reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dziewczyny ..pocieszacie Mnie jak piszecie o swoich porodach np ze 3 dni po terminie albo 5 dni po terminie a niektore 9 dni jejciu -- jakos tak Mi sie lepiej robi:tak: - mam ta nadzieje ze sie rozrusza i u Mnie...zaraz zmykam do lazienki sprzatac - wsumie nie nastawiam sie na nic bo juz duzo wczesniej probowalam tego wypedzania :no:nie dalo:dull::confused2::sick:...a na przytulanko nie mam ochotki wogule wiecie:-(-masakra- Moj M mowi ze zachowuje sie jak kwoka kora nie moze zniesc jaja...:wściekła/y:i nie pozwala sie dotkanc...za bardzo chyba zyje porodem.:-Di tym lekkim strachem , bardziej obawa niz strachem.:sorry:ehh ja juz zwariowalam naprawde...:sick:

reklama
Witajcie dziewczyny!!!!
Buziaczku-moge cie pocieszyc kolezanka rodzila 17dni po terminie ale nie martw sie to ewenementy sa !!!Trzymamy kciuki moze dzisiaj w nocy?:tak:
mala-gorzatka-oj tak w koncu!!!!bylismy w sobote na super spacerku a w niedziele nad morzem!!!:-Dsuper
Pinka-jesli chodzi o czapeczke to nie rob tego dzidzi !Moj maly urodzil sie w list ale ze w mieszkanku cieplutko to nawet po kapieli nie ubieralam,na dworze oczywiscie bo snieg itd,a na wiosne w w ramach rozsadku jak wiatralbo bardzo zimno.I wcale mi nie chorowal ani nie ma odstajacych uszu(chorych tez nie mial)haha,a babcie tez mowily ze oszalalam,powodzenia kiedy masz termin?
justynaw-nie slyszalam o takich tabletkach haha
justyna170979-juz jestem jej jak ty tyle czasu znajdujesz?
a dzisiaj..... przetrzymalismy babla i caly dzien nie drzemal wiec zamiast o 23ej usnal o 19tej zobaczymy jak mu nocka minie bo jak przespi cala to jestem gotowa walczyc cale dnie!!!!!!;-)
kasiulka-jak twoj malutki?buziaczki od Benusia dla Roszka
Pozdrowionka dla wszystkich pa

no to zakupki porobione, akurat trafilam na przeceny, fajne bluzeczki nawet po 2euraki :szok:

maxin rodzinne czyli angielski child benefit to tutaj wynosi 42 euro na miesiac wiec niewiele, na szczescie jest tez kasa na niepracujaca zone :tak: czyli dla hausewife (nie chodzi tu o zasilek dla bezrobotnych bo nie jestem zarejestrowana) to az 280 euro miesiecznie :D niestety przedszkola sa bardzo drogie 5euro za godzine, bedziemy aplikowac o doplaty, teraz trudno o miejsce bo wlasnie ustanowili doplaty, takze polowe doplaci nam panstwo, jest jeszcze masa innych doplat ktore nam sie juz ne naleza bo mamy w miare dobre dochody :-)

anulka mi tez moja mama doradza ile sie da, ale jakos to znosze

justyna.w ja znam takie talbletki :-p ale chyba bajlepsza to jupic nowa sexi bielizne :tak:, ja na mojego nie narzekm, tylko ostatnio zaprawoana jestem na maxa, w tym tygodniu luzy wieksze to nadrobimy :-)

No OLUS teraz cie widac :tak::-D:tak::-D. Weekend udany, to sie chwali. Ja nie znajduje czasu, ja szybko klikam. Moj M wychodzi o 11:30, wiec zasiadam na 5 sekundek (bo dluzej sie nie da), no i wieczorkiem jak maly idzie spac.
BUZIACZEK tak kazdy trzyma kciuki i ci epociesza ze Blanecka w koncu bedzie miala dosyc tego biadolenia i odpusci.:happy:
MALA GORZATKO bedziesz wiedziala, zobaczysz, ale sa i tez plusy takiego plakania, juz od godziny spi, nawet sie nie krecil jak go polozylam po kapieli. Zmeczylo sie biedactwo.

Uciekam troche posprzatac bo w ciagu dnia sie nie dalo.
A pytam oficjalnie, bo w koncu zalozylam bloga, oczywiscie serdecnie zapraszamy, narazie tylko pierwszy miesiac ale nadrobie,
CZY MOGE DODAC WASZE BLOGI do swojego, jak ktos ma sprzeciwy prosze mowic, no problem.

Pozdrawiamy, moze zdaze jeszcze zajrzec pozniej.

olcia 23 - termin porodu mam na 18stego sierpnia więc jeszcze troszkę dzieki za poparcie mam takie samo zdanie czasy sie zmieniły i zasady wychowywania dzieci też:-):-) wydaje mi sie ze kazda mama wie co jest dla swojego dziecka dobre a co nie :tak::tak:
...................ale tu dzisiaj spokojniutko................mamusie pewnie zaganiane a cieżaroweczki odpoczywają?? całuski dla was kobietki;-)

hej hej
u nas powolutku i dobrze. Gotuje Roszkowi różne pyszności, by poznawał nowe smaki.
Roszko rozgadał sie na całego ciągle słychać mamam albo bababaaa i robi się copraz bardziej ruchliwy, choć jeszcze nie peza i nie raczkuje.
Ja nadal szukam pracy.

Buziaczku juz niedługo, każdy dzień przybliża Cię do wielkiego dnia:tak:
Pinka, Twój termin porodu to mój termin ślubu;-):-)

Poza tym dobre rady, o które nie prosisz traktuj z przmrużeniem oka. A tesciowa generalnie powinna zostać wysłuchana, ale wykonywać jej polecenia??? to juz zależy od Ciebie.
Moja teściowa jest daleko i to jest dobre:tak: bo zwykle jak jest blisko to mamy ze sobą spięcia:zawstydzona/y:

kasiulka- no widzisz co za zbieg okolicznosci??????????? ja rodze a ty sie bawisz ha ha :-):-) a co o tesciowej to tak jak pisałam wczesniej jednym uchem wpuszczam a dugim wypuszczam:szok::szok: ale co nie oznacza ze wyprowadza mnie z równowagi swoim gadaniem:angry::angry:ale co tam nie ja jedna mam problem z tesciowa jakoś trzrba sobie rade dac teraz dzidzia jest na pierwszym miejscu.....................

reklama
Do góry