reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc Martuska ! Ja urodzilam dwa miesiace temu w Queen Charlottes Hospital na Acton a teraz przeprowadzilismy sie na Mitcham to w sumie rzut kamieniem od Croydon . Ja jakos nie moge narzekac na opieke medyczna w tym kraju choc slyszlam wiele roznych opini . Zycze szczesliwego rozwiazania !

reklama
Witam Mamusie!

Zagladam do was na chwilke poniewaz jestem dzis wyczerpana Brianek daje mi druga noc popalic ale znow wybil nam sie ZABEK!wiec mamy ich szesc wyobrazacie to sobie?jak mi maly zabkuje:eek:zabek za zabkiem:-)

Evosiu czytalam na innym watku(zdjeciowym chyba) jak pieknie ci sie maly rozwija Gratulacje!:-)
nie wiem czy dobrze zrozumialam ale czy ty kochana nosilas w sobie znow dzidziusia?

Mala-gorzatka brzusio piekny!:tak:

Czarnula ja tez mam wozeczek wielofunkcyjny i jestem z niego zadowolona co prawda nie z Mothercare ale podobny:happy2:nawet jeszcze do teraz sluzy mi fotelik lecz w samochodzie natomiast jezdimy juz od dawna bez fotelika w wozku:-)o tyle fajne sa te wozki ze spacerowki nie trzeba dokupywac i bardzo leciutkie pojemne na dodatek szybko sie skladaja i mieszcza sie wszedzie bardzo mnie zadowalaja te pojemniki na kawe dla mamy lub cos do picia nieraz mi sie to przydalo.

Olcia slicznego masz synka i ladniutka z ciebie mamusia;-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

czarnula-mam taki sam i bardzo jestem zadowolona wszystko sie przydaje tylko nie nalezy do najlzejszych spacerowka wazy okolo 10kg fajnie sie sklada i przedewszystkim kola sa bardzo skretne i zmieszcza sie do kazdego autobusu co jest niezastapione dotego ma duzo roznych dodatkow schowkow torbe termometr i zegarek to tez jest fajne :-)

Evoska-super ze jestes znwu z nami pisz kobieto pisz chcialam cie zlapac wiele razy na gg ale jestes nieuchwyna a ty jak nabralas checi aby mnie zlapac to ja bylam w pl:-D:-D

buziaczek - chyba ten wozek jest troche podobny do tego co ja mam

maggusia - gratulujemy kolejnego zabka:-)

właśnie wróciłam ze szpitala.
Nie uwierzycie złamałam palec u stopy.:-(
Usztywnili mi to plastrem:szok:, ale nie jest źle.

He he soryy Dziewczyny, ale musze sie Wam pochwalic moim nowym wozeczkiem(nowy zakup dla Blaneczki)..przed chwilka Mi dostarczyli Tesciowie jest extra plus dodatkowo torbe dostalam...do wozeczkaMothercare Trenton Deluxe pushchair travel system - Verdigris : mothercare
Ma ktoras z Was taki?? jak sie sprawdza w praniu??
dobranoc do jutra:)
Hejka!BUZIACZKU-tak mialam taki (teraz kupilam parasolke)i bylam bardzo zadowolona tylko inny kolor...i nie martw sie tym alkoholem dziewczyny ja tez taka mialam zachcianke w ciazy na piwko czy winko i co jakies 2tyg troszke lyklam mysle ze trzeba z glowa!
MAGGUSIA-dziekuje,a ja widze ze nasze smyki prawie ten sam wiek super!
KASIULKA0901-PRZYKRO MI Z POWODU PALCA!trzymaj sie
EVOSKA-witaj znowu nie mialam okazji wczesniej cie poznac ale za to teraz mam bardzo sie ciesze!
MALAGORZATKO-ale swietny brzusio!Kurcze musze gdzies wygrzebac swoj z archiwum to tez wam sie pochwale
POZDRAWIAM GORACO was wszystkie milego dzionka:cool2::-):-D

Witam wszystkich bardzo pogodnie.

Ja nie mialam zadnych ochotek na alkohol czy papieroski, chociaz przed ciaza palilam jak smok piwko tez lubialam sobie strzelic. Od d rugiego tygodnia ciazy jak tylko poczulam zapach alkoholu albo papieroskow biegusiem lecialam do kibelka:eek:.
No ale to dobrze bo zawsze chcialam rzucic palenie ale nie mam zbyt silnej woli, nie palilam pare dni ale zawsze wracalam az w koncu udalo sie i do tej pory nie pale:happy::happy::tak:.

POZDRAWIAMY koncze bo dzisiaj Alex wstal w zlym humorze, jeszcze oczu nie otworzyl a juz zaczal plakac, to pewnie dla tego ze wczoraj mial za dobry humor, caly dzien sie smial ani razu nie zamarudzil, ale rownowaga musi byc:-D:-D.

laski dlugo nie pisalam bo mialam zakrecony tydzien jak swinski ogon!!

no to po kolei: poniewaz mieszkamy w Holandii juz 6miesicey musielismy przerejestrowac samochod, zglosilismy sie i przydzielili nam termin rejestracji na srode na 15.50 i dali 1-dniowe numery zeby to w tym dniu zalatwic,
maz wzial pol dnia urlopu i pojechalismy tam cala rodzinka+sasiad ktory mial pomoc, na miejscu bylismy juz o 15.00 i zaczelismy wedrowki od okienek po mechanikach i na koncu podeszlismy do okienka zeby zaplacic clo (15.55na zegarze) i co sie okazalo oni zmaykaja to okienko o 15.45!! czyli niemozliwe bylo zalatwic to w 1 dzien!!
dali nam formularz i powiedzieli zeby przyjsc jutro
no ale nie moglismy juz jechac na starych blachach
zal nam tez bylo znowu brac urlop bo malo dni zostalo a chcemy jeszcze na swieta do Polski pojechac
wiec na drugi dzien ja z sasaidem jego samochodem, Krysia u sasiadki a Maciek poszedl do pracy
i dopiero sie zaczelo!! nie dosc ze kolejka ogromna, to jeszcze okazalo sie ze oni OGLADAJA samochod, ktorego my juz nie wzielismy :baffled:
no ale czekamy (3,5h), na szczescie kolesiowi sie nie chcialo naszej bidnej skody ogladac i tylko nas wypytal co tam w niej mamy, pyta czy metalik, ja ze nie, a sasiad ze tak!! czujecie, a my nie mamy metaliku cos mu sie porabalo!! no ale sie nie bede klocic bo koles bedzie chcial obejrzec i co:confused:
potem mowie ze nie mamy zadnych dodatkow zgodnie z prawda zreszta, na szczescie sasiad sie juz nie odzwal :baffled:
przez ten metalik sasiada doplacilismy oklo 10-20 euro ale kit tam wazne ze nie musielismy znowu przyjezdzac
i bylismy jedyni ktorych auto nie ogladali, inni byli niezle zdziwieni :sorry2:

W KONCU zaplacilam, i mamy zolte blachy, ale nerwy mocno nadwrezone:wściekła/y: i konto splukane :-(

tylko Krysia sie dobrze bawila, bo sasiadka super sie nia opiekowala i miala rozrywki po pachy:tak:

tyle nowych twarzy ze nie nadarzam co sie u kogo dzieje, ale wszystko czytam od deski do deski, pozdrawiam z Wiatrakowa

BUZIACZEK - tez zastanawialam sie nad tym wozkiem :)
MAJA - ciezki to on jest ale planuje nim tylko jezdzic na spacery w zadne autobusy nie bede wchodzic bo bym nie wtarmosila go hehe

reklama
Nie j est az tak zle z tym wozeczkiem (mowie o autobusach) jezdzimy i da sie przezyc.
Chcialm wstaswic pare fotek ale niestety NERO mi sie popsowal nie chce otworzyc zadnego zdjecia, musze zaistalowac jeszcze raz ale nie wiem kiedy znajde plytke, nie mam pojecia gdzie jest :zawstydzona/y::confused:

Kurcze u was tez tak pada, Szlag mnie trafi jak bede musiala siedzie w domu i syncio nie lapnie wogole powietrza:no:.
No to naraski.

Do góry