reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kochany Buziaczku
dużo zdrówka, szczęścia i radości dla Ciebie i całej Rodziny.
Niech córeczka rośnie zdrowo:-)

reklama
witajcie dziewczyny, u nas nic nowego:rofl2:, poza tym, że cały czas rozglądamy się za nowym domkiem, niestety ten w którym mieszkamy właściciele chcą sprzedac
( bardzo drogo, niestety nie stać nas na taki kredyt:sick:). Szkoda tak dobrze nam się tu mieszka, mam juz dość tych przeprowadzek, chciałabym w koncu nie musieć się przeprowadzać:no:
U nas na szczęscie dzisiaj jeszcze nie pada:happy2:

Maxin przepiękne te twoje scrapki:rofl2:, widać ze masz talent do takiej roboty:happy2:, będziedzie mieli piekną pamiątkę.
Karolinka juz coraz więcej chodzi sama , mam nadzieje, że lada dzień zacznie biegać bez pomocy mojej ręki:-)
Kama83 może faktycznie ząbki małemu idą:confused:

Toola zyczę Ci wytrwałości w swoich postanowieniach:happy2:, ja tez mam płytę z ćw pilates ale nie mogę sie jakos zmobilizować:rofl2:

pozdrawiam....i idę obiadek jak zwykle gotować:-p

GRATULACJE !!!!! :-):-):-)

W koncu malutka jest z Wami.
Duzo zdrowka dla malenkiej, zeby byla pogodna a dla Ciebie samych radosnych chwil w macierzynstwie :-) .... o rany jak fajnie, masz juz Blaneczke kolo siebie ...

Teraz kolejne mamcie czekaja na porodowke :happy2:

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NARESZCIE SIE DOCZEKAŁAS SWOJEJ KRUSZYNKI BARDZO SIE CIESZE AŻ SIE WZRUSZYŁAM ZE SZCZESCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TO CUDOWNIE ZE PORÓD MIAŁAS LEKKI ZASŁUŻYŁAS SOBIE NA TO..............ODPOCZYWAJ I CZEKAM NA RELACJE CO DO PORODU
CAŁUSY DLA WAS WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!
CHYBA SIE NAPIJE ZE SZCZESCIA ZA WASZE ZDROWIE...................KUBUSIA OCZYWISCIE:-):-)

Dziekuje dziewczyny zarady z zameldowaniem.. te urzedniczki :dull:....

Maxin - my mamy juz wszytsko gotowe, no za wyjatkiem materacyka do lozeczka i przebieraka na lozeczko. Wszytsko czeka. Tzn lozeczko i wozek mamy jeszce nie rozlozone :rofl2: ale wszytsko co potrzebne to jest kupione.

Juz nie moge sie doczekac kiedy przyjedzie moja mama - dokladnie za miesiac :-) Beda 3 kobiety w domu i jeden facet :happy2::happy2::happy2:

Aaaa powiedzcie mi jaki termometr jest najlpepszy dla takiego maluszka ?

A teraz uciekam na spacerek

Milego dzioneczka

Ja uzywAlam kilku i stwierdzam jedno,warto wydac troszke wiecej,ale miec pozadny,ktory dokladnie i szybko mierzy.

*Te pod pache sa draznace,dziecko sie zlosci,rusza i nigdy dokladnie nie mozna zbadac.
*takie plasterki na glowe tez do d... z tego samego powodu co wyzej
*do pupki jako nie mialm sumienia tak mierzyc

w koncu kupilismy elektroniczny z Braun,polecam,cena troche odstrasza,ale na pewno dlugo poslyzy i mieszy w pare sekund tepm:-)
ehero.jpg

BLANECZKO WITAJ NA SWIECIE :-):-):-)

BUZIACZKU- MOJE GRATULACJE,DZIELNA Z CIEBIE MAMUSIA,ZYCZE DUZO ZDROWKA DLA CIEBIE I MALEJ ISTOTKI :tak::tak::tak:

dziewczyny ja to sie zastanawiam jak u mnie bedzie czy też pójdzie szybko i sprawnie czy tez nie ostatnio mam staszne bole podbrzusza i kręgosłupa które promieniuja w dół brzuszek twardy jak skała a położna twierdzi ze wszystko ok................wiec co ja moge nic nie moge:no::no::no: a mała to tak szleje w tym brzuszku ze szkoda gadac czasami mam wrażenie ze zaraz wyskoczy!!!!!!!!!
czy to prawda ze toż przed porodem malenstwo jest spokojne i nie wykonuje już tyle ruchów co normalnie???

Pinka tak to prawda,dziecko juz pod koniec ma bardzo malo miejsca wiec ograniczone sa jego ruchy,a przed porodem to fakt uspokjas sie przygotowuje do porodu,bo czuje co to za stres bedzie i wysilej jak i dla mamy tak i dla dziecka;-)

reklama
Buziaczku- gratulacje !!!!!!!! Kolejna laleczka na forum!!!!!! Kurcze, ale moj synek bedzie mial wybor, tyle dziewczyn :-)
Kochana wypoczywaj i szybko daj znac jak sie czujecie. Buziaki dla Blaneczki !!!!!!!!

Czesc dziewczyny. Ale mnie ta pogoda zamula. Adrian znow zle spi, oczywiscie chce tylko przy mnie. Spiacego przenosze do lozeczka i w sekundzie moje dziecko juz nie spi. I krzykiem wymusza to, ze kolejny raz biore go do nas do lozka. Ida mu dolne dwojki, razem bedzie mial juz 8 zebow. Przyuczam go zeby tata tez mowil, bo maz troszke zazdrosny ze tylko mama i mama. :-)
Jeszcze pewnie tu zajrze dzisiaj, trzymajcie sie kochane!!!!!!!!

Do góry