reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

maxin78 dziekuje, wszytki dzieci sa sliczne, ale wlasnie sobie mysle ze brunek mi sie udal :-) z tego co wiem to imie niemieckie i oznacza kolor brazowy. byl nawet swiety bruno :-)

maja33 wspolczuje...:sick: dobrze ze wam sie nic nie stalo
a ta gp bym chyba za klaki wyszarpala... jak to nie wie co z bioderkami? to kto ma wiedziec? i chyba powinn ci cos powiedziec jaki na dzidzie ma wplyw dym
cholewka:baffled:

reklama
MAJA czytam teraz i nie moge uwiezyc,szok kurcze ale jaja co wam sie przytrafilo,dobrze,ze nic sie nie stalo,ale wiesz ja to moze byc,ja bym poszla do szpitala jak mala bedzie nadla kaszlec,rany rany,ale mam gesia skore...........

maja ojej:szok: az mi mowe odjelo jak przeczytalam co wam sie przytrafilo, dobrze ze wszystko w porzadku. Ja kiedys sie zaczadzilam dymem z komina jeszcze jak w Polsce bylam i jedno co na pewno pomaga to picie duuuuzzzzoooo mleka wiec nie zalujcie sobie i malej tez cyca podawaj duzo i wszystko bedzie ok:tak: daj znac jak sie czujecie

maxin a u nas dobrze dzis podalam malej troche kaszki ryzowej mam nadzieje ze nic sie nie stanie a za dwa tygodnie zaczne z jarzynami troche sie boje no ale wiem ze trzeba bo potem to moze byc ciezej ja przyzwyczaic. Fajnie ze juz niedlugo do Polski lecicie. my jedziemy z poczatkiem maja ale samochodem bo chcemy przywiezc troche rzeczy w sumie jestesmy tu juz prawie 3 lata a dopiero teraz zabierzemy reszte rzeczy z Polski, najbardziej jednak przeraza mnie mysli mieszkania przez pare dni z tesciami. Z mezem ustalilismy ze zostajemy na 5 dni i bookujemy sobie gdzies krotkiego holiday'a co by tam za dlugo nie siedziec. ;-) pozdrawiam twoja corcie rosnie ci jak na drozdzach

Witam Mamusie!

Ja tez zagladam tu dzisiaj tylko na chwile.Dzis moj przyjezdza :happy:wstalam z samego rana sprztalam itd dopiero wrocilam z supremarketu obladowana reklamowkami i jeszcze Brian w wozku ale to wygladalo haha:laugh2:zaraz musze robic obiad:-)
Uwielbiam jak tak w domu na glanc wysprztane pachnie tymi plynami umm;-)
Juz nie moze sie doczekac tatusia przyjazdu pewnie duzo ma do opowiadania a Brianek to chyba bedzie ciagle sie z nim bawil:happy2:

Maja33 no jak to przeczytalam to doznalam szoku:szok:poprostu tylko moge sobie wyobrazic jak sie bardzo balas!:no:
Mam nadzieje ze z Marta wszytsko wporzadku dobrze ze wam sie nic nie stalo.
No a HV jakas dziwna naprawde:dry:glowka do gory moze rzeczywiscie tak jak pisala Joanna Z powinnas dawac kruszynce duzo mleczka:-)

Toola witaj znow wsrod nas fajnie ze juz z nami jestes:tak:mala przeslodka i jaka juz duza dziewczynka:-)

Asia26 ty tez pewnie nie masz czasu :-) fajnie cie znow widziec na forum no ale zagladaj do nas czesciej dziekuje bardzo za zyczenia dla Brianka wielki ciumasek dla was!;-)

Melanie haha mamy taki sam problemik :-D ja robie brwi tylko woskiem tzn u kosmetyczki ale zawsze w pl tutaj jestem zdana na siebie i pensete bo tez nie wiedzialam jak to sie nazywa :biggrin2:ale juz Maxin udzielia nam odpowiedzi.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Maxin Maggusia dziękuję kochane :-)
teraz jeszcze muszę poszukać kogoś kto się tym zajmuje u nas w mieście ;-)
mam nadzieję, że nie będę wyglądała jak by mi narysowali mazakiem :eek:

nie lubię chodzić do niesprawdzonych "specjalistów"
ale nie ma mi tu kto polecić :eek:
trudno ryzyk fizyk :-p

nic nie czytałam co u Was :-(
brak czasu.... ale mi brakuje wieści od Was...
postaram sie może wieczorem poczytać z kilka ston wstecz
... daj Boże :-)

Maja rany!!!! :szok: Współczuję Wam przeogromnie! Wiem co przeżyłaś, bo sama kiedyś tego doświadczyłam jak byłam w ciąży... Nie da się opisać co sie wtedy odczuwa!!! :baffled:

Zycze dużo zdrówka!!!

ale sie dzieje a ile postow
u nas leci byle do przodu za tydzien swieta a my ich wogole nie czujemy...
oli daje znac w kazdym momencie jest wszedzie buszuje w kazdym zakamarku i co podnosi sie przy meblach naszym lozku ...ach to moje dziecie rosnie rosnie...
pogoda pasudna ja dzis wychodze do kolezanki hmmm podobal mi sie ostatni piatekwiec co?? trzeba bylo jakos zorganizowac czas..:-) :-) :-) :-) :-) :-)
maja33-jezu nie moge uwierzyc...pozar n oto bylo ...posluchaj maxin idz z mala do lekarza niewiadomo ile dymu moglo sie dotac malej do plucek...lepiej to sprawdzic i fajosko ze marta obraca sie...teraz to sie zacznie..
melanie-witaj witaj i znjdz troszke czasu dla nas moze jakies nowe fotki jak maly i jak ty sie czujesz doszlas do siebie...
maggusia- to sie bedzie dzialo jak twoj wraca...:-D :-D :-D :-D :-D nareszcie rodzinka w komplecie
asia-tak to jest z naszymi dzieciaczkami niewiadomo co sie do nich przyklei,zyczymy zdrowka i wracaj do nas...wyslij prosze jakies fotki bo twoj synal jest slodziutki lubie na niego patrzec...
toola-fajnie ze wrocilas jak sie tam mieszka cora strasznie urosla...tesknisz
anulka99-dzieki za pomoc a jak twoja pannica nie chce juz cyca...moze tak musi byc,lukasz zadowolony i remont jeszcze trwa kobitko ile ty masz na glowie...:confused: :confused: :confused: :confused:
anetka-nursery ty tam pracujesz ja nawet nie wiedzialam???jak godzisz to wszystko...jak patti sie ma???
maxin-wyjazd tuz tuz...ale wam dobrze odpoczywaj i nabieraj sily...mala to chyba tatka coreczka tak sie za soba stesknili...
izusia-a co u was??malo piszesz jak sie masz jak stosunki z mezem...

oki mykam pozdrawiam wszystkie mamki i dzieciaczki!!!!!!!!

dopiero co maj mowila o pozaze,cholerka przed moim domem stoja dwa wozy starzy poznarnej,dwa domy wyjzej cos sie dzieje,a ja sam z mala w domu,wlasnie poszla spac,a ja mam cykora no.............:szok: :sad: :hmm:

reklama
Do góry