reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hejka!!:-)
Witam wszystkie Kobietki, jak sie macie?:-p
Dzis juz nie ma takiej slonecznej pogody i jest chlodniej, ale raczki i nozki mam spuchiete ..a nie powinnam miec przecierz:sick:dziwne:crazy:
U Mnie nic nowego sie nie zmienilo dalej cierpliwie czekamy na Blanie:elvis: az ten maly czarnuch wyskoczy-zostalo jej 10 dni(2tyg po terminie, ale powiedzieli ze beda Mnie trzymac najdluzej do 12 dni po terminie)-ostatnich:happy2:Wieczorkiem polozylam sie spac z bolem kregoslupa i podbrzusza-cieszylam sie strasznie ze moze sie cos zacznie..dziwne :shocked2::eek: ale jak zwykle ustapilo do rana :no::-:)baffled:Ciagle brzuch twardy jak skala.:szok:Moze naprawde urodzi sie w piatek 13 jak Ja. Ha ha :-D:-DAle by bylo smiesznie..:tak::-D:-D
Moj powiedzial ze w czwartek Mnie omija wielkimi krokami i kupi Mi platki puchu na piatek zebym sie tylko nie ruszala i zeby Mala sie nie urodzila 13 he he:-D
Moj Kotek bierze Sobie urlopik od poniedzialku w piatek idzie ostatni dzien :-Ddo pracki(w sobote planujemy sprzatanac razem sypialnie i przygotowac jescze raz wszystko na przyjscie Blani), chyba ze Midwife wyznaczy termin wywolania na piatek nastepny to przelozy sobie...bo po co maja Mu leciec dni jak :elvis::no:bedzie.
Maxin78 - Kochana jak tam sprawa z zamknietym watkiem??:rofl2:
Justyna - Czekamy cierpliwie..:tak:
Toola - Masz racje Kobiety w ciazy i po cioazy do roku maja opieke dentystyczna za darmo ja bede z Niej korzystac jak sie Dzidzia urodzi. Mam pytanie jak poszlas do dentysty to do 1 lepszej klinki czy jak ? i co powiedzialas? jakis dokument przedstawilas? czy jak ??:sorry2:
Mala-gorzatka - Ja tez nie moge uwierzyc ze mam w brzuniu dzidzie i to taka duza i gotowa do zycia na Swiecie.:happy2:
Jejku jak pomysle to mam ochote Ja wycalowac wysciskac i zatulic ...Ja mam takie ogromne pragnienie zeby Ja wkoncu normalnie dotknac ze to cos jest strasznie silnego takie uczucie - nie moge tego nawet opisac.

Zmykam na inne wateczki...:-)
pozdrawiam busiaczki sle ...;-)

reklama
Buziaczek pisalam do admin,ale nic nie odpisuje,juz dwa rayz wyslalam widomosc.Zobaczcie moze macie juz dostep
album rodzinny
mamy z uk

moze ona jeste na wakacjach,jak dzis nic nie odpisze to zapytam innego moderatora

justyna fajna zabawa scrpki,najgorzej z wygospodarowaniem czasu na to hobby

maxin-widzialam te rzeczy w papierniczym :tak:

ja kozystam z opieki dentystycznej i jestem zadowolona juz 4razy bylam sami mi wysylaja zawiadomienie kiedy jest termin kontrolny:tak:, nic sie nie placi tylko wypelnia sie formularz z danymi i zaznacza sie odpowiednio ze albo jest sie w ciazy albo dzidzia jest ponizej rok i tyle:-)

pozdrawiam

Witam:tak::-)
Ale sie rozpisalyscie,nigdy za wami nie nadazam.To wszystko przez ta prace,a wieczorem wiadomo z synkiem trzeba posiedziec:tak:.Co wy robicie ze zawsze macie czas na BB:confused:.U nas ostatnio sie dzialo,Dominik ostatnie dni dawal porzadnie w kosc i wyjasnilo sie trzemu:-).Wczoraj wieczorem zauwazylam ze przebil mu sie zabek:-D,a dzisiaj kolejna jedyneczka.Wiec za jakis czas bedzie pieknie widac zabki.Strasznie mi go zal tak biedaczek sie meczy.Zel mu pomaga tylko na chwilke i musze mu dawac dodatkowo nurofen:-(.Pozatym co do wakacji to juz jestesmy zdecydowani jechac w sierpniu ma 3 tygodnie:-D.Zastanawiam sie tylko nad wyborem podrozy,bo maz chce jechac autem,a ja raczej niewiem jak Dominik wytrzyma tyle godzin w podrozy,wiec mysle za i przeciw.

Maxim78-pracuje teraz w Southwark Cathedral w restauracji na
London Bridge,to jest ta sama kompania,przenioslam sie tylko bo blizej domku.
Pinka-Ja czapeczki Dominikowi nie zakladalam wogole w domu,nawet po kapieli.Zakladam mu tylko na dwor,ale jak tylko moge to mu ja zdejmuje,ale ostatnio zalapal jak sobie zdjac i wsadzic do buzi.
Anetka-Gratuluje postepow nocnikowych,nie szkodzi ze nie zdazyl,wazne ze jakos zareagowal i dal ci znac.Malymi kroczkami nauczy sie szybciutko:tak:.
Justyna170979-Odwiedzilam twojego blogaska,jest super.

Witam Mamusie!

Wczoraj caly dzien zalatwialismy sprawy a pozniej chwilka w miescie na zakupach:-)
Wracajac z zakupow zrzedly nam miny otoz dostalismy na parkingku mandat:szok:wyobrazacie sobie ze na parkingu mozna dostac mandacik?:-(no szok!tak tak mozna.
Wykupilismy na godzine parking lecz ze wszedzie pelno ludzi kolejki itd spoznilismy sie 30min i chcielismy doplacic i za to ze spoznilismy sie 70f mandatu!:wściekła/y::szok:
Wkurzeni zadzwonilismy tam ale kazali nam dzwonic rano:dull:
i oczywiscie jadac do domu niezdrowa atmosfera w domu klotnie zwalanie kto na kogo i nawet zakupy juz nie cieszyly:confused2:
Wiec dzis rano zadzwonilismy tam i dopiero nasz list rozpatrza:eek:
My zawsze mamy jakies przeboje no cholera!:realmad:
Bylismy tez w szpitalu zdjeli mojem u szyne i ma teraz gips:oo:

Po za tym znow murzyn robil akcje w nocy ze swoja dziewczyna i karetka gliny itd stukanie do naszych drzwi co kilka godzin szok:szok:
a dzis z rana juz zerwani na rowne nogi bo gliniarze wpadli do nas spisac raport:huh:
ajaj podobno maja tu juz nie mieszkac ci ludzi oby!:tak:bo wtedy bardzo bym sie cieszyla gdyby jakas na dole rodzina zamieszkala z dzieckiem:blink:

No dobrze teraz koncze ten liscik pozniej odpisze kazdej z osobna bo juz mi tu stoji maly wiercipieta i ciagnie za koszule zeby isc sie z nim bawic:-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Do góry