reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dzieki dziewczyny za mle slowka!!!Nie piszemy za duzo bo mamy dzis mnostwo roboty :tak:Pozdrawiamy!!!!
Buziaczku-trzymamy kciuki!!!
A teraz Benji napisze cos od siebie:
n thy g gfgfff, jjh
aa/ VSDNVBCGNJGMG
K][KCG.,NJ/KM.O'

#
;]

reklama
NAFNIA - niestety kontaktowalam sie z konsulatem w sprawie tej jednorazowej przepustki, ale niestety powiedziano mi ze jedynym wyjsciem jest zlozenie wniosku o paszport tymczasowy ze nie ma juz czegos takiego jak jednorazowa wjazdowka do kraju :-(

czesc dziewczynki witam was bardzo serdecznie:-)))))))))
dawno nie klikałam ale w domu urwanie głowy remont łazienki pokoj dla małej na wykonczeniu i miedzy czasie zakupy i ciągle coś wkleiłam swoją foteczke tak teraz wyglondam:-))))))))))))
wczoraj byłam na wizycie u połoznej i niestety kolejnego usg nie bedzie ponieważ jezeli nie ma zagrożenia dla dziecka to po 20 tygodniu usg nie robią wiec nie dowiem sie ile moja kruszyna waży musze czekac do porodu:-((((((((((((((
pogoda przeokropna ciągle pada i pada szału mozna dostac mam nadzieje ze chocia zu was słoneczko jak bede miała troszke czasu to wieczorkiem wpadne na minutkę..................
całuski dla was wszystkich

witajcie:-), przyznam się szczerze, że troszkę się nie wyrabiam i się już w tym wszystkim pogubiłam, dlatego właśnie od kilku dni nie piszę:-). Pogoda jak zwykle do bani:wściekła/y:, Karolinka własnie zasnęła a ja kawka i przed komputer nadrabiam zaległości:rofl2:
U nas oczywiście nic nowego,aha poza tym, że Karolinka nauczyła się nagle raczkować:szok:, a prawie juz chodzić umie, więc myślałam że ona juz nie będzie raczkować a tu proszę:rofl2:

Maxin ślicznie Natalka wygląda z tą grzyweczką:happy2:, my też kilka dni temu obcinaliśmy Karolince, bo jej do oczek wpadała, ale tylko z jednej strony:-)

Toola to naprawde straszne z tą babą w urzędzie, no ale niestety Polacy sami sobie robią taką opinię, nie tak dawno jednemu znajomemu zabrali tu w anglii prawko właśnie za jazdę po pijaku:no:, tylko szkoda, że to się później odbija na nas wszystkich

Buziaczku trzymam kciuki za Ciebie i za Blaneczkę:-)

Maggusia jak pech to pech, przyznam się, że my tez nieraz przekroczyliśmy czas na parkingu, ale jeszcze nigdy nikt nam mandatu nie wlepił:no:

Przepraszam ze nie odpisuje każdej, ale jak już pisałam pogubiłam się:zawstydzona/y:
Pozdrowionka papa:-)

PINKA25 właśnie szkoda, że tutaj nie robią trzeciego USG, ja pamiętam, że też się bardzo zmartwiłam, bo chciałam jeszcze zobaczyc maleństwo a tutaj nic:sick:
szkoda ,że takie malutkie to zdjęcie:rofl2:, poprosimy o większe:happy2:, no ale brzuszek już ładny widać:-)

agnes-----kliknij na te moje zdjatko to ci sie brzunio pokaże;-)))))))))))) postaram sie dac wieszą fotke.....................a co do usg to bez sensu no ale co zrobisz nic nie zrobisz pod tym wzglendem w polsce jest lepiej

Pinka25- no na reszcie widzimy Twoj brzuszek. Jak sie czujesz moja droga?? Nadal masz te bolesne skurcze macicy??

Czesc mamusie, dlugo sie nie odzywalam, ale moj maz dogorywal w domu. Kurcze nie moge sie nadziwic, ze mezczyzni sa takimi tchorzami jesli chodzi o zeby. Moj sie tak boi dentysty ze powiedzial ze jak bedziemy w Polsce to kaze sie uspic i wtedy niech mu robia co chca a tak nie otworzy buzi. Teraz tak go wymeczyl zab, az goraczke mial. Uparciuch......:-D
Ja cos podlapalam, chrypke mam. Na szczescie Adrian zdrowy, odpukac, puk puk. Tak pieknie zaczal wolal mamo, az mi sie lezka zakrecila. Juz moja mama wydzwania i odlicza czas do spotkania. Boze jak mi jej brakuje tutaj :-(

Milego dnia kochaniutkie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witaj justynko- jak klikniesz na moja foteczke to zobaczysz mój brzusio bez ubranka ha ha:tak::tak: a co do skórczy to mam je tylko wtedy kiedy brzuch mi stwardnieje polożna powiedziała ze moge urodzic w 37 lub 38 tygodniu ale kto to wie jak bedzie'
a co do twojego męża to niezły z niego agent ale wiekszosc facetów jest taka czasami zastanawiam sie co by zrobili jakby nagle przyszło im urodzic dziecko????????????? i borykac sie z o wiele gorszym bólem niz wyrwanie zęba..............umarli by chyba:-):wściekła/y:
zrób sobie herbatke z cytrynką i miodem to ci pomoże ja tez piłam bo przez oststnie 3 dni cos mnie łapało a to wszystko przez te pogode niestety:sick::sick:

Do góry