Joanna_Z
Fanka BB :)
Stokrotko zyczymy Ci razem z Maya wszystkiego co najlepsze, duzo zdrowka milosci i cierpliwosci rodzicow:-) , i zebys rosla duza i zawsze sie slicznie usmiechala.
czesc kobietki
Walentynki minely a dzis tlusty czwartek, jadlyscie juz jakies paczuchy:-) ??
Maya przespala noc w lozeczku, za to ja z wrazenia spac nie moglam
caly czas sprawdzalam tylko czy z nia wszystko w porzadku. Ale jestem z niej dumna. Dzis troche marudzi buczy od rana, pewnie przez katarek, ale juz coraz mniejszy mam nadzieje ze niedlugo znow sie skonczy.
maja33 to skoro wypatrujesz postepow, bede starala sie bardziej dokladnie pisac o tym co Maya robi i co nowego u niej. Maya byla jakies 12 dni przenoszona i z tego co okreslil lekarz faktycznie przenoszona a nie zle obliczony termin bo o te prawie dwa tygodnie ona jest przed swoimi rowiesnikami:-) po prostu pewne rzeczy robi troche szybciej.
e.mka jesli chodzi o brytyjski paszport to jesli rodzice nie posiadaja brytyjskiego paszportu, to zgodnie z tym co nam powiedzieli w urzedzie dziecko po pieciu latach pobytu tutaj dostaje brytyjski paszport, rodzice piec lat po otrzymaniu statusu rezydenta. Wiec na dzien dzisiejszy nie otrzymasz takiego paszportu teraz trzeba poczekac.
kasiula matula rozmiary bucikow
newborn uk 00 euro -
do 3 miesiaca uk 0 euro15
do 6 miesiaca uk 1 euro 16
do 9 miesiaca uk 2 euro 18
do 12 miesiaca uk 3 euro 19
do 18 miesiaca uk 4 euro 20,5
to sa standardowe rozmiary, ale jak dzicko zaczyna chodzic mimo wszystko warto pojsc do sklepu z obuwiem na dziale dzieciecym zawsze dziewczyny pomagaja dobrac odpowiednie.
pozdrawiam kobietki i zycze milego dnia
czesc kobietki
Walentynki minely a dzis tlusty czwartek, jadlyscie juz jakies paczuchy:-) ??
Maya przespala noc w lozeczku, za to ja z wrazenia spac nie moglam

maja33 to skoro wypatrujesz postepow, bede starala sie bardziej dokladnie pisac o tym co Maya robi i co nowego u niej. Maya byla jakies 12 dni przenoszona i z tego co okreslil lekarz faktycznie przenoszona a nie zle obliczony termin bo o te prawie dwa tygodnie ona jest przed swoimi rowiesnikami:-) po prostu pewne rzeczy robi troche szybciej.
e.mka jesli chodzi o brytyjski paszport to jesli rodzice nie posiadaja brytyjskiego paszportu, to zgodnie z tym co nam powiedzieli w urzedzie dziecko po pieciu latach pobytu tutaj dostaje brytyjski paszport, rodzice piec lat po otrzymaniu statusu rezydenta. Wiec na dzien dzisiejszy nie otrzymasz takiego paszportu teraz trzeba poczekac.
kasiula matula rozmiary bucikow
newborn uk 00 euro -
do 3 miesiaca uk 0 euro15
do 6 miesiaca uk 1 euro 16
do 9 miesiaca uk 2 euro 18
do 12 miesiaca uk 3 euro 19
do 18 miesiaca uk 4 euro 20,5
to sa standardowe rozmiary, ale jak dzicko zaczyna chodzic mimo wszystko warto pojsc do sklepu z obuwiem na dziale dzieciecym zawsze dziewczyny pomagaja dobrac odpowiednie.
pozdrawiam kobietki i zycze milego dnia