reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Wskakuje tylko na chwileczke, widze ze ze duzo czytania :-) Sprobuje nadrobic i cosik napisac wieczorkiem a poki co pochwale sie moim hafcikiem ... uffff ....ale to czasochlonne.

Na srodku bedzie jeszcze imie malutkiej, data narodzin, waga i dlugosc malutkiej... a potem w rameczke :rofl2:

61obdhl.jpg

Maxinko no wlasnie i dobrze robisz moze ja za bardzo chce miec tutaj kolezanki moze za bardzo ich poszukuje i zle wybieram:baffled:
bo chyba sama nie umiem sobie znalesc tu zainteresowan a w sumie moze sie ostatnio odnalesc.Teraz wiem ze te koleznaki w niczym mi nie pomoga i nie spedze z nimi dobrego czasu tylko sie odenerwuje:crazy:
Widze bidulko ze ty cala obolala jestes zycze zdrowka;-)bedzie dobrze:tak:zrob sobie ciepla kompiel na mnie to zawsze dziala i odprezenie:-)

Buziaczek a ja slyszalam ze cieple kompiele przyspieszaja :happy2: hehe a ja w sumie bralam i tak maly sie urodzil w terminie a znow ktos tu pisal ze lepiej sie nie pluskac:rofl2:

Justyna w gratulacje dla Adrianka przespanych noc:happy2:
a no twarda jak twarda jestem ale jak ktos mi zajdzie za skore to nie popuszcze pierwsze w sumie to tlamsze pozniej przemysle i boom hehe:-Dale musi mnie npawde ktos zezloscic bo duzo rzeczy czasem wole przemilczec:eek::-)

Justyna170979 hasla nie ma blogasek sie rozwija:-)foteczki slodziasne.

Mala-gorzatka hafcik jest rewelacyjny!:tak:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

dzis mialam jazde w ubezpieczalni bo baba powiedziala mi bezczelnie z ze ubezpieczyciel nie lubi Polakow bo ma z nimi same problemy:wściekła/y: a co mnie ich problemy obchodza i co ona sugeruje :angry: ja nic nie zrobilam, z mezem mamy prawo jazdy od 18 roku zycia i zadnego wypadku, a ona tylko ze Polacy pija i sie rozbijaja samochodami, chcialam ja opieprzyc z gor i z boku, ale sie spieszylam po Krysie i chcialam jak najszybciejk zalatwic i wyjsc, naprawde nie cierpie uprzedzen, kazdy jest odrebnym i trzeba sie z kadym oddzielnie rozliczac, a obok laska co siedziala to sie smiala pod nosem bo ja nie znalam ich nazw ubezpieczen, przeciez w kazdym kraju jest inaczej, wyszlam na glupka z kraju pijakow, a tak najbardziej bylo mi przykro :-(

mala-gorzatka hafcik przesliczny!! ja robilam cos takiego dla chrzesniaczki jak bylam w ciazy, szkoda ze teraz nie mam czasu na takie przyjemnosci :tak:

buziaczek a ja gdzies czytalam ze bobo wychodzi jak mama jest odprezaona i wyluzowana wiec sie nie stresuj terminem a mala cie zaskoczy :-D

maxin
ty to masz energii w sobie, zaloze sie ze przegonilas oba autobusy tak dralowalas :-) teraz ciepla kapiel i masarzyk na dobranoc

pinka rozumiem ze mozesz byc zla na tesciowa, wygaduj sie ile wlezie, po to jestesmy tutaj, ja mojej tesciowej nigdy nie spotkalam, nie zyje od 17 lat :( takze nigdy jej nei spotkalam

maggusia
nie przejmuj sie , nie z wszystkimi znajomymi trzeba sie przyjaznic, wez na dystans je albo w ostatecznosci zerwij kontakty jak juz ci zajda za skore i nie musisz sie absolutnie dla nich starac, najfajniejsi przyjaciele wyskakuja niespodziewanie ale znalezc ich tez nie latwo,ale rozumiem, ja tez sie czuje tu taka samotna czasami ze bym chetnie jakas koleznake zcapila na ulicy nawet :eek: ale tak sie chyba nie da :no:

Hej!!!

Toola-współczuje ci takiego traktowania wr... przeciez nie kazdy polak to pijak skad to sie bierze, tez bym się wsciekła ja mialam cos takiego w banku facet nie znal wlasnych produktow co oferuja a przyczepil sie do mnie ze jestem z polski i nie wiem sama czego chce wr.... myslalam ze go popadne ale nie dalam za wygrana poszlam na niego na skarge i dostal nagane, a mna zajal sie inny pracownik ktory doskonale wiedzial o co chodzi ach ludzie

Buziaczku- trzymam kciukasy ja urodzilam 5dni po wyznaczonym terminie i na 10 na godzi 11.00 mialam wyznaczony termin w szpitalu na badanie co tam z dzidzia i chyba Marta sie przestraszyla i urodzila sie wlasnie tego dnia o 7 rano:-D
Justyna17-sliczny blogasek, nas tez mozesz dolaczyc jak tylko chcesz:tak:

Maxin- jak robisz scrabbooking(nie wiem czy to tak sie pisze:-() na recznie albumy czy komputerowe, bo ja dzis bylam w sklepie i sa tak fantastyczne rzeczy do tego ze zastanawiam sie czy nie zrobic recznie te dodatki sa superasne chociaz dosc drogie ale czuje ze mnie bierze:-D:-D:-D
Pinka- ja tez tylko po kapieli 30min no i oczywiscie dopasowywalam wedlug pogody jak bylo zimno to czapka zimowa a jak cieplo to letnia ale teraz bardzo czesto bez:-), pierwsze slysze z tymi uszami:-D to dobre
Joanno-dziekuje bardzo za troske kochana jestes, marna zaczela siedziec i cala rodzinka sie cieszy niesamowicie, takze robimy postepy :tak:teraz moze byc tylko lepiej ja ciagle czekam na szpital:angry:, ale coz moge zrobic probowalam przyspieszyc ale sie nie da musze odczekac na swoja kolejke:-(, a poki co sami z nia cwiczymy:tak:
Kurcze tyle chcialam napisac i mi wylecialo niezle tempo macie:-D

Mala-gorzatka-superasny hafcik bedzie piekna pamiatka:tak:
Anetko-milego wypoczynku w polsce piszesz sie na rolki ? jak wrocisz? widzialam foteczki Patiego jest cudowny przesliczny chlopczyk:tak:
Justynaw.-ja tez gratuluje przespanych nocek:tak:
Maggusia-nie przejmj sie dziwnymi ludzmi zawsze jakis ktos taki sie znajdzie to nie uniknione:tak:,

a my dzis z Olis bylysmy na spacerku w Hyde parku i bylo superasnie Olis zaprowadzila mnie na plac zabaw dla dzieci jest tam bosko i juz widze nasze bable bawiace sie tam do tego jest gdzie zjesc czyli cos dla dzieci i cos dla mam swietne miejsce juz nie moge sie doczekac piatku:-) mam nadzieje z epogoda nam dopisze:tak:
pozdrawiam wszystkich i pzrepaszam ze nie odpisalam kazdemu:-(

maja a gdzie widzials sklep z dodatkami,ja robie reczne i komputerowe,recznych mam juz 6,as teraz czekam na paczke z dopdatkami i zabiaram sie do albumu z osiagnieciami Natalki,od poczatku do kocna chce zrobic sama,czyli strony,polaczenia,ozdobienie fotek,napisy itp,super zabawa spodoba ci sie:-)

reklama
maxin ja wlasnie tez mam ochote porobic recznie taki album i tez sie zastanawiam gdzie zakupic dodatki? a ostatnio kupilam 4 pary nozyczek z roznymi wzorkami, naprawde sa swietne i to w £1 shop ;-):-) jak chcesz to Ci takie kupie bo chyba jutro tam bede, bo to kolo silowni :tak:

Do góry