reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witajcie

dziekuje wam za grtaulacje
milo tak niesamowicie

u nas pomalutku
walczymy o ustalenie rutynu karmienia

niestety moje mleczarnie nie wyrabiaja i musze synka dokarmiac

ale jeszcze licze na to ze wszytsko sie jeszcze wytworzy i zaraz mlekim bede plula:-D :-D

tylko tera to synek sie scwanil bo juz mu sie nawet na mojego cycocha patrzec niecche :cool2:
z butli wygodniej

wiec mam pompuje i pompuje i pompuje
pozdrwiam was wszystkie

reklama
Hej!!!
Leedsana- powtorze za Maxin gdzie ty się kobieto podziewałas!!!
pisz co u ciebie
Mel- zapomniałam ci powiedziec wczesniej superasne zdjecia z fitnessu, juz teraz rozumiem twoje zamilowanie do silowni sliczna laska z ciebie:-)

Joanno-mam nadzieje ze Maya ma sie corazlepiej z buziulka

Maxin-dzieki kochana za ciuszki przy najblizszej okazji chetnie bym je wzieła :tak:

Miloku- napewno naplynie mnustwo mleka :-D tak bywa na poczatku z tym karmieniem jeden wielki cyrk ale trzymam kciuki aby wszystko sie unormowalo:tak:

witam Gosiaczek:-)
Maggusia- fajoskie foteczki na blogasku Braianka:-)

Olis- dziki za mile slowa, jest coraz fajniej w pracy, kazdego dnia lepiej sie znamy i wszystko glatko idzie

U nas fajnie mala piszczy tak smiesznie i coraz bardziej lubi pozycje siedzaca:tak: a przytym tak smiesznie wyglada i lepulek jej sie kiwa jak jakas lalka hahah
buziaczki dla wszystkich milej nocki:-)

czesc Dziewczynki..

mialam przymusowy odwyk.. zblokowalo mi sie konto po zmianach i nie moglam sie doprosic o hasla, a nie chcialam tez zakladac nowego.. no i tak jakos wyszlo :)

u nas .. w sumie po staremu :) .. mlody rosnie [jak mi sie uda wstawie potem jakas fotke], powoli w koncu zaczyna gadac w ludzkim jezyku, ale mieszajac kompletnie polski z angielskim [np: look, to mamy jacket ;)], ale widac, ze sie chlopak stara :) ..
ja wciaz jeszcze w domu, juz nawet nie ze wzgledu na angielski [ktory wciaz jeszcze kuleje, ale ze wzgledu na ciagle pomysly powrotu do pracy w Pl... teraz wyjasnilo sie pare spraw, wiec jak tylko sie przeprowadzimy i znajde dla mlodego przedszkole to sie rozejrze za jakas praca.. mam nadzieje, ze uda mi sie cos znalezc :)

a Wy juz powracalyscie do pracy??? tj. pytam sie mamusiek z juz straszymi maluszkami..

to po krotce chyba tyle :)

milo jest w koncu z Wami pogadac .. trzymajcie sie.. :)

Czesc Kochane !!!!

Ale mnie tu nie byloooo uuuu
U nas cudnie :tak: mala(hmmm mala to ostatnio nie najlepsze okreslenie naszego paczka :-D )rosnie jak na drozdzach,gada jak najeta :laugh2: , wszystko wklada do buziorki,i jest przekochana, podrywa wszystkich w metrze,autobusach czy pociagach :laugh2: Oj ciezko z nia bedzie (tato powiedzial ze na drugie nazwie ja TWIERDZA :laugh2: ).
Wczoraj odebralysmy paszporcik :-) i 10 lecimy do naszych babc,cioc i wszystkich ktorzy juz doczekac sie nas nie moga :happy:
MILOKU GRATULACJE DZIDZI ;) MALY JEST CUDNY :tak: DUZO ZDROWKA ZYCZYMY :tak:
Majus jak tam Martusia :tak: pewno juz duzia :tak:
Melanie no no foteczki sliczniuchne no i piekna z ciebie kobietka :tak: gratuluje nowego mieszkanka :tak: eeeech cudnie zyc nad morzem :tak: ale kto wie moze za niedlugo bedziemy sasiadkami :happy: ale narazie ciiiiii;-)
Maxim ale STOKROTKA ROSNIE :tak: JEST CUDNA :tak: a kiedy wy wybieracie sie do polandu ???
Gosiaczek27 Witam! ja jestem z Penge, to niedaleko croydon niestety nie rodzilam w mayday wiec ci niestety nie pomoge w tej sprawie ale jesli chcesz nie spotkac na spacerku to ja z mila checia ;)
uuu moj skarbek sie obudzil i stolowe wola :laugh2:
Caluski dla wszystkich mamus i brzuchatek :laugh2:

hejka!
bylam wczoraj na badaniach w szpitalu. ach jak fajnie jest uslyszec bicie serducha dzieciatka :) wreszcie pobrali mi krew chyba z 5 strzykawek hehe proponowali tez zrobienie badania na downa ale z mezem doszlismy do wniosku ze nam te badanie jest niepotrzebne poniewaz jakie by sie nie urodzilo i tak bedzie tak samo kochane. wiadomo gdyby sie okazalo ze cos z nim jest nie tak to by sie czlowiek denerwowal przez te 5 miesiecy co zostalo. wiec nie zaluje swojej decyzji. Wam tez proponowano takie badanie? robilyscie je? zreszta i tak wiem ze moje dziecko bedzie swirniete tak jak mamusia i tatus wiec sie nie martwie hehe oczywiscie 100 pytan nam zadali w szpitalu i teraz tylko czekanie na 2 skan pod koniec marca :) z dzidziusiem jest jak najbardziej wszystko ok hehe nic dziwnego matka tyle je niezdrowego zarcia ze pewnie juz sie przyzwyczailo hehe ostatnio snilo mi sie ze urodzilam chlopczyka ktory mial 6,5 kg szok po tym snie stwierdzilam ze koniec z niezdrowa zywnoscia hehe chociaz nie powiem od czasu do czasu pozwalam sobie :) juz 16 tydz mam nadzieje ze niedlugo beda jakies ruchy :)

Heja dziwna pogoda,rano tak piekne swiecilo,a teraz chury i deszcz wszedzie:baffled: U nas humoerk dopisuje,Natalcia jest bardzo zabawna,szczegolnie jak sobie gada,ja do niej mowie,pytam,a ona odpowiada,pieknie w koncu zacvzelam czysto mowic MAMI,gdzie,yes,am,wic juz calkiem sporo wydaje mi sie,zaczyna juz wstawac i trzyma sie tylko jedna reka,czasmi nawet sie pusci na chwilke.Gorne dwojki juz sa na horyzoncie,pewnie w tym tyg wyjda.NOCKI NIE NAJGORSZE.oD PRZYSZLEGO TYG WRACAMY DO PRACY 4 DNI W TG,PRZEZ MIESIAC,po takiej labie ciezko bedzie sie przyzwyczaic.

Leedsana smiesznie musi to brzmiec jak maly miesza jezyki,zastanawiasz sie nad praca w pl??wiec chcecie wracac???;-)

kallusia fajnie juz taka aktywna Julcia sie zrobila,super.My do Pl lecimy 2 kwietnia na chrzciny,a co z waszymi kiedy wy robicie???Nowe fotki na sowaczku sa sliczne:happy:

maja33 wasza Martusa ma zabojczy usmiech jest taka radosna uwlbiam ja.Niewiem czemu na zamknietym watku nie widze tematu kometarze???!!!!Po pracy jestes bardzo zmeczona??

miloku no tak butla latwiesza,ale sie nie poddawaj i przykladaj malego,a laktacja na pewno sie poprawi:-) Wogole jak sie czujesz po porodzie???

Melanie przeprowadza juz tuz tuz,wszytsko gotowe,a ja ty sie czujesz brzusze rosnie,a porod juz niedlugo.Foteczki na zamknietym fajowe,jaka duza juz corka,a ty kwitnaco wygladasz:-)

czarnula83 ja robilam badania chcialam wiedziwec czy wszytsko jest ok.

My czekamy na wieci od mojej kuzynki,a przyszlej chrzesnej Natki,miala termin na wczoraj,na razie nic sie nie dzieje,Kubs nie chce wyjsc:baffled: :-) :-D

milego popoludnia:happy:

Kallusia bardzo chetnie spotkam sie z Toba i Twoja corcia na spacerku.Napisz tylko gdzie i kiedy:-) Wczoraj caly wieczor przegladalam galerie brzuszkow :tak: sa przesliczne juz nie moge sie doczekac kiedy i moj taki bedzie.Jak na razie to jestem 3 kilo na minusie ale brzusio juz zaczyna byc widac.

hej!!!
maxin- moze nie tyle zmeczona praca droga do domu to chyba najgorsze,dzieki za mile slowa o mojej Marcie jestes kochana, a jak stroj na chrzciny masz juz i czy juz wszystko zalatwione, pewnie Natalka niedlugo zacznie chodzic:-)

czarnula-ja tez mialam to badanie i tak jak maxin chcialam wiedziec czy wszystko ok

kalusia- super ze juz paszport jest i Juleczka wyglada przeslodko slicznotka, ladnie przybiera tylko sie cieszyc, powiedz mi czy Juleczka siada z pomoca i czy to lubi:-)
leedsana-ale smiesznie musibyc z jezykiem u malego a powiedz mi czy ty jestes w pl czy w uk obecnie bo zamieszalam sie:confused:

Moja marta w tamtym tyg zaczela sie smiac w glos ale rzatko, a od wczoraj cokolwiek z nia robimy rechocze jaj mala zabka normalnie ja juz nie moge ze smiechu jak ona sie tak slodko smieje, przesypia mi nadal cale noce bardzo sie z tego ciesze, teraz powiem szczerze ze czekam na zeby ale mysle ze jeszcze dwa miesiace to spokojnie poczekam
mielismy isc na zakupy ale strasznie padalo:baffled:
my za godz do pracki buziaki papa

MAJA NA CHRZCINY JESZCZE NIC NIE MAM:no: :baffled: DALEKO DOJEZDZASZ???WIESZ MARTUSIA TO POPROSTU ANIOLEK,PIEKNIE SPI JEST WESOLA,A SMIECH MUSI MIEC ZABUJCZY,PAMIETAM JA NATKA PIERWSZY RAZ SIE TAK ZASMIALA,CUDNE UCZUCIE:tak: :-D :laugh2: :-)

reklama
Witam Was kobietki bardzo serdecznie. Widze, ze od mojego ostatniej wizyty tutaj wiele sie zmienilo...
Co prawda podczytuje Was srednio co 2 dzien, ale nigdy nie mam wystarczajaco wolnego czasu aby cos skrobnac..
Olivcia pochlania kazda moja wolna chwile w ciagu dnia, takze nie mam za wiele czasu dla siebie, a jak tylko otworze laptopa to ona siedzi juz mi na kolanach i tez chce pisac, ostatnio nawet wydarla mi literke "s", takze teraz moge korzystac z internetu kiedy ona spi.
Nie moge sie nadziwic jak ten czas szybko leci, dopiero co byla taka malutka ,a tu juz niedlugo 2 latka... Mala panienka zaczyna mi sie z niej robic... po kapieli kaze sobie psykac na raczke perfume;), juz zaklada moje buty, tylko patrzec jak wezmie pomadke i bedzie malowac usteczka:tak:
Tak fajnie jest patrzec jak dziecko sie rozwija...
Ja poki co ciagle siedze w domku, nie mysle wracac do pracy, przemawia za mnie lenistwo, gdyz przyzwyczilam sie juz do tego iz nie pracuje i nie wyobrazam sobie teraz jak tu wrocic do pracy:no: Na szczescie mam wyrozumialego meza, ktory pozwala mi nie pracowac:-)

Dziewczyny widze, ze tu teraz na topie jest tworzenie blogow dla cieciaczkow:-) Bardzo fajna sprawa:tak: Wszystkie niezmiernie mi sie podobaja, tylko skad Wy na to znajdujecie czas????????

Przesylam spoznione zyczenia urodzinowe dla wszystkich dzieciaczkow

Ogromne gratulacje dla Miloku . Duzo zdrowka dla syneczka

Jak ten czas szybko leci, dzieci nam tak szybko rosna.
Niedlugo to zaczna sie same imprezki urodzinowe;)
Musze juz uciekac bo corus sie budzi. Do nastepnego klikniecia.

Do góry