Witam w niedziele.Wszyscy spokojnie sie wekenduja????Tak cisza!!!!!!!!!
U nas dzis bardzo spokojnie,choc piekne pogoda,ja nie mialam sily aby sie nigdzuie ruszac.Wczoraj przyszli znajomi i troche powalczylismy do pozna,a dzis sa tego skotki,ufff dawno sie tak nie czulam.Natusia dzis troche placzliwa,caly czas chodzi za mna i wola mama,jak tylko znikam to placz,tatusia odpycha,och niewiem czemu,moze to wychodzace dwojki

Wczoraj kupilimsy juz wszytsko dla malej na chrzciny,bardzo sie ciesze.Na zakupach oczywiscie nie moglam sie opanowac aby cos jej nie kupic.....Wiec na wiosne ma sliczna biala kurteczke,butki,rajstopki,podkoszulki.Rosnie to nasze dziecko tak szybko

:-)
ciekawa jak u was czas uplywa,popgoda cuna wiec trzeba wykorzystac
pandorka no to nieciekwa sytuacja,a co u ciebie ,jak starania???
Asia26 milo,ze piszerz kiedy zamierzacie wyjechac do Uk???Synus ronie i juz chce siadac slodziak,silny chlopak
cfcgirl nie martw sie,na pewno wszytsko jest ok;-)mysli pozytywnie
anulka99 super,ze wszytsko spokojnie przeprowadzone,jak maluszki w nowym domu,super miec wlasny kat i urzadzic go po swojemu. Czekamy na nowe fotki
kasiulka0901 hmm tesciowa,daje w skore........dobrze ze nie miszacie razem i widujecie sie od czasu do czasu,chco wierze,ze nawet jedna wizyta moze wystarczy aby zepsuc nerwy
Maja tyle informacji masz w glowce super,pomocna babeczka z ciebie.U nas dzis tez leniwo,czasmi tak trzeba pobyczyc sie nie;-) Wczoraj sie super usmialam i czekam na fotki
Maggusia co u was????Jak nocki
Izusia mam nadzieje,ze milo spedziliscie wekend i niunio lepiej spi
Anetka jak u was,malutko piszerz,taka zajeta jestes,byla na baby show????Ja Patryczke chodzi juz sam???
Wczoraj dostala lis ze szpitala,kurcze pomylilam daty mialam byc 6 marca,a nie 16 na zabiegu,wrrr...ale jestem zla.Nastepny termin 10kwiecien kiedy jestem na chrzcinach,wrrr....no coz moze dzwonic i zmienic,a tak chcialam miec to zglowy
OK IDE DO MOJEGO PLACZKA BO SIE WSPINA NA KRZESLO I MNIE WOLA.MILEGO WIECZORKU
PAPA