reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

wITAM,JA DZIS JESTEM BARDZO POLAMANA,CHYBA ZLE SPALAM,SZYJA NIE MOGE RUSZAC,nATAKA TEZ ZLE SPALA,NAPIERW PRZEZ SEN JECZALA,A POTEM W NOCY OD 2-5 CO GODZINE SIE BUDZILA,KURCZE JUZ WYMIEAM TROCHE,CHOZAC DO PRACY SEN JEST DLA MNIE WAZNY,ABY ODPOCZAC,MALUSZKI SA TAK RUCHLIWE,POTRZEBUJE WIEC DUZO ENERGII ABY ZA NIMI BIEGAC,MYSLAM,ZE JUZ SIE DO TEGO PRZYZWYCZILAM,ALE PRZECIEZ ZAPOMNIALA,ZE OSTATNIO NIEPRACOWALAM I MOGLA W DOMU ODPOCZAC,A WCZESNIEJ NATKA DOBRZE SPALA,A TERAZ TO SZOK,PRZEZ TE ZEBY WSZYSTKO JEJ SIE POKIELBAILO.mAZ W SUMIE DZIS W STAL DO NIEJ,BO WCZORA JECZOREM MU ZAPOWIEDZILAM,ZE ON WSTAJE,ALE ZROBIL TO RAZ,WRR...A MIALO BYC PO ROWNO.bRAK MI SPOSOBU JAK ZARADZIC,ABY W NOCY NIEWSTAWALA.wOGOLE OD RANA JEST MARUDNA,CHODZI ZA MNA I JECZY,HMMM..SAM NIEWIEM CZEMU,A PRZECIEZ NA ZEBY NIE MOGE CALY CZAS ZWALAC NIE???aLE CO MOZE BYC NIE TAK,MOZE TERAZ PRZEZYWA ,TYLE WRAZEN W CIAGU DNIA.cZEKAM NA WYJAZD MOZE W PL ODPOCZNE.sORKI,ZE SIE TAK ZALE,ALE DZIS BRAK MI ENERGII.

ASIA MALUSZKI SA WSPANIALE,NIEWINNE ISTOTKI,KTORE TAK SZYBKO SIE UCZA NOWYCH RZECZY,CUDWONIE JEST JE OBSERWOWAC.wIESZ PODZIWIAM ZA ODWAGE,JA NIEMOGLA BYM ZYC W ZWIAZKU NA ODLEGLOSC

iZUSA TO FAKT CORAZ MNIE CZASU MAMY DLA SIEBIE,A W SUMIE PIERWSZY RAZ CZUJE ,ZE POTRZEBUJE CHWILOWEGO ODPOCZYNKU OD Natalci,kocham ja nad zycie,musze jednak wyjsc do ludzi,tak mi sie marzy piwko w pabie,tance,nwet pare godzi zrobi duza roznice

cfcgirl daj znac co tam u lekarza,jak sie czujesz,trzymam kciuki za was

Maggusia niedziwie ci sie,ze jesteS tak padnieta,BRAJANEK JEST BARDZO RUCHLIWY,ZRESZTA TO CHYBA TEZ WIEK,ZACZOL CHODZIC WIEC LATWIEJ MU PORUSZAC SIE PO MIESZKANIU.kURCZE Z TYM OGLOSZENIEM GLUIO MI,BO NIE MAM CZAU GO NAPISAC,ALE NA BANK SIE ZBIORE,BO WIEM,ZE TO WAZNE DLA CIEBIE.

OBY MALUSZKI BYLY DZIS SPOKOJNE
POZDRAWIAM

reklama
Witam Mamusie!

Wczoraj odenerwowalam sie ladnie.Wszytsko opisalam na watku zamknietym wole tam pisac takie sytulacje bo wiem ze nikt oprocz was tego nie przeczyta przezorny zawsze ubezpieczony:tak:

Cfcgirl napisz slonce co z toba:confused:bardzo sie martwimy.
Maxin wyobrazam sobie jaka zmeczona jestes:tak:ale glowka do gory bedzie dobrze pomysl o wyplacie hehe:laugh2: mam nadzieje ze pocieszylam :happy:ok rozumie czekam cierpliwie na ta notke o prace aha i zapomnialas mi podac swoje gg:-)
Izusia eheh ja tez ostatnio poswiecam czas na blogasek wiec dobrze cie rozumie fajna zabawa :-)a jak tam Oskarcio chodzi juz:confused:;-)
Asia wlasnie ja tez cie podziwiam za to ze tak jestescie na odleglosc za wytrzymalosc i za to ze taka mocna z ciebie babeczka nie wiem ja chyba na dluzsza mete tak bym nie mogla ale latwo mowic prawda:confused:pewnie ciezka sytulacja ale widze ze ty jestes do tego optymistycznie nastawiona i chyba dobrze:happy:Faceci to czasami musza dorosnac do dzieci bo kobietki to juz maja jakos to w sobie:tak:
Kallusia co u ciebie jak malutka:confused::-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!Zycze milego dnia.

Kochane Mamusie, niestety moje serduszko przestało bić dzisiaj. Mój Aniołek odszedł skąd przyfrunął. Serce mi się rozrywa:-( .Pozwólcie,że będę do was zaglądała od czasu do czasu. Bardzo się do Was przywiązałam. Ciężko mi jeszcze o tym mówić,ale obiecuje,że jak tylko zechcecie to napiszę do was
Całuje was wszystkie

O rany nie wiem co powiedziec..
kochanie..nawet nie mysl ze mogla bys opuscic nasze forum.
Alez ,przeklety internet.Przytulilabym ciebie mocno teraz!!!!!!!!!!!!!
Trzymaj sie mocno .Pamietaj,ze jestesmy calym sercem z toba

:-:)-:)-(
cfcgirl
trzymaj sie dzielnie, bedzie lepiej, na pewno jeszcze przytulisz kiedys swoje dzieciatko, wiem, ze teraz jest ci trudno, ale nie poddawaj sie! zawsze jestesmy tutaj, jesli bedziesz miala ochote pogadac

cfcgirl przykro,że straciłaś swoje kochane maleństwo.:-( przesyłam ciepłe przytulasy dla Ciebie.;-) i pamiętaj ze jak cokolwiek to pisz.

Cfcgirl o moj BOZE!nie wiem co powiedziec kochana :-(poprostu brak mi slow :hmm:jestem w szoku.Nie chcemy zebys nas opuszczala absolutnie na to ci nie pozwolimy!
pisz do nas jak najwiecej.Jeju normalnie az lzy mi sie polaly:no:nie wierze nie wierze!

Cfcgirl :-( :-( :-( :-( :-( nie wiem co Ci napisać... Jest mi tak strasznie przykro... nie potrafię nawet tego wyrazić. :sad: Trzymaj się, kachanie... Gdybym tylko mogła Ci jakoś pomóc... Tylko jak?
Musisz myśleć pozytywnie i nie poddawać się. Na pewno jeszcze będziesz miała swoją kruszynkę... choć wiem, że tej nic nie zastąpi...

cfcgirl- tak bardzo mi przykro, pomodle sie za Twojego aniołka i nie zostawiaj nas nigdy pisz jak najwiecej i napewno jeszcze przytulisz swoja kruszynke, trzymaj sie i badz dzielna jestesm z Toba

reklama
Cfcgirl tak siedze i mysle o tobie dlatego znow do ciebie pisze.Chcialam zapytac czy powiedziano ci jaka byla przyczyna tego ze stracilas dzieciatko:confused:
Dla mnie jest to dziwne prosilas blagalas o pomoc a tu paracetamol jak zwykle ja bym ich zaskarzyla!
TRZYMAJ SIE MOCNO.

Do góry