Witam kochane ;D ;D ;D
MELDUJE SIE,TYM RAZEM JUZ NA DLUZEJ W SIECI,W KONCU SIE DOCZEKALAM
Tyle do nadrobienia,stesknilam sie bardzo za pogaduszkami z wami

przeczytalam uwaznie kazdy post,nie jestesm w stanie nadrobic wszystkiego,ale sledzilam co tam u was slychac,ale teraz juz jestem na bierzaco.Po takiej przerwie ciezko sie zdecydowac od czego zaczac,co sprawdzic na necie........... :

U mnie wszystko w jak najlepszym pozadku,czuje sie bardzo dobrze,choc troszke mnie gradelko drapie,ale tak jest suprow

dliczam dni do wyjazdu jeszcze 9dni ;D i czeka mnie niezla przeprawa autem do Polski :

mam nadziej,ze dam rade i nie bede za bardzo marudzic :

Niemoge sie doczekac odpoczynku,takiego strasznego lenie mam,tak jak i wekszosc z was,ale to chyba przez pogode na nic nie mam ochoty.Gladze sie tylko po brzuszko,czekam az wyraznie podskoczy i przebieram nozkami aby w karaju sie dowiedziec co u mnie w brszuszko rosnie,maly chlopczyc,bo cos tak czyje,czy malutka dziewczynka??????????
Z naszego sobotniego spotkania jestem bardzo zadowolona,bylo MILUSINSKO,fajowo bylo was poznac,najpierw LWICE,zaraz potem ARE i oczywiscie BETE Z TOMUSIEM,czarujacym dzentelmenem,ktory umilil nasze spotkanie,tak cudownie bylo patrzec na ciebie Beta,sczesiwa mamuskie ;D ;D ;DJuz niedlugo i my bedziemy bawic nasze kruszynki

spotkanie tak jak mowice minelo szybko,ale zawsze tak jest z fajnym towarzystwie ;D ;D ;Dpo nowym roku musimy zorganizowac nastepne,mam nadzieje,ze bedzie nas tym razem wiecej
Witam na forum nowa mamuske
Dorcia cieze sie ze nas odwiedzila i zycze powodzenia w sobote,abys zobaczylam kochane II KRESECZKI,trzymam kciuki.
Anya zycze jak najszybszego i bezbolesnego porodu ;Dwierze,ze juz bys chcial zobaczyc synusia i go usciskac,ale tak jak mowisz to facet wiec najwygodniej mu u mamusi i sie nie spieszy sie aby z niego wyskoczyc,ale przy pierwszej ciazy to normalne aby przenosci,wiec jeszcze troszke cierpliwosc,czekam z niecierpliowscia na dobrze wiesci i fotki.A tak na marginesie slicznie wygladasz w ciazy,sluzyc ci ten blogoslawiony stan

trzymaj sie zdrowo
Ara jak twoj bol,mam nadziej,ze lepiej,w sobote narzekalas na prawy bok,a teraz okolice pepka,uwazaj na siebie,wrocilas do pracy to staraj sie nieprzemeczac za duzo,szefa nie bedzie to duzo luziku zycze.Kociaki mowisz rozna i na pewno wiel radosci przynosza,tak szybko sie zmieniaja,czekam na fotki ;D
Lwica mowisz,ze plykowanaie skonczone,teraz tylko urzadzic,to fajowo,na siweta kolacje juz przyjmiecie w nowej jadalni
;D ,zakupy prawie zaltwione,to kiedy na kwake z expresu sie umawiamy

na pewno smakuje.Ja zakupy z mamcia nawet dosc szybko zalatwilam,az bylam zaskoczona,to chyba nasze spotkanie mnie jakosc zmobilizowalo do szybkich i trafnych decyzji.
Betajak tam nasz kochany Tomcio,tak od czasu do czasu patrze sobie na fotki,ze spotkania i podziwiam to twoje sloneczko,taki grzeczny byl i czarujacy,nasstepnym razem jak go zobaczymy to juz bedzie wiel wiekszy.Jak jedzonko,pewnie wsowa wszystko co mamusia ugotuje ;DTesciowa juz pojechal,oj to na pewno nie jest fajne jak cie strofuje na kazdym kroku,ciezko pewnie sie powstrzymac aby cos nie nie powiedziec takiej osobie,aby nie poczula sie urazaona,tym bardziej,ze to Angileka.No coz tesciowe sa rozne i trzeba czasmi jakos przebolec ich wizyty.Mam nadziej,ze az tak czesto was nie nawiedzac?Zapomnialam ostatnio cie zapytac,gdzie wczesniej prawowalas zanim zaszlas w ciaze???????Wiesz Beta masz bardzo smyslowy glos tak na marginesie
Moja tesciowa jest wpozadku,mamy b.dobry kontakt teraz,ale jak poznalam meza to cala jego rodzina byla bardzo zle do mnie nastawiona z niewiadomych powodow,wszystko zmienilo sie po czterech latach naszego zwiazku.Szukali dla synka ksiezniczki z bajki i niewiem do tej pory co we mnie im sie nie spodobalo,bo w sumie bardzo zadko u nich bywalam.Ale naszczecie wszystko sie ulozylo i teraz sa bardzo szczesliwi,ze ich synus wybral tak milo partnerke z ktora chce spedzic swoje zycie.Mezusz to kochany sunus mamusi.Wiec w sumie rozumiem jej wczesniejsze obawy,troche z nimi przezylam,ale za to teraz wszystko mi wynagradzaja i sa bardzo rzyczliwi.
Leedsanaja tam towoje dziecko,synka masz tak????W pracy ok?A jak starania o fasolke??????
Cela i jak sie czujesz,wspaniala wiadomosc,fajnie,ze napisalas.Jak przechodzisz ciaze,czy to twoja pierwsza??????Wojtusie sa kochane,wiem bo moj maz ma Wojtus ;D ;D ;D
Ciekawa co sie stalo z Iwonek,Martuska jak im sie zyje,pocieszy jak rosna???????A jak Aniabania wrocila z Polski,mial zostawic dziewczynki z rodzicami,na pewno bylo jej ciezko,ale czas szybko zleci i zaraz do nich zpowrotem poleci.Odezwijcie sie moje panie,choc jedno zadnie czy u was ok
Ja bede ucieka juz spac,oczka mi padaja,dobrze,ze koniec tygodnia ;D
POZDRAWIAM GORACO WSZYSTKIE MAMUSKI I BRZUSZKI,DZIECIAKI I KMOTKI ;D ;D ;D
KOLOROWYCH SNOW
CMOKASY PA