reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Mamusie!

Ja na chwilke:-)pogoda dopisuje wiec korzystamy!
Dzis pojechalam na solarke troszke opalic cialko.
Jestem juz zmeczona wiec jutro odpisze wszytskim ale widze ze nastala tu cisza pewnie z powodu sloneczka:happy2:
Buziaczek ty chyba na porodowce co??????????????;-)
Trzymam kciuki jestes bardzo dzielna:tak:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

P.S.Zycze milej i przespanej nocki wszytskim.

reklama
hej !!!
ja cie krece buziaczek jak nic na porodowce trzymamy kciuki i czekamy:-):-):-):-):-):-):-)

my bylismy dzis na basenie bylo fantastycnie mala tak chlapala ze szok nic sie nie bala :-p
jutro jak dopisze pogoda czeka nas zoo ale bedzie sie dzialo:rofl2::rofl2::rofl2:

pozdrawiam

Moge sie zalozyc ten masaz wczorajszy wykonywany Buziaczkowi w szpitalu byl ze specjalna mascia wzniecajaca akcje porodowa... teraz pewnie bobasek jest juz przy cycusiu mamusi...:-)...

No to weekendzik udany, bo cisza jak makiem zasiał
Dla BUZIACZKA chyba też, ależ cichutko bez niej, szok.
Bedzie brakowalo tego marudzenia:-D:tak:;-).
Dobrze, dobrze pogoda jest, nareszcie w końcu lato mamy.
Pozdrowionka, my idziemy sie pomalutku szykowac do kapieli.

Olcia23 my mamy pogodę jak zwykle:crazy:, czyli leje, leje i leje:wściekła/y: mam już tego dość

Buziaczek1626 jestesmy z Tobą myślami:-) i trzymamy mocno kciuki

Justyna170979 a u Was pogoda ładna?:rofl2: fajnie macie:-)

Cześć dziewczynki !!!
U nas pogoda lux tylko raz lunęło a tak cały dzień fajnie grzało, aż chwilami narzekałam że za ciepło:tak:.
OLCIA a jak w Polsce, podobno pogoda bardzzzzzzzzo gorąca, dzisiaj jak dzwoniłam do mamy to mówiła ze 33 jest, no nieżle.

reklama
Czesc kobietki

Ale ten weekend cichutki, buziaczka nam brakuje:tak: ona zawsze cos kilka razy dziennie skrobnela.

olcia i agnesa u nas upalll normalnie cudo, nad ranem byla burza a caly dzien cudowna pogoda 29 stopni, jutro ma byc tak samo

Do góry