reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej dziewczyny co tam jak tam ??
ja strasznie kiepsko...ciagle zgaga i pieczenie,wiecznie glodna i do tego bol jak na @ i bol miedzy nogmi-sciegna ledwo co chodze ...nie wiem od czego to sie dzieje lezec sie tez nie da bo wszedzie brzuch uuuhhh kiedy to sie skonczy wreszcie!!! noce nie przespane - bezsennosc meczy!!:no::wściekła/y::sick::eek::baffled::angry: jeszcze rece puchna jak pisze na kompie ..ide sie myc i poloze sie ...ale co z tego jak nie usne ten 9 mniesiac mnie wykonczy za cala ciaze!! paaa:-:)sick:

reklama
buziaczkuspokojnie juz niedługo;-):-p
mam nadizeję,że ciśnienie masz w porządku. To,ze nie możesz spać to normalka na tym etapie;-)powodzenia

u nas burzowo. pierwsza burza w życiu Roszka. Prąd wysiadł o mały włos, a nie byłoby dzis kąpieli, a to nie dobrze:no:bo rochu to mała rybka i kąpiel jest jeo ulubionym momentem dnia. Udało się tuz przed tym jak przebrałam go w pizamke:tak:
Troszkę bał sie burzy.
Po kapieli zasnął jak aniołek.

Buziaczek ja tez tak puchalm na koncowce i zgagi mialam okropne:eek:nie martw sie za niedlugo bedziecie miec slodziaka na swoich raczkach:-)
Trzymaj sie cieplo mysl pozytywnie.

Kasiullka Brianek bez pluskania tez nie zasnie :happy2:wiec pluskanko musi byc!:-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

kasiulk0901- chyba dobre, sama nie wiem mierza Mi zawze na wizycie i zawsze bylo dobre mozna powiedziec ksiazkowe !!:tak:
ale ten stan jest meczacy nabawie sie choroby jakiejs z powodu tego pieczenia ...:eek::sick:bleee
maggusia - ile to trwa ten czas jest najgorszy jaki mialam serriooo cala ciaze Ok a teraz balon nie wyspany i z ze zgaga !! +grubas wielkiii:no::zawstydzona/y::sorry2::eek:

czesc dziewuszki

buziaczku ja tez puchłam, chodziłam jak kaczka a mój maż mowil ze się toczę jak piłeczka wiec to norma....dobrze tylko ze nie masz upalow bo jak ja byłam w dziewiątym to Cały miesiąc miałam przechlapane bo upaly a bylo to w zeszłym roku Cały lipiec upalny a Ola urodziła się 1-ego sierpnia

U nas tez byla burza ale akurat Ola już spala, balam się tylko ze się obudzi i przestraszy ale spala jak kamień wiec super

maxin dobrze ze u Natki lepiej takie wiadomości są najlepsze:-)

reklama
Hej babcezki,
Ja na momencik a wy jak widze aktywne jak zawsze.My powoli przygotowujemy sie do wyjazdu.Ja robie prania, prasowanie, przygotowuje rzeczy ktore zabeirzemy, jutro wybieram sie na zakupy, no wiecie jakies upominki it.Tak wiec szko, nie mam czasu, zaganiana jetem.No a niuniem tez ussze sie zajac, pobawic.Powiem tylko z moj maly bardzo nas zaskakuje, w ostatnich dniach zauwazylam takie postepy.Potrafi dawac calusy jak na zawolanie, moze nasz cmokac non stop:-)Wreszcie pokazuje jaki duzy urosnie, roobi papa przybija juz tak ladnie piatke.No i kolejny zabek sie pojawil-prawa dolna dwojka.A wiec moje dziecko ma juz osiem zabeczkow.Takze wiele sie dzieje.
Przepraszam ze nie odpisuje kazdej z was, ale jest juz pozno i musze odpoczac.A no i jeszcze jedno moje dziecko juz lepiej spi a dzis szok, przespal cala noc w lozeczku, nawet raz sie nie obudzil, dopiero ok 4.30 i spal juz ze mna do.....9.25:tak:.Ale iedy on spal w swoim lozeczku ja z przyzwyczajenia sie budzilam i zagladalam czy u niego wszystko ok.Hehe!Mam nadzieje ze juz tak zostanie i bedzie ladnie spal.
Nio wiec zmykam bo juz 23 dochodzi.Przed wyjazdem na pewno jeszcze zagladne tutaj!
Trzymajcie sie cieplusio!
Dobrej nocki!

Do góry