reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hmmmm czy się boję ....
najbardziej o zdrowie dziecka
ale nie panikuję jakoś specjalnie i chyba nie boję się bardziej jak przy pierwszym porodzie

mam tą samą dewizę:

pojadę - urodzę i wrócę ;-):tak:

reklama
Witam Mamusie!

Cos dzis ze BB sie dzieje bo napisalam tak ladnie kolorowo posta a tu mi nie chcialo wskoczyc tylko jakies kody:baffled:

Maxin ok jak nie masz czasu to nie zawracaj sobie tym glowy:-)

Izusia mam nadzieje ze szybko znajdziecie wymarzony domek:tak:

Melanie wow ale to zlecialo porod tuz tuz pewnie nie mozecie sie doczekac:happy:a tak wogole nie widzialam twoich fotek w ciazy moze troszke nam poprzesylasz?????;-)

Maja no ladnie widze ze duzo kolejki sa o paszporty Brianek ma tymczasowy i wazny do 19czerwca a ja musze z nim jechac czerwiec/lipiec na ostatnia szczepionke no i nie wiem co zrobic :eek:czy wogole dostalabym termin chyba ze pojade na poczatku czerwca i zaraz wroce.

Ok zmykam bo Brianek maly glodomorek chrupki wywala:laugh2:
Zapraszamy: Blog brianek na www.smyki.pl

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Czesc kobietki

U nas niby dobrze, ale przychodzi jedno za drugim teraz na twarzy ta wyspka, czlowiek tak sie stara tak dba o dziecko a tu takie rzeczy sie trafiaja. Moze wy macie jakis sposob ta wysypka wyglada jak nappy rash tylko ze na twarzy troszke za uszkami i wiem ze ja swedzi, zarejstrowalam sie do lekarza ale dopiero na piatek bo nie maja juz teminow a to nie jest emergency. Juz czasem rece opadaja. Moze to jakas alergia staram sie wyeliminowac mleczne rzeczy z diety, ale tak naprawde to nie wiem co robic. Czytalam tez ze moze mala zabkowac zaczyna...

maggusia usciski dla glodomorka :-)

Melanie oby bylo szybko i bez bolu i dzidzia zdrowa tez sie o to martwilam zanim sie Maya urodzila

mamusiu Olis wiosna zapasem wiec brac sie w garsc:-) i wszystko bedzie ok. choc musze przyznac ze po tych wszystkich przypadlosciach Mayi tez mi sie humorek psuje, bo przeciez tak sie staram. Usciski dla malego brzdaca

maxin fajnie ze sie Wam weekend udal i oby takich bylo jak najwiecej

maja super ze Twoje malenstwo tak szybko sie rozwija, Maya teraz jest na etapie marudzenia :-) niestety choc miewa przeblyski i wtedy zaczyna glosno krzyczec szczegolnie jak leci jakas piosenka to wtedy wydaje jej sie chyba ze spiewa ubaw niesamowity. Tylko niestety ta wysypka :-( martwie sie troszke, oby Twojej Martusi takie rzeczy sie nie przytrafialy.

pozdrwaiam

Joanna Z zycze aby szybko wygoila sie ta skorka coreczki dziekujemy za usciski my rowniez przesylamy;-)

Olis wlasnie nie wiem dlaczego tak dziwnie wskakuje tutaj ta strona:eek:podaje jeszcze raz mam nadzieje ze teraz sie otworzy przy okazji sprobuje zmienic wyzej zeby sie nie pomylilo hehe :-) Blog brianek na www.smyki.pl

Pozdrawiam i sle ciumaski!

witam wszystkie mamusie!!Na tym forum jestem nowa i chetnie zaczne tu zagladac duzo czesciej.Jestem w 16 tyg ciazy i mieszkam w Croydon.Rodzic bede tutaj w mayday hospital wiec jesli macie jakies opinie na temat tego szpitala to chetnie poczytam.Pozdrawiam serdecznie

Hej Dziewczynki :)
pamietacie mnie jeszcze??

Ogladalam walsnie fotki rodzinek z UK.. alez Wam Dzieciaczki porosly.. SZOK :)..

W niektorych przypadkach bardzo spoznione.. ale bardzo szczere :) .. gratulacje z okazji narodzin maluszkow ;) :)

pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie

Leedsana kobieto gdzie ty sie podziewalas??????????ja synek duzy juz chlop:-)
pisz co u was!!!!!!!!
buzka

Gosiaczek27 witamy na forum,gratuluje fasolki:-)

reklama
Do góry