ale sie dzieje a ile postow
u nas leci byle do przodu za tydzien swieta a my ich wogole nie czujemy...
oli daje znac w kazdym momencie jest wszedzie buszuje w kazdym zakamarku i co podnosi sie przy meblach naszym lozku ...ach to moje dziecie rosnie rosnie...
pogoda pasudna ja dzis wychodze do kolezanki hmmm podobal mi sie ostatni piatekwiec co?? trzeba bylo jakos zorganizowac czas..:-) :-) :-) :-) :-) :-)
maja33-jezu nie moge uwierzyc...pozar n oto bylo ...posluchaj maxin idz z mala do lekarza niewiadomo ile dymu moglo sie dotac malej do plucek...lepiej to sprawdzic i fajosko ze marta obraca sie...teraz to sie zacznie..
melanie-witaj witaj i znjdz troszke czasu dla nas moze jakies nowe fotki jak maly i jak ty sie czujesz doszlas do siebie...
maggusia- to sie bedzie dzialo jak twoj wraca...

nareszcie rodzinka w komplecie
asia-tak to jest z naszymi dzieciaczkami niewiadomo co sie do nich przyklei,zyczymy zdrowka i wracaj do nas...wyslij prosze jakies fotki bo twoj synal jest slodziutki lubie na niego patrzec...
toola-fajnie ze wrocilas jak sie tam mieszka cora strasznie urosla...tesknisz
anulka99-dzieki za pomoc a jak twoja pannica nie chce juz cyca...moze tak musi byc,lukasz zadowolony i remont jeszcze trwa kobitko ile ty masz na glowie...
anetka-nursery ty tam pracujesz ja nawet nie wiedzialam???jak godzisz to wszystko...jak patti sie ma???
maxin-wyjazd tuz tuz...ale wam dobrze odpoczywaj i nabieraj sily...mala to chyba tatka coreczka tak sie za soba stesknili...
izusia-a co u was??malo piszesz jak sie masz jak stosunki z mezem...
oki mykam pozdrawiam wszystkie mamki i dzieciaczki!!!!!!!!