reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Buziaczku przesyłam dobra energię:-):tak:
Dzisiejszy poranek strasznie duszny, pewnie popada troszkę, ale ciepło jest , mimo wszysto:tak:

reklama
buziaczku czyżby to już???????????????? super wszystkie trzymamy mocno kciuki a ja czekam na opowiesci zgodnie z obietnicą bez sciemniania:tak::tak::tak:
kasiulka- fajny bobasek:-);-):-D uroczy a jaki przystojniak........... ciekawe za kim za mamą czy za tatą????????????
pogoda jakas taka dziwna nie lubie jak tak jest:no::no::no: bo samopoczucie do bani............ah ale cóż zrobic
pozdrowienia dla wszystkich mamus!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam Mamusie!

U nas pogoda dzis rewelacyjna!:-)co drugi dzien u nas tak jest w jeden dzien leje a w drugi swieci sloneczko:happy2:
Ja nie mam dzis dobrego nastroju:-(jak mi sie uda napisze na zamknietym.

Buziaczka nie ma i nie ma to napewno jest w szpitalu to juz na 100% pewne ze Blaneczka pcha sie na swiat!:-)
Buziaczku duzo sily zyczymy wszyscy i czekamy na zdjecia ksiezniczki;-)

Justyna 170979 sliczny filmik:tak:slodziak z niego!

Pozdrawiam i sle ciumaski!

witam :-) u nas dzisiaj na razie słoneczko swieci:happy2:, mam nadzieje ze tak juz zostanie, bo zrobiłam pranie, a jak Karolisia wstanie to mam zamiar isc na spacerek:rofl2:

Justyna170979 świetny filmik:-D, od razu się człowiek uśmiecha jak widzi takie urocze maleństwo:-)

Kasiulka Roszek jest słodki, jakie śliczne minki robi:happy2:

Hej mamusie,faktycznie cicutko przez wekend sie zrobilo,pogoda supcio i my czas spedzilismy rewelacyjnie poza Londynem w miejscowosci Lambourn na farmie.Odpoczelam ,zobaczylam piekne okolice,cisza spokuj.Tego bylo mi tzeba,tylko szkoda,ze moj kochany nie mogl jechac,och ta praca.Natalka byla w raju tyle miesca,pomieszczen do zabawy.Na pocztakuu rozne odglosy zwirzat ja przerazaly,ale powtem sie juz przyzwyczaila,smialam sie dziewczynka z miasta przyjechalm na wies:-D
Dzis jestem w domu,od rana wiec pucowanie bo nic nie robilam tydzien,kupa prania,ok musze mykac,mala spi wiec wykorzytsuje czas.Moze bede pozniej

buzkaiczek chyba urodzil;-)

na razie papa

U nas pogoda w kratke, raz ciemno jakby miało lunąć a za chwilke słoneczko, nie dość że wariuje przez siedzenie w domu to jeszcze zaczynam przez tą przeplatana pogode. Wypadało by się raz porządnie a poźniej słoneczko:-D, tak wiem wiem, ale mi się marzy.
Młody zasnął więc lecę poprasować.
MAGGUSIA mam nadzieje ze ci poprawilam chociaz na chwileczke humorek tym filmikiem:-:)tak::-D.
Ja coś czuje ze was opuszcze na jakis czas bo mi komp zaczyna szwankowac, oj trzeba bedzie zrobic w koncu ten formacik.
Dobra uciekam. Do usłyszonka.

BUZIACZEK na pewno sie doczekala. SUPER.
To filmik mojego szkraba, mam nadzieje ze mi wyjdzie.
Pozdrowionka.
Moze troszke wam poprawi humorek bo pogoda (przynajmniej mi) nie dala rady.
http://www.youtube.com/v/XrLfnI1_cSA
Witajcie!Jej jest skwar w cieniu 36 CHOWAMY SIE PRZED SLONCEM:-D
swietny filmik twojego babelka!
Jej Blaneczka juz chyba na swiecie!!!:-)
POzdrowionka od mamusi i Benusia
fc.cf

BUZIACZEK na pewno sie doczekala. SUPER.
To filmik mojego szkraba, mam nadzieje ze mi wyjdzie.
Pozdrowionka.
Moze troszke wam poprawi humorek bo pogoda (przynajmniej mi) nie dala rady.
http://www.youtube.com/v/XrLfnI1_cSA
Witajcie!Jej jest skwar w cieniu 36 CHOWAMY SIE PRZED SLONCEM:-D
swietny filmik twojego babelka!
Jej Blaneczka juz chyba na swiecie!!!:-)
POzdrowionka od mamusi i Benusia

reklama
Do góry