reklama
B
Beta
Gość
Anya Brawo!!!! lista na medal - dodam tylko, ze zamiast wacikow do podcierania pupki polecam na poczatek jakies baby wipes bo pirwsze kupki sa tak klejace ze az strach 
a podpaski polecam takie grube staromodne bo cienkie slabo zabezpieczaja
pa pa
a podpaski polecam takie grube staromodne bo cienkie slabo zabezpieczaja
pa pa
Beta- podpaski mam grube, specjalne poporodowe. A jesli chodzi o baby wipes to takowe takze posiadam, jednak ostatnio jedna z poloznych powiedziala, ze noworodek ma tak delikatna skore iz na poczatek poleca uzywanie tylko wacikow i samej wody ???
L
lwica
Gość
Anya,Beta dzieki za szybka odpowiedz.
Ja dodatkowo zaopatrzylam sie w skarpety,a na kursie sugerowali zeby zabrac cos slodkiego nie koniecznie czekolade,bo to dodaje energi,ja chyba zabiore suszony apricot,przynajmniej nie zmuli a i recznik dla dzidzi,pewnie tez masz tylko zapomnialas wpisac.
A jak z kosmetykami dla dzidzi,czy nalezy brac ze soba?
Ja dodatkowo zaopatrzylam sie w skarpety,a na kursie sugerowali zeby zabrac cos slodkiego nie koniecznie czekolade,bo to dodaje energi,ja chyba zabiore suszony apricot,przynajmniej nie zmuli a i recznik dla dzidzi,pewnie tez masz tylko zapomnialas wpisac.
A jak z kosmetykami dla dzidzi,czy nalezy brac ze soba?
Jak dobrze,ze juz wekeedn ;D ;D ;D
Beta dziekuje za komplement,samopoczucie w pozasiu?
Anya ty biedulko,cierpliwosci kochana,Lista rzeczy do szpitala poprostu idealan,widze ze przygotowana jestes na maxa ;D
wierze,ze oczekiwanie meczy :
Kumpela twoja mila naprawde ciekawy porod 
Ara ciezko pewnie wysiedziec tyle w kinie,napisz jak tam film,my zrezygnujemy z kina ,leniwa droga sciagniemy go z nety,jak bol ustaje?
Lwica kosmetykow dla maluszka nie musisz brac bo w sumie przez pierwsze dni,tygodnie najlepiej pluskac malucha w czystej wodzie,aby odswierzyc cialo,bo przeciez sie tak nie brudza
O slodyczas tez mi kupmela mowila,ze dobrze miec i kanapki dla meza ;D ;D ;D
Dorcia nie trac nadzieii.............powtorz test............a jak nie tym razem to nastepnym sie uda,nic nie na sile,czym intensywniej myslisz tym organiz plata figle,a my kobietki ciezko mamy nad tymi emocjami zapanowac :
Ja mam zamira troche odpoczac,choc jutro musze wymienic koszule dla taty,ktora w tamtym tygodniu kupilam,wiec czeka mnie niezla wyprawa na Hammersmith ;D Mam ochote kupic sobie maly prezen.Nie moge przezyc ,ze nie moge sie zmiescic w moje ukochane dziny,wiec chciala bym wyczaic fajny fason,wiem,ze NEXT ma ,tylko sie zastanawiam gdzie maja sklep z maternity ciuszkami,jak sie nie myle to na Brent Cross :
Potem chce wypisac kartki swiateczne.......a potem leniuchowanie...........
Ok uciekam cos przekasic
Milego wekendu kochane pewnie was nie bedzie przez sobote i niedziel...................??? :

Beta dziekuje za komplement,samopoczucie w pozasiu?
Anya ty biedulko,cierpliwosci kochana,Lista rzeczy do szpitala poprostu idealan,widze ze przygotowana jestes na maxa ;D
wierze,ze oczekiwanie meczy :
Ara ciezko pewnie wysiedziec tyle w kinie,napisz jak tam film,my zrezygnujemy z kina ,leniwa droga sciagniemy go z nety,jak bol ustaje?
Lwica kosmetykow dla maluszka nie musisz brac bo w sumie przez pierwsze dni,tygodnie najlepiej pluskac malucha w czystej wodzie,aby odswierzyc cialo,bo przeciez sie tak nie brudza
Dorcia nie trac nadzieii.............powtorz test............a jak nie tym razem to nastepnym sie uda,nic nie na sile,czym intensywniej myslisz tym organiz plata figle,a my kobietki ciezko mamy nad tymi emocjami zapanowac :
Ja mam zamira troche odpoczac,choc jutro musze wymienic koszule dla taty,ktora w tamtym tygodniu kupilam,wiec czeka mnie niezla wyprawa na Hammersmith ;D Mam ochote kupic sobie maly prezen.Nie moge przezyc ,ze nie moge sie zmiescic w moje ukochane dziny,wiec chciala bym wyczaic fajny fason,wiem,ze NEXT ma ,tylko sie zastanawiam gdzie maja sklep z maternity ciuszkami,jak sie nie myle to na Brent Cross :
Ok uciekam cos przekasic
Anya a jak pokoj dla bobasa w jakich kolorach urzadziliscie przyszly domek dla waszego sloneczka??????????
ja jak mam wolna chwile zastanawiam sie nad sypialnia dla dzidzi,ciezko sie zdecydowac na kolor dodatki itp.ale mam jeszcze czas.A wy przyszle mamuski macie juz pomosl na kacik dla dziecka?????? ;D
ja jak mam wolna chwile zastanawiam sie nad sypialnia dla dzidzi,ciezko sie zdecydowac na kolor dodatki itp.ale mam jeszcze czas.A wy przyszle mamuski macie juz pomosl na kacik dla dziecka?????? ;D
maxin78- widze, ze Ty jestes prawdziwa babyboomowka
Non stop na forum odkad internet w domq
Jesli chodzi o pokoik dla bobaska to go nie urzadzilismy, stoi pusty, jako ze maluch i tak zostanie w naszej sypialni przez co najmniej pol roku. A wiec nie bralam sie za malowanie i dekoracje pokoju dla dziecka, chociaz mialam duzo pomyslow, ktore sciagalam z roznych magazynow. Nie robilam tez tego, dlatego, ze nie wiedzielismy do konca czy sie nie przeprowadzamy, bo mi marzy sie dom z ogrodkiem, wiec nie bralam sie za to 
Wlasnie zrobilam sobie maseczke, moja twarz jest 'zamrozona' i nie moge ruszac ustami
Zaraz wymusze masaz i pojde spac 
Zycze wszystkim milej nocy
Wlasnie zrobilam sobie maseczke, moja twarz jest 'zamrozona' i nie moge ruszac ustami
Zycze wszystkim milej nocy
A
ara
Gość

czesc kobietki
tak jak obiecalam, dwa zdjecia
w kinie bylismy i o dziwo nie zasnelam, ale malo brakowalo szczerze mowiac. film dlugi, ale nawet fajnie go zrobil
anya, lista super, dzieki. na pewno sie przyda. a wiecie co jak bylam na pierwszej wizycie u poloznej to sie dowiedzialam>?? ze maluszkow nie kapie sie przez pierwsze kilka dni po porodzie, a pozniej max 2 razy w tygodniu. zawszemi sie wydawalo ze wlasnie odwrotnie jest ze ze wzgledow higienicznych dzieciaka czesciej sie kapie a tu prosze, chyba ze oni maja na mysli kapanie z kosmetykami a nie ochlapywanei woda...
maxin, fajnie ze juz masz neta w domu. strasznei milo cie widziec tak czesto na forum
biore sie za spratanei ale cos mi sie nie chce, bo jakos mi niedobrze
reklama
Ara kochane te kociaczki,sliczniutkie kolorki ;D ;D ;D
Ja tez sie zabieram do sobotniego prania,sprzatania.
Anya milo by mieszkac w domku,ja tez bym chiala miec ogrod,na poprzedniu mieszkaniu mialam i latem superancko posiedziec,wygrzac biale cialo
,zrobic grilla,a tak teraz niestety mieszkamy na drugim pietrze i wspolnego ogrodu nie ma...... 
Ty widze siedzisz do pozna na necie................ja rowniez,czasmi ciezko sie oderwac jak juz zaczne cos czytac lub czegos szukac,ciesze sie ze mam dostep i pare zeczy przed wyjazdem na siwta chcialam sprawdzic.
Lwica ty jestes z pod Krakowa,nieznasz moze prywatnej kliniki w tym miescie abym mogma zrobic 3D USG????????Bo i tak bede w kraju robic,a fajowo by bylo zobaczyc malenstwo poprzez nowa technologie.Juz niemoge sie doczekac aby sie dowiedziec co bedzie,szkoda,ze w szpiotalu mi nie powioedza,ale w poniedzialek na USG bede wypatrywac czy cos jest miedzy nozkami

Ok uciekam do domowych obowiazkow
Papatki
Ja tez sie zabieram do sobotniego prania,sprzatania.
Anya milo by mieszkac w domku,ja tez bym chiala miec ogrod,na poprzedniu mieszkaniu mialam i latem superancko posiedziec,wygrzac biale cialo
Ty widze siedzisz do pozna na necie................ja rowniez,czasmi ciezko sie oderwac jak juz zaczne cos czytac lub czegos szukac,ciesze sie ze mam dostep i pare zeczy przed wyjazdem na siwta chcialam sprawdzic.
Lwica ty jestes z pod Krakowa,nieznasz moze prywatnej kliniki w tym miescie abym mogma zrobic 3D USG????????Bo i tak bede w kraju robic,a fajowo by bylo zobaczyc malenstwo poprzez nowa technologie.Juz niemoge sie doczekac aby sie dowiedziec co bedzie,szkoda,ze w szpiotalu mi nie powioedza,ale w poniedzialek na USG bede wypatrywac czy cos jest miedzy nozkami
Ok uciekam do domowych obowiazkow
Papatki
Podziel się: