Witam Mamusie!
Wczoraj Brianek jak zasnol po spacerze kolo 18:00 tak spal weszlam do jego pokoiku bo chcialam go wypluskac i pomyslalam pewnie obudzi sie zaraz a:-) ja zapalam swiatlo a on sobie spi twardo w najlepsze
wiec postanowilam go nie budzic.Obudzil sie nad ranem na mleko i pozniej znowu poszedl spac
jeju to chyba wynagrodzenie za te wszytskie nocki od narodzin malego musialam ciagle po pare razy kazda noc wstawac pamietacie chyba jaka bylam zmeczona
a teraz to poprostu rewelacja!;-)
Wiecie tak sobie mysle chyba potrzebowal tyle snu bo dzis tak sie bawi i biega po calym domu jak narazie bez marudzenia wiekszego:-)
Ostatnio robi tez niezle postepy mowimy do niego zeby cos przyniosl i on zaraz to robi wie o co chodzi
na dodatek tancerz z niego taki ze jak slyszy muzyke obojetnie gdzie to jest zaraz giba sie w rytm bitu
no i z tego co widze Brianek chce nas nasladowac przyczail ze spiewamy jak widzi mikrofon bierze go w lapki i tak spiewa ze osmiac sie mozna
swietnie to naprawde wyglada.
Maxin mam nadzieje ze to z nozkami malej to nic powaznego i ze jakas masc czy cos szybko pomoze zycze tego Stokrotce z calego serduszka!
napewno bedzie dobrze glowka do gory teraz to ja caluje ja w te miejsca gdzie boli zeby sie szybko zagoilo Briankowi wasze caluski pomogly wiec i moze moje malej pomoga
:-)
Wspolczuje ci nocek wiem jakie to meczace przypominam sobie jak ja wstawalam i to samiuska przez tyle miesiecy szok
ale na szczescie u Brianka ze spaniem juz lepiej jak opisalam wyzej;-)z czego naprawde sie ciesze bo juz chodzilam jak na haju i nawet potrzebne mi byly w dzien drzemki a czasami nie moglam sobie ich urzadzic
Tylko ja juz wiem co bylo przyczyna budzenia sie synka poprostu to ze my bylismy w jego pokoju kazde przekrecenie sie nasze na bok czy cos udzilo go a odkad sam spi w pokoiku to mowie ci rewelacja!
Melanie ja rowniez widzialam wczoraj juz bloga synus piekny!
Jak sie czujesz
i jak Pariska cieszy sie jak zareagowala
:-)Napisz cos do nas jak bedziesz miala czas.
Gdzie wszytskie dziewczyny sie podziewaja
Piszcie co u was bo tak cichutko na tym forum cos dzisiaj
a my mamy was zaszczyt zaprosic na naszego blogaska:Blog brianek na www.smyki.pl
Pozdrawiam i sle ciumaski!
Wczoraj Brianek jak zasnol po spacerze kolo 18:00 tak spal weszlam do jego pokoiku bo chcialam go wypluskac i pomyslalam pewnie obudzi sie zaraz a:-) ja zapalam swiatlo a on sobie spi twardo w najlepsze

Wiecie tak sobie mysle chyba potrzebowal tyle snu bo dzis tak sie bawi i biega po calym domu jak narazie bez marudzenia wiekszego:-)
Ostatnio robi tez niezle postepy mowimy do niego zeby cos przyniosl i on zaraz to robi wie o co chodzi

Maxin mam nadzieje ze to z nozkami malej to nic powaznego i ze jakas masc czy cos szybko pomoze zycze tego Stokrotce z calego serduszka!

Wspolczuje ci nocek wiem jakie to meczace przypominam sobie jak ja wstawalam i to samiuska przez tyle miesiecy szok

Melanie ja rowniez widzialam wczoraj juz bloga synus piekny!
Jak sie czujesz

Gdzie wszytskie dziewczyny sie podziewaja

a my mamy was zaszczyt zaprosic na naszego blogaska:Blog brianek na www.smyki.pl
Pozdrawiam i sle ciumaski!