reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Melanie - Przykro Mi Ja nie znam nikogo takiego:no:...Moj brum brum cale szczescie sie nie psuje i niech sie nie psuje nie ma prawa, i mam o tyle dobrze ze jak cos jest nie tak to jade i robia mi w ramach gwarancji.
W Uk sie nie oplaca naprawiac pojazdow ceny sa powalajace...:szok: serio.:dull: a cos powaznewgo sie dzieje??

Justyna170979 - Wytrzymacie, ale wtedy nie bede tak przynudzac bo jak narazie to juz chyba kazda ma mnie dosc :szok::zawstydzona/y::-(Jak sie urodzi Blanka bede :happy2:pelna nowych wrazen i bede miala co pisac :elvis::happy2:.
Wygoncie Mnie juz stad do szpitala na porodowke :-D:-D:-D he he
Nie chce juz jutro tu zawitac chce trafic na porodowke :-p;-)
Moze ktoras z Was posiada sile przepowiedzenia i rzucenia klatwy - Moja Babcia Mi jest potrzebna Ona zawsze jak cos powiedziala to sie zaraz dzialo . he he
Buski

reklama
BUZIACZEK nie przynudzasz tylko jestes strasznie spragniona swojej ksiezniczki. Tylko zagladaj pozniej chociaz raz na tydzien, bo czasu moze ci brakowac.

BUZIACZKU-O tak zgadzam sie z Justyna i bedzie nam brakowac was,a wiesz ze ja tez caly czas mowilam ze juz chce na porodowke a jak sie juz porzadnie zaczelo i stracha mialam to polozna do mnie no co precierz pani tak chciala rodzic a ja nie rodzic tylko URODZIC 1 nawet nie wierz jak szybciutko ten czas przelecial TRZYMAJCIE SIE!!!!!;-):tak:

buziaczek autko traci moc
nie chce jechac tak jak powinien :wściekła/y:

w ogole to chcemy furke sprzedac ale naprawić trzeba
:tak:

ja przepowiadac nie potrafię ale miewam prorocze sny
wiec postaram sie wyśnić dla Ciebie porodowke :-) :-) :-)
a co ważniejsze zdrową dzidzię i krótki poród :-)

Aga
ja tez pochodze z Bydgoszczy :-)
od roku jestem w UK

Melanie - Ja tez tak mialam z autkiem w Pl . Tez tracilo moc.Wspolczuje..:confused2:
Moj P jest automaniakiem:tak:,ciagle tylko tvn turbo i czasopisma i ksiazki na temat samochodow - wiecie ile sie od niego nauczylam .:-D i osluchalam tych programow..he he
Poszukaj w gazetach polskich sa rozne oferty , kiedys czytalam oferowali pomoc polacy w angli-fachowcy od samochodow.
Olcia23 - he he ja to juz chce nawet rodzic ale tez pewnie jak przyjdzie co do czego to niezlego dostane stracha he he :szok::-D zmykam pa

ale ekipa z Bydgoszczy :-)
jasne!
jakby co to ja będę w Bydgoszczy we wrzesniu - pod koniec :tak:

niestety nie mamy tu w Portsmouth polskich gazet :no:

witam nowe i te stare forumowiczki tez :-)

nie zagladalam bo nie mialam jak,teraz od kilku dni nie mialam neta:wściekła/y:

wracam do PL,nie moge tu sobie znalezc pracy,wiec pomyslalam ze chociaz z adim z lata skorzystamy w PL:-) i wrocimy tu jesienia,bo maz zostaje tutaj

reklama
Heja

Melanie moj maz zna polaczka mechanika,wiec jak chcesz to zatawie ci numer telefonu i napisze na priv
Jak twoje szczescia,pokaz nowe foteczki,pewnie Madox juz duzyyy,a Pariska jak w przedszkodlu???

Maja_1980 super dlugi urlop,odpoczniecie ,na mazurach pewnie jeste bombastycznie,a wasza Marika to zlote dziecko,pozdrawiamy goraco,wracajcie juz do nas

Majeczka co u was,jak slotka Martusia.Czy pracujesz jeszcze u tej rodziny z przed wyjazdu???

Olis jak pupeczka Oliwierka,widzials sie z Maja w poniedzialek???Chyba bedziecie na spotkanoiu w piatekoby pogoda dopisalala,bedzoie Evoska i Tamarunia oczywiscie inne laseczki tez

buziaczek wierze ci oczekiwanie jeste bardzo meczace,ja tez o niczym innym przy koncowce nie myslalam,najgorsze sa wlasnie pytanai rodzicny znajomych,chco robia to z dobrej woli,dla osoby oczekujacej jest to bardzo drazliwe.Trzymaj sie kochana

Toola dolaczamy na maniakow:-D nauki czytania:-DMojego tate poprosze aby zrobil szablony dla nas.

Ciekawe jak Izusia w pl???

U NAS OK.jak lato bedzie dalej takie beznadziejne bede musialm rrozejrzec sie za kumiakami dla Natalci:tak::-DMy powoli zaczynamy zbierac sprzed do campinku,we wrzesniu jedziemy na objazdowke do Wloch,nie moge sie doczekac,bedzie swietnie,marzy mi sie juz odpoczynek,plarza,baseny,dobre jedzonko.

dzis tylko pracujemy do 1.30 ,potem jedziemy sie pozegnac z rodzina

A jak warze plany na wakcjie???

Do góry