Czesc kobietki
U nas niby dobrze, ale przychodzi jedno za drugim teraz na twarzy ta wyspka, czlowiek tak sie stara tak dba o dziecko a tu takie rzeczy sie trafiaja. Moze wy macie jakis sposob ta wysypka wyglada jak nappy rash tylko ze na twarzy troszke za uszkami i wiem ze ja swedzi, zarejstrowalam sie do lekarza ale dopiero na piatek bo nie maja juz teminow a to nie jest emergency. Juz czasem rece opadaja. Moze to jakas alergia staram sie wyeliminowac mleczne rzeczy z diety, ale tak naprawde to nie wiem co robic. Czytalam tez ze moze mala zabkowac zaczyna...
maggusia usciski dla glodomorka :-)
Melanie oby bylo szybko i bez bolu i dzidzia zdrowa tez sie o to martwilam zanim sie Maya urodzila
mamusiu Olis wiosna zapasem wiec brac sie w garsc:-) i wszystko bedzie ok. choc musze przyznac ze po tych wszystkich przypadlosciach Mayi tez mi sie humorek psuje, bo przeciez tak sie staram. Usciski dla malego brzdaca
maxin fajnie ze sie Wam weekend udal i oby takich bylo jak najwiecej
maja super ze Twoje malenstwo tak szybko sie rozwija, Maya teraz jest na etapie marudzenia :-) niestety choc miewa przeblyski i wtedy zaczyna glosno krzyczec szczegolnie jak leci jakas piosenka to wtedy wydaje jej sie chyba ze spiewa ubaw niesamowity. Tylko niestety ta wysypka :-( martwie sie troszke, oby Twojej Martusi takie rzeczy sie nie przytrafialy.
pozdrwaiam