reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

życzenia wszystkiego dobrego dla wszystkich kobietek
dużo miłosci radości spełnienia marzeń słońca każdego dnia:tak: :-)

16495056.jpg

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet,
samych slonecznich dni, radosci i duzo milosci
dla wszystkich naszych forumowiczek,
tych starszych i tych malusich
zyczy Oskarcio

Wszystkiego naj wszystkim malym i duzym kobietkom, pogody ducha, duzo slonca i wiele radosci i pociechy z naszym malenstw....

Anetka to Ty bardzo zajeta kobietka jestes, gdzie Ty znajdujesz czas dla siebie, bardzo dziekuje za rade.

coffe witamy ponownie, fajnie ze jestes

Leedsana dokladnie tak zrobilam poprosilam siostre i jutro juz bede miala:-) mam nadzieje ze u Ciebie ok i jak znalazlas jakiegos gina kolo siebie, ja tez ubolewam ze wszystko tylko w Londynie :-(

maja33 mam nadzieje ze oliatum Ci pomoze i ze malej skorka sie poprawi, ja u Mayi widze naprawde ogromna poprawe.

izusia mam nadzieje ze kazdy dzien przyniesie Ci teraz wiecej energii i radosci z zycia, faktycznie pogoda dopisuje dzis mojej Mayi sciagnelam nawet czapeczke, i sama sie rozebralam do bluzeczki, a slonce po prostu mnie napelnilo taka energia ze ho ho:-) \\

Renata ja tez rodzilam tutaj i jestem bardzo bardzo zadowolona opieke mialam fantastyczna, i przed i w trakcie i po porodzie

pozdrawiam i zycze by bylo juz teraz wiecej tak slonecznych dni

DZIEN KOBIET
male kobietki:
Bądź bardzo mądra,
Bądź bardzo miła,
Bądź zawsze szczera,
Miej wszystkie mile zalety
Niech z Ciebie wyrośnie
Ideał kobiety

DUZE KOBIETY
Wielu chwil radości, aby każdy dzień
był dla Ciebie przygodą i powodem do dumy
.

:happy: MILUSNEGO DNIA ZYCZE:happy:

Spełnienia wszystkich marzeń, zadowolenia z siebie, radości życiowej i aby każdy kolejny dzień był Dniem Kobiet życzę Wam .... wspaniałe, niepowtarzalne Panie!

Przesylamy najserdeczniejsze zyczenia dla malych i duzych kobietek!

Brianek i Mamusia Maggusia:-)

Witam Mamusie!
oraz wszytskie nowe forumowiczki:happy:

Jak tu dzis pieknie na forum kolorowo i tyle kwiatuszkow!:-)
Brianek dzis marudny wysypka nadal jest juz troche lepiej bo przybladla.
Slonce za oknem piekna pogoda czuc wiosne :tak:a my dzis w domku siedzimy robie chyba sobie dzien leniucha:laugh2:no co w koncu DZIEN KOBIET!

Maja Brianka wysypka wyglada tak:ma ja na brzuszku i pleckach gdzie niegdzie kolo ust.Na pleckach ma najwiecej wyglada to jak kaszka taka drobna na poczatku niektore krostki byly dosc duze i czerwone ale to juz przybladlo.
Ja kiedys Oilatum uzywalam i pomogl bardzo!
Wlasnie zastanawiam sie od czego te krostki?Proszek kupuje ten sam co kupowalam tylko w pl innego uzywalam ale od miesiaca uzywam tego samego i chyba zaraz na poczatku by wyskoczyly:confused:a tak to dopiero teraz.Jedynie co to zmienilam mydlo na normalne bo uzywalam w plynie zawsze i chyba powroce znow do mydla w plynie.Jakos tak mialam w domu wiec pomyslalm ze wykorzytsam jesli juz mam.
No i Brianek w pl uzywal mleka bebiko a tutaj wrocil do tego co od urodzenia podawalam czyli SMA wiec naepwno to tez nie jest od tego bo juz troche minelo od przyjazdu naszego.
Jak narazie widze poprawe po calcium ale chyba wybiore sie jutro do lekarza:tak:moze przepisze nam oilatum.

Anetka Branek ma troszke kolo ust ale minimalnie no i cos tam zobaczylam na czole ale nic na twarzy takiego nie ma najgorsze sa plecki!:szok:
Ja porozwieszalam ogloszenia powrzucalam do skrzynek zostawilam pare ogloszen na stronkach internetowych i jak narazie nic :no:
Myslalam tez o pracy w barze moze zmywak czy cos takiego bo Brianek juz przesypia dobrze nocki :tak:wiec chyba pochodze i zloze aplikacje ale nie wiem jak to by bylo w dzien bo strasznie zmeczona bylabym po nocy a pozniej jeszcze z malcem w dzien i obiad i sprzatanie itp;-)

Maxin fajnie bede wdzieczna za to ogloszenie:-)
jak tam pracka:confused:wow twoja stokrotka mnie zaskakuje sama po schodach wyszla?niezle robi postepy!:tak:

Izusia dobrze cie rozumie ostatnio tez mam takiego dola na dodatek doluja mnie strasznie moje rozstepy chcialabym je zlikiwdowac ale nie mam na to narazie kasy i im blizej lata to sie smuce:wściekła/y:
Na dodatek moj angielski mnie dobija a wiem ze jak poszlabym do pracy to odrazu bym sie uczyla no jesli nie znajde w tempie szybkim pracki to ide do szkoly i juz;-)

Leedsana i Olis dzieki za doradzenie ja tez tak mysle chyba sie jutro wybiore do tego lekarza:happy:

Kallusia no no malutka dobrze przybiera na wadze slodzusna!:tak:

Ok zmykam dziewczynki bo Brianek znow buszuje mi w kibelku i wszytsko z lazienki wynosi!:laugh2:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

,

Najserdeczniejsze zyczenia dla Pan malych i duzych z okazji dnia kobiet!!:-):-)

rzadko tu ostatnio zagladam, ale czasu mi jakos brakuje, juz tylko 16 dni zostalo, a jeszcze tyle do zrobienia!!:-)ostatnia to ja jestem, ale z marcowych mam z UK - bylo nas trzy (Miloku, Melanie i ja), no i zostalam juz tylko ja...:-(ogolnie marcowek jeszcze kilka nierozdwojonych, wiec jeszcze mam szanse byc ostatnia;-)tym bardziej, ze jak na razie nic nie wskazuje na to, zeby bylo blisko - samopoczucie dobre, 102 cm w pasie i 12 kg na plusie:-D
pozdrawiam wszystkich:-)

Witajcie po przerwie. Przepraszam, że nie nadrabiam, ale mój Tomuś jedzie już tam do Was w sobotę więc go żegnam czule. ;-) Jestem juz przeprowadzona do teściów i w końcu założyli nam internet także będę do Was częściej zaglądać. Teraz czeka mnie trudny okres bo nie dośc, że będę mieszkać w warunkach szkodliwych dla zdrowia (teściowie) ;-) to jeszcze bez mojego męża. Na szczęście mam Ingusię. :happy:

A tak poza tym to wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet!!!

Dziwczyny wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!!!
u nas zaczyna wszystko wracac do normy
przestraszylam sie dzis bardzo bo zaczelam okgladac moja Marte i okazalo sie ze ma niesymetryczne faldki i wydawalo mi sie e ma jedna dluzsza nozke paniki narobilam pobieglam do GP ale okazalo sie ze dzis zamkniete po 12.00 wr.... wiec bardzo sie martwilam
w pracy glownie o tym myslalam az przyszla Jane (mama chlopcow ktorymi sie opiekuje) i zapytalam sie jej co robic, okazalo sie ze to pielegniarka z 20letnim doswiadczeniem ktora pracowala z dziecmi nie mialam pojecia bo teraz sprzedaje domy:eek: :-D rozebralysmy Martuche obmacala obmierzyla ja we wszystkich kierunkach i stwierdzila ze to zludenie ze wszystko wyglada na prawidlowe i podobno wiele razy zdaza sie ze dzieciaczki maja nierowno te faldeczki, powiem szczerze ze ulzylo mi ale nie wiem czy wierzyc co myslicie napiszcie mi czy mialyscie takie doswiadczenia?

sorki ze nie pisze do kazdej z osobnaale przeczytalam wszystko pozdrawiam mocno i sle caluski ide swietowac dzien kobiet:-D

ach a po oilatum fajna sie robi skora Marty normalnie tylko ma juz przy szyi takie lekko chropowate ale mam nadzie ze zejdzie jej to:tak:

papappa

reklama
czesc dziewczyny !

pisze do Was po raz pierwszy przyjechalam do Londynu w zeszla sobote i chetnie poznam inne mamy .Mieszkam na twickenham i mam 5- miesieczna corcie - oliwcie . zastanawiam sie czy juz zaklimtyzowalyscie sie w tym kraju i jak wam sie tutj zyje . Pozdrawiam wszystkich Iwona

Do góry