hej kobietki

kurcze wczoraj sasiedzialm sie na necie do 1.00am i rano mialm duze problemy z wstanie,w ogole od dwoch dni cos ciezko mi sie pozbierac do pracy,lenuch ogromny ze mnie cos ostatnio.A tak w ogole to raczki rano mam napuchniete i stawy mam tak zastane jak juz sie rozruszam po paru godzina jest ok.A moje sny cora bardziej dziwaczne,hmmmmm.............
Ostatnio przezylam koszmar senny,az obudzial sie cala mokra i spklakana:a mianowicie snilo mi sie,ze musialm isc do lekarz na badanie krwi,a tam okazalo sie,ze maluszkowi serduszko nie bije.........i umarlo............ufffffff co za okropny sen,dobrze ze sie obudzilam,bo czulam jak przez sen serce mi peka ze smutku :

Ja przy kazdej wizycie jestem wazona i sprawdzaja bicie serduszka,milusnio polsuchac,ze wszystko jest ok.Dzis dostalam wynik badan z testu na sydrom Dawna wyszed negatywnwie 1 in 50.000 wiec sie ciesze(oooooo wlasnie kruszynka dal znac o sobie,chyba sie przewracala) ;D ;D ;D
Majeczka przykro mi,ze nie zobaczylas upragnonych II kreseczek,ale nie trac nadzieji,moze w nastepnym cyklu,trzymam kucuki.tak w ogole to witam cie na forum
Ara domagaj sie swojego,musza przesluchac bicie seduszka...A szef dalej sobie bimba,jak odejdziesz to cie dopiero doceni,pomysla by ju po jakiejsc pracownicy aby ci pomogla.A ten bol sprawdzilas moze u lekarza,moze warto sie przejsc i zapytac co to moze byc,moze dotaniesz odpowiedz,choc wiem,ze tu roznie bywa.....
Leedsana mowisz,ze sie zdecydowala,ze jednak sie nie bedziesz strac o dzidzi,ale wiesz tak jak mowi Anya zalezy na kogo trafisz,ja uwazam ze tutejszy sytem jej poprostu inny,my przyzwyczajone jestesmy do krajowej medycyny i opieki,tutaj uwazam z roznych powodow tak jak i w kraju ludzie choruja przewlekle,umieraj z winy lekarzy,tego nie zmienimy.Wiec moze nie trac zupelnie wiry w tutwjsza medycyne,nie jest ona tragiczna
Lwicafajowo,ze lozeczko przyszlo na czas,widze ze kompletowanie wyprawki dobiega koncowi,ja postanowilam juz po nowym roku powoli zaczac.Dziekuje za zaproszenie jak znajde wolna chwilke po nowym roku jakosc sie zgadamy

A tens slyszalm,ze bardzo dobra sprawa,ale ty to silna kobieta jestes wiec dasz rade i bole zycze aby byly jak naj mniej bolesne

A jak twoja waga,bo nie wygladasz abys duzo mial na plusie.Ja juz +5 za niedlugo pobije zyciowy rekord,ale i tak nie widac ;D
Widzialyscie fotki zostawile je na watku SOTKANIA MAM Z LONDYNU?????????
AnyaKOCHANA widze ze maluszek na dobre sie tam zadomowil,lada dzien i sie pojawi,wszystko na pewno przygotowane i czeka na to cudo???????Zycze jak naj mniej bolesci i cierpliowsci.Widze,ze probujesz wszystkich metod ,aby przyspieszyc porod
ale sie obiadlam ananasem i winogronem jak wasze smaki kobietki w ciazy wygladaj/wygladaly??????????macie jakies specjaly.Ja ubolewam bo nie ma zamrazarki,a lody za mna caly czas chodza.........ale ze mnie LODZIARA,HIHIHI
Ok uciekam sie okapac
buzaiki mamuski