reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc :-)

Nawet sobie nie wyobrazacie jaka ostanio mam ochote na alkohol :szok: tylko byl popijala piwko, winko i zajadala sie czekoladkami z avocado... nie ukrywam ze sobie malutkiego lyczka robie... bo o niczym innym nie mysle jak tylko o czyms alkoholowym hahahaha ale musze uwazac zeby niuni nie upic :-D:-D:-D Troszke mnie przeraza ta chec na alkohol bo ja nie naleze do osob co lubia alkohol :eek:

Zaraz ide do kuchni i zaczynam piec sernik z brzoskwiniami... juz nawet sobie wyobrazam jak sie obiem na wieczor. Mam nadzieje ze mi sie uda...pierwszy raz bede tancowac z sernikiem :rofl2:

Milego dzionka

reklama
Witam Kochanienkie jak sie macie dzis??
Ja dopiero teraz sie odzywam bo przez ostatni czas nie mialam za bardzo czasu:no:-sorry ..niestety wczoraj cale popoludnie spedzilam na sprzataniu domku:-)-odkurzalam, pralam, zrobilam kolejny raz porzadki w szafie, mylam okna a wieczorkiem przytualnko:rofl2::-p he he chcialam pomoc Malej lekko sie pospieszyc,pochodzilam i poskakalam po schodach i nic cisza..:crazy: a pozniej jak usiadlam wieczorkiem do komputera to jakos zle sie poczulam..zaczelam czytac co u Was i nagle zrobilo Mi sie nie dobrze,na wymioty Mnie wzielo,uderzenia goraca,twardy brzuch jak skala-Maluska sie ruszala delikatnie.. a jak poszlam do ubikacji to za przeproszeniem na kibelek Mnie posadzilo..wsumie od rana latalam i siedzialam na p.klopku:sick::eek: Chyba Mnie oczyszcza:eek::szok: he he strasznie slabo sie poczulam i przyjechali do Mnie Tesciowie..zeby wrazie czego jechac do szpitala. Ale na szczescie nie trzeba byloo:happy2::no:..poszlam sie szybciutko- jak Mi sie troszeczke lepiej zrobilo pod prysznic i polozylam sie, M wrocil zrobil Mi masazyk..i poszlam spac. A dzis czuje sie lepiej, :tak:;-)w nocy i nad ranem delikatne skurczyki..+ sluz jakis dziwny bo kolor ma brazowo-czerowny cos takiego..podobny mialam jak Mi czop wylecial..-moze nie wylecial wtedy do konca:confused::rolleyes::rolleyes2:

Oj Ja juz przesadzam ..he he i plote glupoty. hehe w kazdym badz razie czuje ze z dnia na dzien coraz blizej nawet przestalam sie bac porodu ..:rofl2:i nie oczekuje jak wczesniej..bo wiem ze bedzie i to juz tuz tuz moze jutro albo dzis :-p.​

Buziaczku w sumie spoko pogadasz sobie wysprzątasz domek kilka razy na błysk:tak: bo później może być baaaaardzo różnie z tym.:rolleyes:
rozdwoisz się już niedługo ,spokojnie;-)

Mala-gorzatka - Ja tez mam starszna ochote na alkohol:tak:, a w szczegolnosci na piwko z sokiem malinowym,imbirem, martini, winko biale strasznie lubie od czasu do czasu wieczorkiem wypic lampeczke - ale przez cala ciaze odstawilam wogule staralam sie nie pijac akoholu..nawet piwa Sobie odmawilam. Ale juz niedlugo bede mogla wypic chociarz troszeczke..wiecej.:-p:rofl2:
J a ostatnio robilam Tiramisu z ponczem alkoholowym ale bylo pyszne dlugo nie postalo..:-)
Moja Mama jak byla Mna w ciazy to jadla wisnie w likierze i ogorki kwaszone:-D

JustynaW.- wspolczuje nie przespanych nocy ..ale Mnie tez pewnie to niedlugo czeka. moze juz nawet dzis? jak sie zacznie??:szok:;-):tak:

Olis - Chyba teraz najlepiej bedzie wietrzyc i delikatnie sudocremem smarowac pupcie. Sudocrem jest najlepszy na takie odparzenias Mi tez pomaga na otarcia..itp.:tak:Biedaczek..

Kama83 - Ja juz przestalam tak strasznie strasznie marudzic, ale marudze strasznie :-D:-D Juz tak nie oczekuje jak w poprzednich dniach:no:, bo wiem ze to juz zaraz ale zaraz moze trwac dzis lub jutro...:-pbedzie w terminie:tak::tak: bo im blizej tym naprawde inaczej sie czuje .. dnia na dzien .:tak:Moja Blanka nie chce byz urodzona w czerwcu tylko w Lipcu :-p;-):-D

Agnes2606 - Dzieki Kochana ..juz sie tak niecierpliwie ..minelo Mi juz takie ''cos''Teraz Mi zyczcie obuy wszystko bylo jak najlepiej najszybciej i najsprawneij bvez komplikacji...Gratuluje M ze bedzie mial lepsza prace.;-)
Maxin78- Jak tam Natalcia sie ma ?? Jest taka slodziutka...;-)

Maja33- A jak Twoja pocieszka? jak zdroweczko ??wszystko Ok??

Oj ciężarówki dobre jesteście z tą chetką na alkohol:-p
Ja alkoholu napiłam się tylko raz odkąd od momentu gdy dowiedziałam się ,że jestem w ciąży, czyli przez ponad rok:nerd::rofl2:

Ja tam lubie od czasu do czasu wieczorkiem piwka troszeczke wypic z sokiem i zagryzac chipsami ..mniam mniam ;-)

Ja tez nie naleze do osob ktore lubia bardzo alkohol-czesto:no:..bo u Mnie w rodzinie byl alkohol i mam uraz:no::wściekła/y::angry::-( - sa pewne granice..wszystko dla ludzi ale w umiarze:tak:.

Dlatego w ciazy wogule nie pijam alkoholu i nie pale papierosow-rzucilam,nawet nie przebywam w towarzystwie gdzie pala by nie oddychac tym dymem. Juz nawet nie zapale po ciazy,bo jak udalo Mi sie rzucic to stwierdzilam,ze nie bede sie truc i potrafie zyc bez papierosa.

Ja nizej napisalam ze nie pijam. Nawet w ciazy odstawilam lampeczke.

reklama
buziaczku ja nie mówię,że Ty pijesz, nie chciałam Cię urazić. Tylko mówię, jakie sa ostatnie doniesienie dot. alkoholu.
Mi kiedyś pani doktor mówiła,że lampeczka wina w ciąży nawet kilka razy w tygodniu nie zaszkodzi, a mówiła jak sama była w ciąży:dull:

Do góry