reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

CZESC DZIEWCZYNY!
Ja tylko na chwilke, nie mam niestety jeszcze netu w domku, moge pisac tylko w weekendy z pracy meza ;-) niestety
Dzieki dziewczynom za powitanie, JOANNO Z, Maidstone, jest zeczywiscie nie zadaleko, moze kiedys sie zgramy?? robi sie coraz cieplej, wiec moze kiedys??? ;-)
MELANIE, zycze ci zdrówka, i tak z innej beczki, chyba jestesmyz tego samego miasta w Polsce?! tak mi sié wydaje ;-)
ZYCZE WAM UDANYCH SWIAT WIELKANOCNYCH, my zostajemy w UK, nie jedziemy do Polski, niestey.... TRZYMAJCIE SIE ZDROWO!!!

reklama
WITAJCIE!!!!!
wlasnie wrocilismy z PL bylo cudownie........:-) a jak cieplutko.....po 18 stopni i bez wiatru musielismy na szybko kupowac kurtki letnie dzieciaka:tak: a co mnie najbardziej rozbawilo jak kogos spotykalismy bylo pytanie to Ada juz bez czapki chodzi albo a gdzie ty masz czapke??...... odwiedzilismy wszystkich lekarzy po kolei jeszcze Kubus nam zachorowal(mial zapalenie krtani i tchawicy)na szczescie to Polska... bez zastrzykow inhalacji i antybiotykow sie nie obylo:eek: teraz jest OK mam nadzieje ze na dlugo bo mie wykoncza te chorobska:tak: to powiklania po niedoleczonych infekcjach :wściekła/y: -paracetamolem:wściekła/y:

duzo sie tu dzieje :-) czytam i czytam i............BUZKA POZDRAWIAM :-)

Mel - Ojejku wlasnie sie dowiedzialam ze urodzilas slicznego chlopczyka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest poprostu BOSKI!!!!!
Ja tez bylam chora dokladnie tak jak Ty jak Rocco byl malutki i on zreszta tez chorowal
-oilbas na poduszke kropelka
-u malego w pokoiku mokry recznik na grzejniku i pare kropelek tego samego olejku - zepsuty grzejnik ale co tam maly szybko wyzdrowial
-grypex dla mnie po 3 dniach wstalam na nogi
-na dobranoc szklana mleka z miodkiem imaselkiem

wracaj szybko do zdrowia i opatulaj sie szybko na te wstretna pogode

a my w Polszy i jest piekna wiosna hop hop hop

Rocco jest przekochanym rozesmianym chlopcem 10 kilogramow ma to moje polsko-wloskie dziecie!!!!!
jak mi sie uda zalacze pare fotek

pozdrawiam wszystkie mamuski i caluje pociechy

Evosia;)

laski chcialamtylko powiedziec,ze maja_1980
Nathalie, Joanna_Z,Agnes2606 sa juz dopisane do listy wiec zaprawszamy na watek zamkniety ALBUM RODZINNY-MAMY UK-

OKI MYKAM TAXI ZARAZ PRZYJEZDZA,DZIEKUJZE ZA ZYCZONKA
BUZKA

Maxin senk ju!!! :happy:
Nadrobię i odpiszę wieczorkiem, nie mogę się doczekać aż zobaczę Wasze zdjęcia. :laugh2: Lecę teraz sprzątać po obiadku póki mój terminatorek chrapie.

hejka babeczki, co tu takie pustki się zrobiły:happy:
Ja mam coraz mniej czasu, bo moje dzieciątko się jeszcze nie przestawiło na nowy czas i chodzi teraz spać o 21:-) a tak poza tym to na horyzoncie widać nowy ząbek:-) , no i oczywiście Karolinka bardzo marudna sie zrobiła ostatnio, mam nadzieje, że to chwilowe

Maxin to chyba jakaś pomyłka, bo ja juz przecież mam dostęp do wątku zamkniętego:eek: :-) :-) :-)

Muszę iść robić kolację, więc pozdrawiam i śle buziaczki:rofl2:

Dzieki Maxin
Cos mi sie net psuje wiec pewnie za chwile znow mnie rozlaczy.
Moze uda miesie jeszcze obejrzec Wasze fotki. Odezwe sie jak naprawie polaczenie.
Pozdrawiam.

Czesc wam!!!Ja takze mieszkam w Londynie.Dwa miesiace temu urodzilam slicznego synka w Whipps Cross Hospital.moge wam napisac ze porod wspominam bardzo milo mimo skorczow:-) .Co do benefitow to ja staralam sie o child benefit,working tax credit,child tax credit.Mozna takze wybrac sie do borough w waszej dzielnicy zlozyc wniosek o mieszkanie kanselowskie oraz zlozyc wniosek o dotacje do mieszkania.Mam nadzieje ze troche wam pomoglam,jezeli macie jakies pytania to piszcie.Tak na wypadek,jezeli chcecie wyrobic paszporty maluchom to radze zrobic sobie termin juz teraz bo czeka sie min.3 miesiace.

Witam Mamusie!

Wow ale naskrobalyscie!:-)fajniusko widze tez stare forumowiczki sie pojawily :tak:
U nas nawet ok.Nareszcie mam pralke!hip hip-HURA:happy:ale odciazenie.
Brainkowi kupilam butki takie letnie i jeszcze poszukuje adidaskow.
Ostatnio cos synek marudny zawalam na zeby ale chyba to nie to sama nie wiem:eek:na dodatek budzi sie raz w nocy a przeciez juz tak ladnie spal:szok:
Dzis krociutko napisze bo tyle do roboty w domku ;-)

Martuska czy spodziewasz sie drugiego dzidziusia?bo jakos tak wywnioskowalam z postow:-)

Maxin zycze milego wypoczynku w pl i wyoskich lotow oraz szczesliwej podrozy:happy:

Evoska dawaj dawaj te zdjecia malego bo juz dawno nie widzialysmy go!;-)o ty niedobra gdzies ty sie ukrywala?:-D

Maja33 jak tam Martusia:confused:czy juz lepiej czy ktos ja przebadal mam nadzieje ze juz wszytsko wporzadku:sorry2:

Mysz@ oj niech to chorobsko szybko ucieka!:tak:zycze zdrowka.

Kamilla Kaczor witaj:biggrin2:fajnie miec taka pomocna dlon wsrod nas.

Melanie kuruj sie zdroweczka zycze!:tak:uszy do gory:-)

Agnes gratulacje nowego zabka!:happy2:

Czekamy na foteczki nowych forumowiczek ktore maja juz dostep:tak:

Pozdrawiam i sle ciumaski:-)
oraz zycze milego dnia!

reklama
Czesc dziewczyny :-)

Dawno mnie nie bylo, ale czaso mi brakuje na wszystko.Dziecko moje jakies bunty przechodzi ostatnio i cale dnie musze Julci we wszystkim asystowac.

Poczytalam troche co u Was. Mel cudnego masz maluszka!!!I mala Olivcia piekna i Tristanek...Cuda malenkie!!!Gratuluje dumnym rodzicom!!!

Widze, ze Maxin i Evoska w Polsce. My tez lecimy 10 kwietnia na miesiac prawie.Ciesze sie bardzo!!!

Witam nowe mamusie i maluszki na naszym forum.Widze, ze nasz watek preznie dziala :-)

Szkoda, ze nie mam tyle czasu co kiedys na czytanie i pisanie.Ale staram sie jak tylko mam chwilke czytac co tam u Was kochane.

A co u nas??U nas wszystko ok.I oby tak zostalo.Julcia rosnie i z dnia na dzien staje sie bardziej niezalezna.Uparta jest jak osiolek maly ale i tak kocham ja nad zycie!!!W nastepnym roku wysylamy ja do szkoly.Do reception class.Mam nadzieje, ze nie odbije sie to u mnie czkawka, a u mojej corki wielkimi lamentami. Chociaz prawde mowiac juz sie boje :tak: jak ja to rozstanie zniose ;-)

Na razie szykujemy sie pomalenku do wyjazdu i do milego lenistwa w Polsce.

Musze powiedziec, ze dzieci nasze rosnal niesamowicie szybko_Ogladam fotki i patrze na Martusie Maji i nie moge uwierzyc jaka jets juz duza.A Natalka Maxin jeszcze troche i rok skonczy!!!Ludzie jak tez czas leci :szok:

Zmykam.Julcia wstala.
Caluski slemy dla wszystkich mam i maluszkow :-)

Ps. Dziekujemy za mile slowa na fotograficznym watku :tak:

Do góry