a do sklepu nie ma checi wyjsc:zawstydzona/y::shocked2::dry: uff pogoda taka fatalna:no::dry:
wiesz najgorsze to jest to,ze ja taki maly nerwos jestem ,szybko sie wkurzam i szybko chlopne,na malej nei chce sie wyladowywac,on biedulka tez wstala zla noga chyba wyczula,ze mama jest wsciekla:confused:

kasuulka to super wyglada msza na luzie bez stresow:-)

buziaczek jak to po porodzie ja dwa tyg.dochodzilam do siebie,lae bylo to spoko czas.Blania jest swietna,patrze do kogo podobna hmm i sama niewiem;-)a wy jak myslicie?

chyba cos w powietrzu jest.......
ok mykam cos zjesc,dziunia spi

Witam Mamusie!

Pogoda mnie dzis dobija!:oo2:wczoraj bylo goraco a dzis pada deszcz i wiatr niesmowity ja nie kapuje tej tutejszej pogody no dziwna:dry:
Dzis kolega mi z pl przywiozl polska tv ale sie ciesze:-)poniewaz zawsze to jakies filmiki do poogladania a tak to ciagle cos sciagalam na necie.
Jedziemy dzis wlasnie do tych znajomych bo synek przyjechal do nich wioec Brianek bedzie mial kolege:happy:troszke starszy ale to nic Brianek jest bardzo przyjazny co do dzieci:-p:-)wiec zobaczymy jak to bedzie.
Synek jest dzis marudny pewnie przez ta pogode wstal i pomarudzil wskoczyl do lozeczka zeby wypic mleczko pogadal sobie i wlasnie usnol :blink:

Maxin mnie dzis nosi przez ta pogode moze dlatego jestescie tez tak nabuzowane.Co do @ to ja jestem na koncowce ale przez pierwsze dni to nerwmy mna tak szarpaly ze myslalam ze wyjde z siebie i stane obok:szok:
zycze milusienkiego dnia!
moze napij sie malej kawki jak mala ci pojdzie spac i poczytaj jakas gazetke:-)odprezenie wyciszenie calkowite mi to pomaga a i tez jak juz pisalam kompiele.

Kasiullka swietnie ze juz wszytsko zalatwione i ze wogole trafiliscie na takiego fajnego ksiedza:-)
nie stresuj sie dostaniesz@:tak:

Buziaczku swietnie ze Blanusia tak ladnie spi a ty powracasz do sil:-)juz nie moge sie doczekac jej zdjatek!;-)
jesli bola cie piersi w Mothercare jest specjalny kremik.

Izusia witajcie!fajnie ze juz jestes:-)wlasnie ostatnio pisalam ze niedaleko bylam Menchesteru;-)
widze ze pobyt w pl sie udal czekamy na foteczki!

Maja was tez witam:-)ohoh szok:szok: na tym lotnisku ale wazne ze wszytsko ok i ze jestescie cali.
Siedem godzin to naprawde duzo musieliscie sie oczekac :shocked2: napewno podroz meczaca ale za to wspaniale wakacje mieliscie to najwazniejsze!:-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

hej
Zapowiada sie dzis pochmurny dzionek:wściekła/y:, znowu , a mi pozostalo ostatnie 10 dni :tak:, no chyba ze nasz syek postanowi pomieszkac troszkie dluzej , nie prosze , chce juz teraz rodzic.
Co do uropikow w Polsce to my bedziemy dopiero w luty w Polsce , po roku i dwoch miesiacach. Troszkie dlugo ale jak sie urodzi Szymek to czas bedzie lecial szybko.
Wiecie kobitki najbardziej brakuje nam jeziorka , wody i tekich beztroskich wylegiwan sie w sloncu:-),:cool2:
Niestety tu w miescie mozemy o tym pomarzyc.

Fajnie maja te z was co maja blisko do morza w angli , my najblizej mamy chyba do Blacpool. Tak mi sie wydaje.
papa i milego dzionka

reklama
Do góry