reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej dziewczyny i malenstwa!Jasne JUSTYNA ze pada kurcze oszalec mozna pocieszam sie ze za dwa tyg smigamy do polski licze ze zalapiemy sie na upalek:-D w taka pogode to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.A moj Benus to pchelka taka ze4 nosi go strasznie wiec spacerek by mu sie bardzo przydal buziaczki

reklama
Nie tylko Benusiowi by sie spacerek przydal ale Tobie pewnie tez (wiem z wlasnego doswiadczenia) od tego siedzenia w domu dziczeje, tyle dobrze ze teraz moge pare zdan z wami wymienic bo takto wywiezli by mnie juz dawno (oczywiscie w kaftanie):tak::-);-).

No ale dzisiaj za duzo nie napisze bo Alexowi niedawno zaczely zeby isc, dzisiaj kolejna faza, nie moge go niczym uspokoic, mam masc bonjela, ale dziala tylko przez chwile, nawet noszenie go po calym domu nie pomaga, chyba ubiore sie i wyjde chociaz na chwile mimo tego paskudnego deszczu.:no::wściekła/y:

POZDRAWIAMY!!!!!!!!!!!!!!

Nie tylko Benusiowi by sie spacerek przydal ale Tobie pewnie tez (wiem z wlasnego doswiadczenia) od tego siedzenia w domu dziczeje, tyle dobrze ze teraz moge pare zdan z wami wymienic bo takto wywiezli by mnie juz dawno (oczywiscie w kaftanie):tak::-);-).

No ale dzisiaj za duzo nie napisze bo Alexowi niedawno zaczely zeby isc, dzisiaj kolejna faza, nie moge go niczym uspokoic, mam masc bonjela, ale dziala tylko przez chwile, nawet noszenie go po calym domu nie pomaga, chyba ubiore sie i wyjde chociaz na chwile mimo tego paskudnego deszczu.:no::wściekła/y:

POZDRAWIAMY!!!!!!!!!!!!!!
Jasne ze my w tych czterch scianach dziczejemy!Uff!Mowisz ze Alexowi zabki ida szybciutko!Moj maly zaczol zabkowac jak mial 9mies ale on to znowu w druga strone przegiol pozno troszke i jak sie syply to zawsze po dwa :wściekła/y:!A probowalas NUROFEN dla dzieci od 3ego mies w syropie ,mozesz kupic saszetki albo calo buteleczke z bardzo wygodnym dozownikiem dla nas to zbawiciel haha sproboj!Pozdrowionka:-D

czarnula- moze zle napisalam ale mi wlasnie chodzilo ze on nadaje sie idealnie do autobusow lekko sie prowadzi i jest bardzo skretny:-) i latwo wiechac z nim do autobusu ja ciagle nim jezdze:tak:

OLCIA23 Nurofenu napewno sprobuje, chwytam sie wszystkich racjonalnych sposobow zeby tylko ulzyc malemu i sobie przy okazji tez :happy:.
I fajnie masz, tez bym sobie gdzies pojechala, my jestesmy uwiezieni na Wyspach co najmniej do konca roku, spotkanie w konsulacie mam dopiero 19 pazdziernika a nie wiem ile sie czeka na paszport czyli licze z nadwyzka.:no::szok:.
Szlak mnie trafia jak pomysle o tym konsulacie.

Dziewczynki moje kochane to prawda ze nadal sa wielkie kolejki w konsulacie:-(, mialam nadzieje ze sie to zmienilo, bo po jakiego w takim razie te zapisy przez internet:wściekła/y:!!~!!!

JUSTYNKO jak tam Adrianek dalej daje w kosc, biedactwo i ty bo sie nie mozesz wyspac ale tez i on tez musi byc piekielnie zmeczony. Moj Alex dal dzisiaj calodzienny koncert, jakbyscie go slyszaly, gwiazda operetki swiatowej slawy, ale za to po kapieli zjadl i juz spi (dlatego moglam zasiasc i troszke poklikac). Kurcze nielada wyczyn caly dzien spiewac i to sopranem, moze go powinnam zglosic do Ksiegi Guinnesa;-):tak::-D.

Deszczowy poranek dobiega do konca, moze jutro bedzie mniej deszczu:sorry2:.
Wszyskim zycze spokojnej nocy no i kolorowych snow.
Tez wskakuje pod prysznic (bo z wanny to mnie moje kochanie to by wylawiac musialo :tak:) i szybciutko spac, bo padam z nog.

Dobrejnocki.

Witam Mamusie!

Ja nie w sosie od wczoraj mam mega dola :-( ale mniejsza z tym.
Znow jestm na etapie szukania pracy daje ogloszenia gdzie sie da i tym razem juz chyba mi obojetne jaka to bedzie praca:eek:
Dowiedzialam sie tez ze opiekunke do Briana moge sobie zalatwic i w revenue pomoga mi z tym panstwo calosc finansuje!:-)mysle ze juz czas na mnie przyszedl aby zadbac troche o swoj tylek....

Olcia piekne te zdjatka synusia :happy2: uroczy jest.Dobrze cie rozumie mnie juz tez ta pogoda dobija:dull:

Justyna170979 podawaj nurofen lub calpol powinno by lepiej:tak:
Zycze mniej bolesnego zabkowania a tobie duzo sil i wytrwaloci!:-)

Buziaczek fajnie ze sie meldujesz:-)

Olis jak tam pupka malego?;-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
MaggusiaWitam Mamusie!

Ja nie w sosie od wczoraj mam mega dola :-( ale mniejsza z tym.
Znow jestm na etapie szukania pracy daje ogloszenia gdzie sie da i tym razem juz chyba mi obojetne jaka to bedzie praca:eek:
Dowiedzialam sie tez ze opiekunke do Briana moge sobie zalatwic i w revenue pomoga mi z tym panstwo calosc finansuje!:-)mysle ze juz czas na mnie przyszedl aby zadbac troche o swoj tylek....

Maggusia tez to slyszalam,ale ze tylko samotnym matka pomagaja:nerd: i to nie calosc oplacaja tylko na pol z matka:tak::eek:chyba....ze moze sa jakies nowe przepisy:rofl2:

Do góry