reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc :-)

Nawet sobie nie wyobrazacie jaka ostanio mam ochote na alkohol :szok: tylko byl popijala piwko, winko i zajadala sie czekoladkami z avocado... nie ukrywam ze sobie malutkiego lyczka robie... bo o niczym innym nie mysle jak tylko o czyms alkoholowym hahahaha ale musze uwazac zeby niuni nie upic :-D:-D:-D Troszke mnie przeraza ta chec na alkohol bo ja nie naleze do osob co lubia alkohol :eek:

Zaraz ide do kuchni i zaczynam piec sernik z brzoskwiniami... juz nawet sobie wyobrazam jak sie obiem na wieczor. Mam nadzieje ze mi sie uda...pierwszy raz bede tancowac z sernikiem :rofl2:

Milego dzionka

reklama
Witam Kochanienkie jak sie macie dzis??
Ja dopiero teraz sie odzywam bo przez ostatni czas nie mialam za bardzo czasu:no:-sorry ..niestety wczoraj cale popoludnie spedzilam na sprzataniu domku:-)-odkurzalam, pralam, zrobilam kolejny raz porzadki w szafie, mylam okna a wieczorkiem przytualnko:rofl2::-p he he chcialam pomoc Malej lekko sie pospieszyc,pochodzilam i poskakalam po schodach i nic cisza..:crazy: a pozniej jak usiadlam wieczorkiem do komputera to jakos zle sie poczulam..zaczelam czytac co u Was i nagle zrobilo Mi sie nie dobrze,na wymioty Mnie wzielo,uderzenia goraca,twardy brzuch jak skala-Maluska sie ruszala delikatnie.. a jak poszlam do ubikacji to za przeproszeniem na kibelek Mnie posadzilo..wsumie od rana latalam i siedzialam na p.klopku:sick::eek: Chyba Mnie oczyszcza:eek::szok: he he strasznie slabo sie poczulam i przyjechali do Mnie Tesciowie..zeby wrazie czego jechac do szpitala. Ale na szczescie nie trzeba byloo:happy2::no:..poszlam sie szybciutko- jak Mi sie troszeczke lepiej zrobilo pod prysznic i polozylam sie, M wrocil zrobil Mi masazyk..i poszlam spac. A dzis czuje sie lepiej, :tak:;-)w nocy i nad ranem delikatne skurczyki..+ sluz jakis dziwny bo kolor ma brazowo-czerowny cos takiego..podobny mialam jak Mi czop wylecial..-moze nie wylecial wtedy do konca:confused::rolleyes::rolleyes2:

Oj Ja juz przesadzam ..he he i plote glupoty. hehe w kazdym badz razie czuje ze z dnia na dzien coraz blizej nawet przestalam sie bac porodu ..:rofl2:i nie oczekuje jak wczesniej..bo wiem ze bedzie i to juz tuz tuz moze jutro albo dzis :-p.​

Buziaczku w sumie spoko pogadasz sobie wysprzątasz domek kilka razy na błysk:tak: bo później może być baaaaardzo różnie z tym.:rolleyes:
rozdwoisz się już niedługo ,spokojnie;-)

Mala-gorzatka - Ja tez mam starszna ochote na alkohol:tak:, a w szczegolnosci na piwko z sokiem malinowym,imbirem, martini, winko biale strasznie lubie od czasu do czasu wieczorkiem wypic lampeczke - ale przez cala ciaze odstawilam wogule staralam sie nie pijac akoholu..nawet piwa Sobie odmawilam. Ale juz niedlugo bede mogla wypic chociarz troszeczke..wiecej.:-p:rofl2:
J a ostatnio robilam Tiramisu z ponczem alkoholowym ale bylo pyszne dlugo nie postalo..:-)
Moja Mama jak byla Mna w ciazy to jadla wisnie w likierze i ogorki kwaszone:-D

JustynaW.- wspolczuje nie przespanych nocy ..ale Mnie tez pewnie to niedlugo czeka. moze juz nawet dzis? jak sie zacznie??:szok:;-):tak:

Olis - Chyba teraz najlepiej bedzie wietrzyc i delikatnie sudocremem smarowac pupcie. Sudocrem jest najlepszy na takie odparzenias Mi tez pomaga na otarcia..itp.:tak:Biedaczek..

Kama83 - Ja juz przestalam tak strasznie strasznie marudzic, ale marudze strasznie :-D:-D Juz tak nie oczekuje jak w poprzednich dniach:no:, bo wiem ze to juz zaraz ale zaraz moze trwac dzis lub jutro...:-pbedzie w terminie:tak::tak: bo im blizej tym naprawde inaczej sie czuje .. dnia na dzien .:tak:Moja Blanka nie chce byz urodzona w czerwcu tylko w Lipcu :-p;-):-D

Agnes2606 - Dzieki Kochana ..juz sie tak niecierpliwie ..minelo Mi juz takie ''cos''Teraz Mi zyczcie obuy wszystko bylo jak najlepiej najszybciej i najsprawneij bvez komplikacji...Gratuluje M ze bedzie mial lepsza prace.;-)
Maxin78- Jak tam Natalcia sie ma ?? Jest taka slodziutka...;-)

Maja33- A jak Twoja pocieszka? jak zdroweczko ??wszystko Ok??

Oj ciężarówki dobre jesteście z tą chetką na alkohol:-p
Ja alkoholu napiłam się tylko raz odkąd od momentu gdy dowiedziałam się ,że jestem w ciąży, czyli przez ponad rok:nerd::rofl2:

Ja tam lubie od czasu do czasu wieczorkiem piwka troszeczke wypic z sokiem i zagryzac chipsami ..mniam mniam ;-)

Ja tez nie naleze do osob ktore lubia bardzo alkohol-czesto:no:..bo u Mnie w rodzinie byl alkohol i mam uraz:no::wściekła/y::angry::-( - sa pewne granice..wszystko dla ludzi ale w umiarze:tak:.

Dlatego w ciazy wogule nie pijam alkoholu i nie pale papierosow-rzucilam,nawet nie przebywam w towarzystwie gdzie pala by nie oddychac tym dymem. Juz nawet nie zapale po ciazy,bo jak udalo Mi sie rzucic to stwierdzilam,ze nie bede sie truc i potrafie zyc bez papierosa.

Ja nizej napisalam ze nie pijam. Nawet w ciazy odstawilam lampeczke.

reklama
buziaczku ja nie mówię,że Ty pijesz, nie chciałam Cię urazić. Tylko mówię, jakie sa ostatnie doniesienie dot. alkoholu.
Mi kiedyś pani doktor mówiła,że lampeczka wina w ciąży nawet kilka razy w tygodniu nie zaszkodzi, a mówiła jak sama była w ciąży:dull:

Do góry