reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Maggusia a pytalas czy nie moga sprowadzic szczepionki dla Ciebie? Jak bylam ostatnio z Marika na szczepionce to pielegniarka powiedziala mi zeby porozmawiac z lekarzem o szczepionce przeciw zoltaczce i ze powinni sprowadzic bo tu nie maja. Moze uda Ci sie zaszczepic malego tutaj. A ztym paszportem to pewnie sama wiesz ze to ciezka sprawa.Musialabys juz teraz umowic sie na spotkanie w konsulacie bo dluga kolejka i jeszezc pozniej na odbior trzeba czekac.:-(

reklama
maja-tak mi przykro az brak slow,ta opieka medyczna tu jest straszna trzymam kciuki i bede sie modlic aby wszystko sie pomyslnie skonczyl,kiedy wyjezdzasz???
tigger-no no super masz kobito forme tak trzymac!!!!
maxin-ty zapewne zatopiona w milosci:)))prosze tylko o adres bo nie doszedl na gg,milego romansowania z mezem,no i wklej zdjecia malej bo sie doczekac nie moge!!!
toola-super ze krysia zaczela chodzic moje gratulacje a jeszcze kilka dni temu sie martwilas teraz to pewnie palasz duma:))
anulka99-ach e nasze dzieciaczki moj oli juz ma 4 pelne zabki ipojawily sie nowe dwa dwojki na gorze dzis je zauwazylam normalnie je widac...a mala raczkuje???
maggusia-zalatwiaj paszport malemu i ruszaj do cioci:))ja bym tak zrobila,twoj partner zdal ten egzamin???
oki mykam...
dobranoc kobitki!!!

Tigger brawo dla Olivki, ze tak ladnie rosnie i dla ciebie, ze tak szybko wracasz do formy, 3 tygodnie to chyba rekord - super.:tak:

Toola gratuluje pierwszych kroczkow Krysi, jeszcze troche i nie nadazysz za nia:-D

Maja_1980 Marika ma juz 4 miesiace, juz duza kobita i jaka sliczniutka, wszystkiego najlepszego z okazji 4 miesiecznicy.

Witam Mamusie!

Dziekuje za wszlekie rady ale mam dylemat:eek:
Wczoraj rozmawialam z moim i powiedzial ze to rzeczywiscie za dlugo.
Wiec chyba nejlepiej jak pojade poczatkiem czerwca ale czy zdarze wyrobic do 19 lipca paszport pesel itp?
Na dodatek poszukuje tego notariusza czy adwokata i nigdzie nie moge znalesc namiarow:baffled:
A wlasnie dziewczyny slyszalam ze jak mialo juz dziecko tymczasowy paszport i chce mu sie wyrobic nastepny to juz nie musi byc zgoda tatusia na pismie bo tak jakby przedluzanm waznosc paszportu ale no w sumie chyba z tym sie nie zgadzam bo przedtem wyrabialismy paszport w Londynie a teraz w pl bedziemy wyrabiac.

Olis a czego byc pojechala przeciez to az trzy miesiace?:-)
Moj zdal te egzaminy ale maja jeszcze nastepne.Troche jestem dobrej mysli ze dostanie ta prace bo juz wczoraj mierzyli ich zeby uszyc ciuchy:happy:

Maja 1980 tak pytalam o ta szczepionke i powiedzieli ze byloby bardzo trudno ja sprowadzic:dry:no ale jakby musieli to wydaje mi sie ze by sprowadzili hehe:tak:

Maxin cos cie nie widac hehe:-Dpewnie dlugie powitanko z mezulkiem;-)

Tigeer wow podziwiam ja jeszcze mam 5 kg na plusie do zrzucenia:baffled:i chyba musze sie wziasc wreszcie za siebie i to zrzucic :tak:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

cześć dziewczyny.
Właśnie wróciłam od lekarza. Okazało sie ,że mam w pochwie bakterie , które normalnie znajdują się na skórze i nie powinny być w pochwie. Ponieważ brałam antybiotyk w Polsce , pani doktor zrobiła mi ponownie wymaz z pochwy i teraz muszę czekać na wyniki.
Boli mnie wszystko. Dzisiaj az się skręcałam z bólu. Lekarka nie widziała w pochwie nic niepokojącego, więc być może tak sie u mnie wszystko goi, trochę boleśnie i powoli. :-(
Czasami mam już dosyć. Chce mi się wyć . Chciałabym juz normalnie egzystować, wiedzieć ,że wszystko jest ok i nie muszę się martwić o nic. Nie potrafię sie na razie uśmiechać , bo nie wiem co jeszcze może sie trafić. Czasami mam wrażenie,że wariuje- psychicznie.
Krysia za Zobacz załącznik 35735 duże Zobacz załącznik 35734
Marika dzielna dziewczynka z Ciebie. Dla Ciebie też Zobacz załącznik 35734 za Zobacz załącznik 35736. Sama bym chciała być taka dzielna.
Dla Was wszystkich : Zobacz załącznik 35737

Czesc Kobietki

Czytam Was bardzo uwaznie choc ostatnio niezbyt czesto sie odzywam, ale same rozumiecie jak to jest kiedy goscie przyjezdzaja, z kuzynem mojego meza wiekszosc czasu spedzamy, albo na spacerac, albo w kuchni gotujemy, musze przyznac ze robi to swietnie. U nas ok, wczoraj Mayi podalam kurczaka z warzywami, i z tego co zauwazylam to ja troche mdlilo po tym, ale obylo sie bez wymiotow na szczescie. Podczas spaceru zgubilismy najpierw skarpetke potem zabawke, ona jest tak szybka w wyrzucaniu rzeczy poza wozek ze juz nie nadazam choc bardzo staram sie to kontrolowac:-)
Na naszym forum widze ze nieciekawe rzeczy sie dzieja, az normalnie strach czytac. Ale wierze ze bedzie dobrze.

cfcgirl zycze by wszystko wrocilo do normy, az sie sama zdenerwowalam jak czytalam coz Ci sie przydazylo, ale bedzie dobrze juz na pewno, trzymam kciuki

maja33 z tymi lekarzami tutaj to normalnie czasem nie do wytrzymania, sama wiem ze jak pojade z Maya do Polski teraz to odwiedze pediatre, bo dla mnie nie jest normalne to ze ona wymiotuje po prawie wszystkim, procz mego mleczka, a tu lekarze najpierw stwierdzili ze to wirus a potem ze wszystko ok. A Martusia szybko dojdzie do siebie zobaczysz

toola to gratulacjie dla Krysi, super ze juz chodzi, ale to musi byc radosc

Przepraszam ze nie odpisuje wszystkim, nadrobie zaleglosci jak tylko gosc wyjedzie teraz czas gotowac obiadek.
Milego popoludnia kobietki

reklama
heja:-)
Ja tylko na momencik.Wykorzytuje chwilke wczesniej z pracy wrocilam,wiec nadrabiam bb,przeczytalam sorki,ze nie opisze kazdej,ale u was sieje,GRATULUJE NOWYCH OSISAGNIEC DZIECIAKA
U nas milosc i przytulanko,super sa takie rozstania,czuje sie ja bym byla nastolatka,hahaha,w sobote milusny wieczor,mala zawozimy do mamy,a my podwojnie siwetujemy,W.urodziny i nasza roxcznice,pozniej nie bedzie czasu bo maz zapracowany pewnie bedzie:tak: Pogoda sliczna wiec duzo czasu spedzamy na dworze spacerujemy i jest wesolo,maluszki sa zabawne.Ja jutro ide do lekarza,zapytac co z tymi plamieniami,ciekawe co mi poiwe pewnie nic ciekawego:confused: :baffled: ok mykam mala kapac po padnieta,malo spala

dobrej nocki kobietki

haha fotki z sesji sa juz w galeri:tak: :-)

Do góry