M
maja33
Gość
Joanna-dzis Marta pierwszy raz przewrocila sie z brzuszka na plecy a wygladalo to tak ze chwiala sie na krawedzi swego boku jakos tak smiesznie raczke podlozyla i sie z krzykiem przewrocila na plecy
, ja jej nie pomoglam tylko kamerowalam i sie smialam okrutna jestem
,
Miśka T- witaj serdecznie my sie chyba nie znamy ale fajnie ze jestes i gratuluje syneczka
Toola- kochana nie moge sie nadziwic jak Krysienka urosla przciez to panna szok koniecznie pisz duzo co u Was i pozdrowienia dla meza:-)
Anetko -zabiegana jestes ja maze tylko o basenie ale nie moge sie jeszcze wyrwac mam nadzieje ze za miesiac mi sie uda:-) , fajnie ze dzieciaczki juz sie przyzwyczily do ciebie ja widze po moich dwoch urwisach ze teraz jest calkiem inaczej jak na poczatku
annulka-super ze mala tak ladnie rosnie pozdrowienia dla ciebie
kasuelf - jak twoj synek bedzie w UK pierwszych 10 lat tez dostanie bez problemow paszport albo jak ktores z rodzicow bedzie mialo wczesniej, ale skonczmy juz ten temat bo na watku ma byc mowa o DZIECIACH a nie politykach i innych nieprzyjemnych sprawach
my may kolejne zwycieztwo znowu mleczko z butelki wypite dzis 90mil
,
olis- twoj sposob zadzialal podmianka z smoczka uspokajacza na butle
:-)
buziaki papap milego jutrzejszego dnia

Miśka T- witaj serdecznie my sie chyba nie znamy ale fajnie ze jestes i gratuluje syneczka

Toola- kochana nie moge sie nadziwic jak Krysienka urosla przciez to panna szok koniecznie pisz duzo co u Was i pozdrowienia dla meza:-)
Anetko -zabiegana jestes ja maze tylko o basenie ale nie moge sie jeszcze wyrwac mam nadzieje ze za miesiac mi sie uda:-) , fajnie ze dzieciaczki juz sie przyzwyczily do ciebie ja widze po moich dwoch urwisach ze teraz jest calkiem inaczej jak na poczatku

annulka-super ze mala tak ladnie rosnie pozdrowienia dla ciebie
kasuelf - jak twoj synek bedzie w UK pierwszych 10 lat tez dostanie bez problemow paszport albo jak ktores z rodzicow bedzie mialo wczesniej, ale skonczmy juz ten temat bo na watku ma byc mowa o DZIECIACH a nie politykach i innych nieprzyjemnych sprawach

my may kolejne zwycieztwo znowu mleczko z butelki wypite dzis 90mil

olis- twoj sposob zadzialal podmianka z smoczka uspokajacza na butle

buziaki papap milego jutrzejszego dnia