reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Maxin78 - Kochanienka dziekuje za zdjecia. Ale jakos nie moge ich otworzyc nie wiem czemu ..:-(szkoda . slodzitka ta Twoja Natalinka :tak: extra zdjecie .jak mozesz wrzuc jeszcze jakies, najlepiej jak sie usmiecha.:-) Dziekiuje za kciuki.

Justyna170979 - Gratuluje benefitu. Ja nie wiem jak nam pojdzie z tymi benefitami jak narazie to wszystko pod gorke. Jest problem bo nie mam inszulansu.:-:)wściekła/y::no:

Olis - Niom miala ladna date... Jak tam zakupki udane?Jak maluszek sie ma? slodka ma ta pupciunie..:zawstydzona/y::-p

Maggusia - Wspolczuje Kochanienka no nie za ciekawie sie u Was teraz dzieje szczerze mowiac...:-(Zycze wszystkiego naj naj i zeby wkoncu sie uspokoilo i stabilizowalo wszystko, a Mezowi raczka wyzdrowiala;-).Glowa do gory bedzie OK:tak:. Pisz jak cos juz sie wyjsni. trzymam kciuczki.
Olcia23 - Ja za Toba tesknilam.:happy2:Jak Synek? a po kim Synek ma blond wloski?
Sliczne zdjecie.
Kama83 - Wielkie gratulacje dla Siostry!! a w ktorym tygodniu jest ??jak sie czuje?:confused:;-)
Mala-gorzatka - Jak sie czujesz?? Jak brzunioo?;-)
Nafnia - Ile ma Twoja pociecha? Glodomorek z Niej :rofl2:wklej zdjecie jej ;-)
Toola - Wracaj do zdrowia;-). Zycze szybkiego powrotu do zdrowka.
*Anetka* -Witamy po dlugiej przerwie. Sliczny blogasek i slodkie zdjecia ma Twoj Synek.;-)Zpraszamy do Nas. Jesli mozemy dodamy do znajomych blogaskow na naszej stronce.;-)

Pa pa do poniedzialku.

reklama
hej!!!

ladna pogoda to i forum ucichlo troszke:tak:

Maggusiu-pewnie ze rozumiemy duzo zdrowka dla M
Nafnia-wow juz w spodnie z przed ciazy to naprawde szybciutko , kochana pochwal sie swoja ksiezniczka prosimy:-)
Kama-GRATULACJE dla siostry to super wiadomosc:rofl2:
Buziaczk- a jz mialam nadzieje ze jestes w szpitalu ale to nic juz niedlugo trzymam kciuki:-)
Justyna17-och ja tez korzystalam z pogody bylo superancko
olcia - pamietamy pamietamy i tesknimy:-)
justynaw - swietna ta stronka
OLIS MAXIN kobiety gdzie ie podzialyscie IZUSskrobnij jak tam w polsce
witam ANETKO ciebie nie bylo cie bardzo dlugo ale rozumiemy i nadrabiaj zaleglosci kochana co u WAS :-):-):-)

Witam Mamusie!

Chyba wiekszosc z was na spacerkach :happy2: u nas tez piekna pogoda :-)
Moj M nie pojechal do pracy :-( reka go boli bo wiadomo pierwszy dzien w szynie to bol niesamowity wszytstko usztywnione.Zadzwonil rano po 4:00 ze nie da rady a zapytali czy jutro da rade powiedzial ze sie postara.Ja juz sie boje:no:zastanawiam sie czy czlowieka moga tak zwolnic????????
Choc w sumie moga nadal sobie wymyslac o tych referencjach jako pretekst:szok:
ajc mam glowe pelna mysli i pytan co tu robic????:unsure:

Anetka no wreszcie sie pojawilas zalatana kobietka z ciebie!jak tam praca?jak Patti?:happy2:blogasek tez zaniedbany.

Nafnia to ja ci poprostu zazdroszcze :-ptego ze tak szybko schudlas.Ja mam jeszcze 4kg do dawnej wagi do zrzucenia ale chcialabym 6kg:-)
po za tym dalej mam oponke i kompletnie nie wiem jak ona ma zniknac:wściekła/y:wrrrrrrrr!

Buziaczek to ja i zycze jak najszybszego rozdwojenia:tak: ty to bidulko sie oczekasz:happy2:a moze dzis cos ruszy?:rolleyes2:a mowili ci cos w szpitalu ze jak nie ruszy w terminie to zebys sie wstawila?Ja tak mialam:-)sie wstawic ale zlapalo mnie wczesniej o 2 dni na trzeci urodzilam w terminie hehe.

Toola duzo zdroweczka!;-)a ty kobitka robotna jestes uhuh:-)

Justyna w fajna ta stronka napewno ktorejs z dziewczyn sie przyda;-)

Justyna170979 zawsze to jakies pieniazki prawda?fajnie ze juz macie ten beneficik:-)

Kama Gratulacje ogromniaste dla siostry!:happy:to wspaniala wiadomosc:-)

Maja33 jak Martusia?:happy2:

Dziekuje wszytskim kobietka na forum za takie mile slowa otuchy!

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Hej kobietki

u nas spoczko,nicki przespane,nie zachwalam,ale to juz druga,wiec czuje sie ja nowo narodzona.Wczoraj bardzo milo spedzilysmy czas u moje psiapsolki,wracajac do domu byla masakra,tyle ludziw metrze jeszcze na Green Park czekalm na piccadelli 20mni,gorac,ludzi masa,dobrze,ze mala spala.A dzis loneczko za okne wiec pewnie zaliczymy parki,mopze mala wezniemy na rower

Buziaczek a masz winrar???Program do rozpakowania tych plikow jak nie to sciag sobie,jezeli za duzy problem to postarm sie moze zmniejszyc fotki i wyslac pojedynko,tylko troche roboty,dzieki za mile slokwa,a gdzie widzialas fotki dziuni???

Maggusia wsolczuje M.szkoda,ze tak sie stalo,zdrowk mu zycze.

kama gratuluje dla siostry super wiesci.

nafnia Natalki takie chyba sa,moja tez rozkrzyczan byla przez pierwsze dwa miechy,ale potem jak reka odiol byla slotka i jest nadal.

anetka szkoda,ze tak sie stalo z kompem,mam nadziej,ze fotki odzyskacie,szkoda by bylo je starcic,trzymam wiec kciuki.Wojtas mowi,ze jezeli mieliscie partcjie,czyli dyski podzielone,np.c systemowy,a d gdziue trzyma sie rozne foldery,to bez problemu odzyskacie wszytsko.A kto wam naprawi???Byuzka dla slodziaka Patryka,ale on ma juz dlygie wlosy szok

bede pozniej milego dnia laseczki

DZIEN DOBRY BARDZO!!!!!!!

Witam znowu slonecznie dzisiaj, oby tak dalej, bo idziemy zaraz na spacerek, ToueDeFranceLondon sie skonczyl, przynajmniej kolo nas to mozna sie wynurzyc.

BUZIACZEK mimo ze nielatwo tak pisac ale mam nadzieje cie nie widziec przez przynajmniej dwa dni:tak:;-). Trzymamy mocno kciuki.
Ja bede niedlugo dzwonic do agencji w sprawie insurancu, bo w sierpniu przyjezdza moja siostra, szkoda tylko ze nie do mnie, tylko jedzie do meza do Leyland (nareszcie beda razem:tak:) i tez nie bedzie miala NIN bo nie bedzie pracowala, a to jednak potrzebne tutaj. Bede sie pytac czy trzeba byc osobiscie czy mozna to zalatwic poczta, albo moze kolo ciebie jest taka agencja, fakt ze trzeba zaplacic ale jak nie ma innego wyjscia, przynajmniej nic o tym nie wiem. W kazdym razie jak cos bede wiedziec dam znac.
Cmokaski i czekamy na wiesci.

KAMUS dla siosrty wielkie gratulaski, wspaniala wiadomosc:tak::-).

A tak wogole kazda chce schudnac a ja na odwrot i nie da sie, z powrotem zjechalam do wagi sprzed porodu. Zaraz po porodzie jak mialam wiecej cialka bardzo dobrze sie z tym czulam. Zawsze bylam batdzo szczupla i nigdy nmi to nie przeszkadzalo ale teraz juz nie czuje sie z tym dobrze. Moze ktoras zna jakis sposob na przybranie. Ja znam jeden ale jeszcze za wczesnie na drugiego bobaska:biggrin2::happy:, no chyba ze bedzie :surprised::surprised:, bo biore teraz antybiotyk i podobno to zaburza prace tabletek;-).

Pozdrawiamy i udanego dzionka.

witam was!!!
my mamy dzien leniuchowania,chodze dzis caly dzien w pizdzamie i nnic nie robie moj mezulek zreszta tez:-):-):-):-):-)ale nam dobrze:tak::tak::tak:odpoczywamy na mexa i szczerze tego nam bylo trzeba:cool::cool::cool:Oliwier dzis caly dzien na dworze z moim i meza bratem a my male przytulanko idzien spedzony razem,jezu juz nie pamietam kiedy tak bylo!!!!
Pupa doszla do siebie-nareszcie a Oliwier chodzi juz po calosci...i jest doslownie wszedzie przemieszcza sie wrekordowym tempie i trudno za nim nadazyc:happy::happy::happy:
justyna170979-boze ale ci zazdroszcze!!!ty chcesz przytyc to ja dam troszke tych moich kilogramkow,a co do drugiegodziecka wow podziwiam kobietki ktore decyduja sie na drugie tak szybko ja jestem wykonczona z Olim a przy drugim chyba bym padala z nog
maxin-supcio ze nocki przespane...zawsze inne samopoczucie jak czlowiek wyspany...a ty jak sie masz hunorek dopisuje???
maggusia-zycze dobrego rozwiazania calej tej sprawy z twoim facetem...oby wszystko skonczylo sie pomyslnie
maja33-a my co moze malo spotkanko przed piatkiem???co ty na to...a jak po basenie???jak martunia zareagowala na wode
toola-zycze ci duzo zdrowka!!!
buziaczek-pewnie juz pisalam ja urodzilam 9 dni po terminie,ja mam jakies przeczucia ze to bedzie 14 czyli rozwiazanie,ciekawe czy sie sprawdzi!!!
anetka-fajnie ze sie pokazalas co u was jak patti???mowi juz??? a jak u ciebie jak twoja praca???pisz wiecej

oki mykam !!!
cos cicho tu dzisiaj...
pewnie przez weekend
oby jutro bylo tak jak dzis...czyli sloneczko:cool::cool::cool:

nadal katar, kuruje sie jak sie da i boje sie zarazic Krysie :sick: dodatkowo pracuje dluzej bo we wtorek spotkanko z promotorkiem moim :sorry: obym sie wyrobila z wszystkim
za to Krysia miala w weekend mega zly humor :-( oby jej szybko przeszlo

Anetka witaj!! zeczywiscie dawno cie nie bylo :tak: moze jakos moglabym ci pomoc z kompem, jesli padl ci laptop to troche moze byc roboty, ale jak PC to wystarczy przepiac dysk do nowego i przegrac wartosciowe dane, ale uwazaj jak powodem byl wirus to mozesz go sobie przegrac, takze kopiuj tylko sprawdzone rzeczy
ja pracuje-ucze sie jak Krysia spi glownie, 1-2h w dzien i okolo4h wieczorem do nocy jak daje rade, czasem mniej, przy niej to moge sobie troche poczytac, ale nie za wiele, w weekend nadrabiam, bo maz zabiera ja na mega spacery :tak:

buziaczekjuz niedlugo Blaneczka wyskoczy z ciebie jak z procy, trzymamy kciuki zeby jak najszybciej

nafnia gratuluje powrotu do formy!!

kama gratulacje dla siostry, ja sie nie moge doczekac takiej nowiny od brata, na razie ciesze sie ciaza przyjaciolki :-D

Maggusia ale nieszczescie z ta reka, bardzo wspoczujemy, oby jak najszybciej sie zroslo wszystko, niech sobie maz pije duzo wapna

olis zazdroszcze weekendu we dwoje, ja sie nie moge doczekac przyjazdu dziadkow (moich rodzicow) wtedy planujemy z mezem sobie troche odbic brak samotnosci na codzien :-p

NO, NO widze ze dzionek udany bo na forum cichutko, ale to dobrze dla nas wszystkich, wreszcie jakas konkretna pogoda.

TOOLA lecz sie lecz katarzysko to okropna dolegliwosc, grunt wlasciwie zeby Kasiulek sie nie zakatarzyla bo ty dasz rade ale malutka tylko sie umeczy.

OLIS uwierz nie ma czego zazdroscic, ja chce wiecej cialka !!!!!!!!!!!!!! Ja Tobie zazdroszcze takiego super dnia, u mnie to raczej niemozliwe, a tak nieraz nam brakuje takiej blogiej swobody i intymnosci.

MAGGUSIA trzymajcie sie , niech twoja poloweczka bedzie nieustepliwa, anglikom czesto to imponuje, jak beda mieli go zwolnic to to zrobia, zawsze jakis pretekst znajda, ale bedzie wiedzial ze probowal. Moze to zadne pocieszenie ale sam bedzie wiedzial ze probowal a nie spuscil glowy i podniesie swoja wartosc.

MAXIN no, no oby tak dalej przespana nocka to zbawienie dla duszy i ciala.

MAJA cichutko tutaj ale trzeba korzystac ze sloneczka ile wlezie.

POZDROWIONKA ide polozyc Mlodego bo juz godzine powinien spac a wciaz rozrabia.

Hej!
Sliczny byl dzis dzionek - w koncu :-) Ja dzis pognalam na silownie i na solarium, zeby troszke kolorku nabrac jak ma byc cieplo i mam wystawic cialko na wierzch ;-)Wracam z silowni, a tam "meska imprezka" hehe, do Patiego przyjechal kumpel w jego wieku z tata i bratem. Chlopaki zrobili niezle pobojowisko w domu, nie bylo jak przejsc przez pokoj :-D A nasz szalony synek jakis taki kochliwy sie zrobil czy co, non stop chodzil za swoim kolega i go przytulal, hehe, mielismy z nich ubaw :-)
toola na pewno sie wyrobisz, trzymamy kciuki :tak:duzo zdrowka dla Krysi
olis super taki dzionek spedzony razem, to co w drodze moze jakies rodzenstwo dla Oliwierka po dziesiejszym przytulanku ;-) Super, ze pupcia ma sie dobrze :-) buziaczki dla niej ;-)U nas Pati mowi non stop, ale raczej po swojemu, wygodny jest jak cos chce to ciagnie nas za reke i pokazuje :happy2:
maxin78 no dlugasne ma juz Pati wloski, jak ma mokre i sa wyprostowane to wyglada jak czeski metal ( z przodu krotkie z tylu dlugie ;-)) wiesz moj kuzyn Adrian patrzyl do tego laptopa i mowil, ze to cos powazniejszego bo nie widac dysku :baffled: chcemy go dac do serwisu, ale podobno niezle sobie moga zarzadac za takie cos :-(supcio, ze Natka juz ladnie spi w nocy
Maggusia a wiec jednak zlamanie, dobrze, ze pojechaliscie do szpitala. jeszcze raz duzo zdrowka dla M :tak:a jak Briancio pewnie juz niezle rozrabia :-)
justyna170979 nie ma sprawy ja moge ci dac troszke tluszczyku :tak:a jak nie to duzo ciasteczek, hehe u mnie dziala szybko, od razu kg na + ;-)
maja33 u nas czas zasowa jak zwariowany, Pati ma okres wspinania sie na wszystko wiec trzeba bardzo uwazac bo np. wspina sie na kanape, a pozniej na oparcie :szok: jak na razie sa wakacje wiec mam przerwe w collegu i przedszkolu :-) a w czwartek lepimy do Pl yupiii. A jak Martunia jest nadal rehabilitowana? I w ogole jak po basenie?
buziaczek1626 jasne, ze mozesz dodac nas do blogaskow, choc musze sie przyznac, ze mamy na blogu wielkie zaleglosci :zawstydzona/y:
Pozdrowionka i milej nocki

reklama
Witam was:-)

Cichutko tu dzisiaj,widze ze kazda korzysta z pogody:tak:.Ja niestety musze pracowac,ale Dominik dzisiaj juz od 8 rano na dworze z przerwami na jedzonko.Musze napisac ze dobrym pomyslem bylo przelozenie spotkanka o tydzien,oby pogoda sie utrzymala to bedzie super:tak::-D.

Dzieki za zyczenia dla siostry:tak:
toola-lecz sie szybciudko i wracaj do zdrowia
buziaczek-siostra dobrze sie czuje,narazie nie ma zadnych dolegliwosci ciazowych;-),jeszcze niewie ktory dokladnie tydzien,bo jutro idzie do ginekologa.@ powinna miec 28 czerwca i test wyszedl pozytywnie,a jeszcze nigdy ja nie zawiodl.
olis-super ze mieliscie szanse poleniuchowac:tak:,od czasu do czasu to potrzebne kazdej z nas:tak:
maxim78-super ze nocki wrocily do normy,oby tak dalej i Natalka dala pospac mamie.Wiem jakie to uczycie wstawac w nocy do dziecka i rano do pracy:-(.Chodzilam jak lunatyk:-(.
maggusia-trzymam kciuki za twojego M i szybkie rozwiazanie calej sprawy;-),wiem ze taraz sie tylko zamartwiasz,ale podejrzewam ze twoj M napewno sie stara i pokazuje sie z tej lepszej strony a przeciez w koncu go jakos docenili,wiec mam nadzieje ze wypadek nie wplynal na ich decyzje.
justyna170979-Nie jedna by sie pewnie z toba zamienila:tak:.Ja bardzo szybko przybralam na wadze jak jadlam brownie codziennie:tak:,w ciagu pol roku 15 kilo wiecej,od tego momentu zadnych brownie:no:.Podobno bardzo tucza,ale ja tego nie wiedziala i wcinalam,pozniej przymusowa dieta:-D.

Do góry