cfcgirl-Witaj serdecznie na naszym forum.Gratulujemy fasolci i zyczymy duzo zdrowka:-)
Melanie-super, ze macie juz chate.Faktycznie spakuj torbe bo nic nie wiadomo:-)A czy ty masz jeszcze sile na te porzadki o ktorych piszesz?
Anetka -ja na razie zawiesilam poszukiwania pracy ze wzgledu na nowy dom.A z domkiem wyniknely ewne problemy z kredytem ale juz sobie poradzilismy.Tera czekamy bo formalnosci sie zalatwiaja:-)A Oskarcio to prawda ruchliwy jest niesamowicie, raz jest tu za chwile zupelnie gdzi indziej.Wykorzystuje wszystkie meble aby wstawac i zawsze mus ei to udaje.Ale tez maly zlosnik z niego, jak sobie z czyms nie moze poradzic to bardzo glosno protestuje

A ty kochana napis cos wiecej o przedszkolu, w ktorym bedziesz pracowala.A jak Patti, zdrowieje bidulek?Nio i czy sam juz chodzi???
Tigger-bardzo zgrabny masz brzucholek i waga wcale nie za wysoka.Ale to tylko z korzyscia dla ciebie
:-)Do porodu juz bliziutko wiec trzymaj sie kochana!
Maxin-jak sie czujesz, jak bole?Cos mniej cie tu czy mi sie wydaje?
My mamy sie ok, dzis przychodzi wieczorem do mnie kolezanka, bedzie nocowala u nas, mamy poplotkowac przy winku.A moj maz daj nam wolna chate:-) bo wychodzi na piwko do kolegi po drugiej stronie ulicy.Hehe lubie takie babskie wieczorki, mam nadzieje ze nasz maly dokazywacz bedzie ladnie spal:-)
A pogoda dzis to d...leje wiec siedzimy w domku. Tak sobie obserwuje naszego niunia , on sie tak slicznie sam bawi, nie moge sie napatrzec.A jak mu sie zateskni to przychodzi do mnie, to znaczy czworakuje, ciagnie mnie za nogawke i wtedy mamusia go przytula i obcalowywuje:-)
Milego weekendu kochane!