reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Mamusie!

Wczoraj Brianek jak zasnol po spacerze kolo 18:00 tak spal weszlam do jego pokoiku bo chcialam go wypluskac i pomyslalam pewnie obudzi sie zaraz a:-) ja zapalam swiatlo a on sobie spi twardo w najlepsze:happy:wiec postanowilam go nie budzic.Obudzil sie nad ranem na mleko i pozniej znowu poszedl spac:tak:jeju to chyba wynagrodzenie za te wszytskie nocki od narodzin malego musialam ciagle po pare razy kazda noc wstawac pamietacie chyba jaka bylam zmeczona:confused:a teraz to poprostu rewelacja!;-)
Wiecie tak sobie mysle chyba potrzebowal tyle snu bo dzis tak sie bawi i biega po calym domu jak narazie bez marudzenia wiekszego:-)
Ostatnio robi tez niezle postepy mowimy do niego zeby cos przyniosl i on zaraz to robi wie o co chodzi :tak:na dodatek tancerz z niego taki ze jak slyszy muzyke obojetnie gdzie to jest zaraz giba sie w rytm bitu:laugh2:no i z tego co widze Brianek chce nas nasladowac przyczail ze spiewamy jak widzi mikrofon bierze go w lapki i tak spiewa ze osmiac sie mozna :laugh2:swietnie to naprawde wyglada.

Maxin mam nadzieje ze to z nozkami malej to nic powaznego i ze jakas masc czy cos szybko pomoze zycze tego Stokrotce z calego serduszka!:happy:napewno bedzie dobrze glowka do gory teraz to ja caluje ja w te miejsca gdzie boli zeby sie szybko zagoilo Briankowi wasze caluski pomogly wiec i moze moje malej pomoga:confused::-)
Wspolczuje ci nocek wiem jakie to meczace przypominam sobie jak ja wstawalam i to samiuska przez tyle miesiecy szok:szok:ale na szczescie u Brianka ze spaniem juz lepiej jak opisalam wyzej;-)z czego naprawde sie ciesze bo juz chodzilam jak na haju i nawet potrzebne mi byly w dzien drzemki a czasami nie moglam sobie ich urzadzic:dry:Tylko ja juz wiem co bylo przyczyna budzenia sie synka poprostu to ze my bylismy w jego pokoju kazde przekrecenie sie nasze na bok czy cos udzilo go a odkad sam spi w pokoiku to mowie ci rewelacja!:tak:

Melanie ja rowniez widzialam wczoraj juz bloga synus piekny!
Jak sie czujesz:confused:i jak Pariska cieszy sie jak zareagowala:confused::-)Napisz cos do nas jak bedziesz miala czas.

Gdzie wszytskie dziewczyny sie podziewaja:confused:Piszcie co u was bo tak cichutko na tym forum cos dzisiaj:happy:

a my mamy was zaszczyt zaprosic na naszego blogaska:Blog brianek na www.smyki.pl

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Maggusia pamietam pamietam,ja wstawalas,ciesze sie,ze sa postepy,a ty mozesz odpoczac.Maly ma talent cio;-) spiewa,tanczy,moja tez rusza sie do kazdej muzy gdzie nie slyszy i to calkiem do rytmu,hahaha.mam nadzieje,zenozki zagoja sie szybko,bo czasami chyba ja to swedzi:confused: mylse i mysle z czego takie cholerswto sie bierze:baffled:

Niunka kochana nie myśl o złych rzeczach. Nie martw się niepotrzebnie, bo dzidzia pod Twoim serduszkiem będzie sie niepokoic.Ja wierzę że dla mnie nastapi dzień kiedy będe mogła znowu się cieszyć nadzieją,że będę mamą.
Z dnia na dzień będzie mi latwiej,choć zawsze już będę tęsknić. Nie zamykam się i swego serca. Jestem Wam bardzo bardzo wdzięczna na ciepłe słowa :-) i z radością czytam o waszych pociechach. Staram sie uśmechac przez łzy, bo wiem,że mój Aniołek jest w bezpiecznym miejscu i jest szczęśliwy. Kocham Go i zawsze będę
Aniołkowa Mamusia

cfcgirl najwazniejsze jest podejcie,a widze,ze ty masz bardzo zdrowe;-) czy ekarz mowil kiedy mozecie sie znowu starac,trzeba iles odczekac???

Maggusia-blogasek sie rozkreca widze, nio i staramy sie odwiedzac was regularnie:-)
Maxin-u nas dziesiejsza nocka tez fatalna, w sumie maly budzil sie 4 razy, i wstal 6.30 wiec chodze jak pijana, kawa z rana to na bank, a potem po poludniu jeszcze jedna.Ja naprawde mam nadzieje ze to przez zeby.A co to tych paluszkow to najlepiej idz do lekarza, choc moze to od bucikaw.Ale juz sama nie wiem, bo w sumie wlasnie mala nie chodzi w nich jeszcze duzo.Zobaczymy co ci lekarz poiwe, powiadom nas oczywiscie o wizycie.A nasz maly tez lazi trzymajac sie mebli a za dwie raczki to biega.Probuje go prowadzic za jedna raczke alee on sie boi i szuka drugiej albo siada.No nic , nie bede go zmuszala, jak bedzie gotowy to wtedy:-)Coraz czesciej potrafi ustac bez trzymania, pare dobrych sekud niezle utrzymuje rownowage, balansujac cialkiem.A jak twoj zabieg kochana, czy to juz w ten piatek?
Melanie-ja tez czytalam bloga, maly wyglada cudnie, teraz prosimy o wiecej fotek:-)
A u nas jak pisalam, maly dzis budzil sie w nocy,a poza tym wszystko ok, radosc raczkuje po domku, gada sobie a ostatnio zaczal podskakiwac gdy trzyma sie lozeczka czy innego mebla.Hehe skacze na obydwu nozkach jednoczesnie i cos krzyczy sobie i piszczy po swojemu.A mowilam juz ze jedynki i dwojki gorne ida niuniowi jednoczesnie?A reszte info o nas mozecie przeczytac na naszym blogasku.
Zapraszamy serdecznie!!!

Izusia juz tu pisalam wczesniej,na zabieg ide dopiero 21 maja,ominol mnie marcowy termin bo pomyliam daty mialo byc 6 marca,a ja mylsam,ze 16,buuu...dali mi termin na 10kwietnia kiedy bede wkraju,potem dzwonilam zmienic go,nastepny wolny byl 15 maja,hahaha wiec ten na maxa odpada no i tak musze teraz czekac do maja przez swoja glupote,wrrr

HEJ!!!!
Maxin- kurcze szkoda ze malej przyplontalo sie cosik do nozki koniecznie idz do lekarza, Smalam sie z twojego W bo normalnie jakbym czytala o moim mezu hahha aprzeciez moja Marta śpi pieknie tylko czasem jest jakiś specjalny dzien wiec nie nameczymy sie za duzo

Izus - gratuluje postepow Oskarcia,slodziak jeden

Maggusia- super ze juz maly tak slicznie spi odpoczniesz sobie powiedz mi dokladna date urodzin Brianka:-)

my czytamy blogi wszystkich tylko nie codziennie wiec jak czasem kochane nie widzicie jeszcze komentarzy to na pewno beda:-)

Mel- ja tez czytalam bloga synus sliczny i fajnie napisany blog i czekam na dalsze czesci :tak:

cfcgirl- pewnie że przytulisz jeszcze swoja kruszynke, ciesze sie ze czujesz sie troche lepiej pisz do nas :tak:

a ja postanowilam w sobote dac malej pierwszy raz marchewke zobaczymy jak bedzie nie spodziewam sie entuzjazmu ze strony Marty:-D ale zobaczymy
piekna pogoda chyba wybede wczesniej z domu

pappap

Dziewczyny a ja to juz zaczynam chodzic zla jak czytam ile pracy jest w Londynie jako niania ciagle nowe oferty dlaczego tak w Birmingham nie ma:confused:chyba sie przeprowadze haha:laugh2:zartuje nawet jakby chciala to nie moge.

Maja juz juz podaje :tak:na priv a ty podaj mi wasze:-)no marcheweczka jest pyszna mam nadzieje ze posmakuje i prosimy o fotki z tego wielkiego wydarzenia.

Izusia swietnie ze maly zaczyna sie wspinac juz niedlugo a bedzie chodzil na calego;-)widze ze rozgadany z niego chlopak:laugh2:te nasze slodziaki:happy:no i gratulacje zabeczkow!

Nie moge sie cos dzis oderwac od komputera ciagle do was zagladam;-)i szukam pracy na stronkach:dry:
aha i wogole no dopiero teraz trafilam na watek informator(rewelka)ale tak sie zastanawiam o jakich ja jeszcze watkach nie wiem heheh ale ze mnie odkrywca watkow.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

A ja musze sie wam pochwalić,że ludzie z mojej pracy sprawiły mi nie lada niespodziankę. Dzisiaj kolezanka przyniosła kwiaty od wszystkich, kartkę, voucher i maskotkę, która ma mi pomóc przejśc przez ten trudny okres. Tak więc są i normalni Anglicy w tym kraju.Ludzie którzy potrafia pokazać sympatie i współczucie:-)
Rano wyłam jak bóbr, teraz jest ok , usmiecham się. Przychodza takie momenty. Ale nie poddam się:tak:

reklama
Do góry