reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej mamusik my zaraz ruszamy do moje mamy,Dziunia chyba zaczyna znowu zabkowac,biedulka slini sie strasznie,jest troche marudna,oby dzis u mamy byla spokojna.Wogole tez zaczela zle spac,smieje sie,ze odkad maz wrocil czuje jego obecnosc i sie budzi,bo wraca z pracy to juz smacznie spi.Wczoraj mily dzien spedzilam z koleznaka,ktora wieki niewidzialam,a duzo razem przezylysmy w Londynie.Lunch na Piccadelii byl super,wypogodzilo sie wiec siedzialysmy na zewnatrz,milo.
Ja czekam na wieczor,nasz sam na sam wieczor:-D

Izusia GRATULACJIE,w koncu juz na swoim,swietnie,na pewno bardzo sie cieszycie:-) Milego urzadzania wszego gniazdka;-)
Olis tak z dziecmi jest,upadki sa nieuniknione,wy juz w pon,do Pl.super odpoczniesz i spotkas sie z rodzina znajomymi,zycze udanego wypadu,baw sie dobrze:-)
Maja ciesze,siez etak sparwnie poszlo w zalatwianiu lekarzy,daj znac jak juz cos bedziecie wiedziec.No i rodzinka w koncu pozna Martusie,swietnie.Na pewno bioderka wyszdrowieja,buzka dla waszego cukiereczka.Nasz rocznica jest 30 kwietnia:happy:
maja_1980 czasami trzeba odreagowac,mile sa tekie spotkania.
Maggusia gratuluje mezowi,wszystko jak widze idzie do przodu i w dobrym kierunku oby tak dalej.Brajanek rozbawili mnie z ta opaska:happy:
toola bardzo pozytywne posty,dobrze wam w Holladni i to nas cieszy,a Krysia goni juz slicznie.
anulka99 ty zajaeta koebito zawsze piszesz fajne porady,a le tak malo o was.Olcia juz sie czolga,do raczkowani wiec nie duzo jej zostalo.

ide do dziuni bo cos zasnac nie moze,milego wekednu
buzka papa

reklama
Dziewczyny dzieki za rady w sprawie pecherza.
Jedna z nich wczoraj wyprobowalam - picie piwka.:tak: Zobaczymy czy pomoze. A jesli nie to tata ma cos dla mnie z Pl ... jakis ziolowy srodek. Moze ulzy memu cierpieniu.:confused: .

A ja dzis od rana porzadki, gotowanie przed przyjazdem gosci. Marika spi w ogrodzie ... w ten sposob pomaga mamusi:-) .
Najchetniej polezalabym na sloneczku ... ale niestety ... sila wyzsza.

Buziaczki dla maluszkow.

Hej babeczki,
przeprowadzka trwa, jednoczesnie malujemy, czyscimy i takie tam.ALe wprowadzimy sie tak zeby juz spac wteyd gdy farba przestanie smierdziec ze wzgledu na naszego Oskarcia.Ale mowie wam cieszymy sie jak wariaci!A do tego przedluzylismy tacie bilet o tydzien, takze tata przez caly tydzien bedzie dzialal w domku gdy maz bedzie w pracy.Moj tata to zlota raczka i jak tylko weszlismy do domku to on od razy, tu poprawimy, tu cos tam.I dlatego sie ciesze ze dalo sie zmienic date wylotu bo tata pomoze i szybciej sie dzieki temu urzadzimy.Tak wiec bede sie rzadziej odzywala, nio i potem to przez jakis czas pewnie wogole bo bedziemy pewnie czekac na nowe lacze.Ale jak juz sie wyrobimy to napisze o wszystkim.Dziakuje za mile slowa, oczywiscie jestescie kochane!
Olis-dokladnie tak tez myslimy, jak sie urzadzimy a budzet sie podreperuje to chcemy kupic basenik:-)
Maxin-udanego romantycznego wieczoru zycze!

Witajcie dziewczynki! dawno nas nie było ale nie mam niestety dostępu do netu ;-(
Wielaknoc przeszła nam zabkowo ;-) wyszły pierwsze zebusie, na dole, takze mielismy nieprzespane nocki, ale teraz jak narazie jest dobrze ;-) byliśmy równiez na pierwszym szczepieniu na pneumokoki, następne w czercu, oraz zaczełam składac papiery na benefity, zobaczymy ile będziemy czekać ;-)
MELANIE, bardzo chętnie kawke wypije ;-) mam nadzije ze uda ci sie jak najszybciej załatwic paszport, ja mam nazmiar w wakacje troche pobyc w kraju, ale jeszcze nie wiem ile i kiedy! ;-)

witam was :-)
strasznie mi glupio ze tak rzadko do was zagladam tzn.staram sie czytac w miare mozliwosci ale z pisaniem jest gorzej:baffled:
Gratuluje dzieciaczkom zabkow,pierwszych kroczkow i wszystkich postepow ktore tak nas ciesza,duzo sie u was zmienilo i dzieciaczki urosly dlatego trudno mi wszystkim cos napisac- mam nadzieje ze zrozumiecie;-)
majeczka-ucaluj odemnie martusie i niemartw sie, z bioderkami wszystko bedzie ok:tak:
izusia- gratuluje domku,wiem jaka to radosc jak sie ma w koncu cos swojego-buziaki dla oskarcia:-)
maxin-wieczor we dwoje...- super
a z natalci to juz duza dziewczynka,slicznie wygladala na chrzcinach:tak:
maja-zycze szybkiego wyleczenia pecherza,a piwko to calkiemn przyjemne lekarstwo:-D
olis-milego pobytu w polsce ,a tak wogole to na zdjeciach wygladacie na bardzo sympatyczna rodzinke:happy:
anulka-fajnie ze olenka robi postepy, a jak lukaszowi idzie w szkole?
maggusia-trzymam kciuki zeby maz dostal ta prace:tak: usciski dla brianka
toola- krysia robi pierwsze kroczki ,ale musisz byc dumna:-) wiesz mi bardzo holandia sie podoba a szczegolnie te male miasteczka jest tam jakis taki spokoj ktory strasznie mi pasuje:tak:

pozdrawiam reszte dziewczyn i ich skarby i oczywiscie ciezarowki
musze konczyc bo malenstwo sie wierci ,noi spac trzeba isc bo jutro wycieczka do legolandu:-) ale o tym napisze nastepnym razem:-)

Witajcie dziewczynki! dawno nas nie było ale nie mam niestety dostępu do netu ;-(
Wielaknoc przeszła nam zabkowo ;-) wyszły pierwsze zebusie, na dole, takze mielismy nieprzespane nocki, ale teraz jak narazie jest dobrze ;-) byliśmy równiez na pierwszym szczepieniu na pneumokoki, następne w czercu, oraz zaczełam składac papiery na benefity, zobaczymy ile będziemy czekać ;-)
MELANIE, bardzo chętnie kawke wypije ;-) mam nadzije ze uda ci sie jak najszybciej załatwic paszport, ja mam nazmiar w wakacje troche pobyc w kraju, ale jeszcze nie wiem ile i kiedy! ;-)

Miśka my mamy spotkanie w sprawie paszportu dla Maddoxa dopiero na 7 sierpnia :baffled:
wiec wczesniej jak w połowie września nie wyjedziemy z UK :eek:

a potem... może uda nam się spotkać na lody u Sowy :-)

dziewczyny ale piekna pogoda ja dzis pisze bo maz pierwszy raz w pracy od baaardzo dawna w niedziele, troche nadrabia bo do pl razem lecimy praktycznie czekamy z niecierpliwoscia na czwartek:-)

Olis - milego wypoczynku w pl zawsze dobrze robi zmiana ( ja tez sie ciesze z mojego wyjazdu)

Maxin- juz po wieczrku mam nadzieje ze sie udal

Maja- no my tez zaszalelysmy kiedys z dziewczynami ale fajnie bylo, nie ma to jak wyjscie z przyjaciolmi;-) - mam nadzieje ze juz lepiej a tata pewnie Urosep ci przywiezie jest ziolowy wlasnie

dorcia - och twoja mala juz pewnie niezla panna prosze badzo o foteczki
Izus - jak sie ciesze ze juz macie klucze i ze tata jeszcze tydz z wami zostanie fantastycznie bede czekac z niecierpliwoscia na wiesci od ciebie jak am domek:-)

pozdrawiam wszystkich serdecznie i przesylam buziaczki

Izusia gratulacje zakupu domku. My tez nosimy sie z takim zamiarem w najblizszym czasie w zwiazku z tym mam pytanko. Zostawie Ci wiadomosc na priva jesli nie masz nic przeciwko, zeby nie zasmiecac
forum.

Piekana dzis pogoda byla ... nawet za goraco jak dla mojego dziecka. Marudzila troszke na spacerku i nie chciala spac caly dzien. Poza tym wydaje mi sie ze zaczyna zabkowac i stad te foszki. Moze polecicia mi jakis sprawdzony i skuteczny zelik zmniejszajacy dolegliwosci z tym zwiazane? Bede bardzo wdzieczna.

No i najwazniejsze WYLECZYLAM PECHERZ Nie wiem czy to zasluga piwka czy herbatki ziolowej ktora tata mi przywiozl. Najwazniejsze ze juz wszystko jest ok.

reklama
Do góry