reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

MELANIE gatulacjie,jak super nad morzem
anulka spokojnej przeprowadzki
tigger jak brzuszek,my tez mieslimy jaja z netem,szok co przeszlismy

reklama
Czesc Kobietki

Z okazji Walentynek duzo milosci i ciepla od Waszych partnerow :-) :-)

melanie i anulka gratuluje znalezienia domkow, tez przeprowadzalam sie jak bylam w ciazy zeby uwic gnazdko malenstwu:-)

wszystkim dziekuje za upewnienie mnie co do szczepionki jestescie niezastapione

izusia, maxin, maja dzieki za rady.

Coz ja bym bez was kobietki zrobila:-)

Dzis wielki dzien dla Mayi bo z kolyski zostala dzis przeniesiona do lozeczka w ktorym spedzi kilka najblizszych lat, tak sie balam ze nie bedzie spala, i ze bedzie marudzic jak na razie spi juz 3 godzinke i nie wiem czy to przez katarek czy dlatego ze w koncu moze sie porzadnie wyciagnac:-) , bo tamto bylo juz na dlugosc na styk:tak: , poza tym bardzo spodobalo sie jej trzymac mamusie za rece i siadac jaka z siebie zadowolona.:-) my tez sie cieszymy.

Raz jeszcze radosci z okazji Walentynek, mam nadzieje ze Wasi mezczyzni tez sie postarali tak jak moj kochany G.

pozdrawiam

hej
moze juz bylo ale mam pytanie czy ktoras z was ma juz brytyjski paszport swojego dziecka.czy wogole mozna wyrobic british??czy tylko polski wchodzi w gre?pozdr

Witam Mamusie!

Wszystkiego najlepszego z okazji walentynek!DUZO MILOSCI:-)

Musze zmykac bo Brianek sie obudzil i bidulek zasnac nie moze wiec jak bede mogla to pozniej napisze wiecej.

Pozdrawim i sle ciumaski!

Hej!!!

Wszystkiego najlepszego z okazji WALENTYNEK duzo radosci i milosci!!!

Mel- gratuluje domku super
Tigger- witaj spowrotem jak sie czujsz?
Anulka -szybkiej przeprowadzki zycze
Izus-no to niesamowity jest teraz Oskarek taki ruchliwy:-)
Maxin-pracuje od pn-pt popoludniami
Joanno- twoja Maya jest troszke starsza od mojej Marty i zawsze zwracam uwage co ty piszesz i wypatruje tego u mojej pyski:-D czli teraz podciaganie:-D , troszke sie podciaga z moja pomoca ale jeszcze napewno nie sama gratulacje postepow coreczki:tak:
yowka- nie ma sprawy kiedy tylko chcesz:tak:
e.mka- z tego co wiem to jesli rodzice nie maja paszportu angielskiego to dziecko tez nie otrzyma jesli sa polakami jesli mama jest tylko polka to i tak dziecko dzieciczy obywatelstwo po mamie ale sa chyba szybsze procedury aby przejsc na ang paszport jesli tata ma (nie wiem dokladnie) jesli dziecko bedzie mieszkac 10 lat w Uk wtedy moze otrzymaz paszport albo jesli rodzice beda mieli hmm nie zbyt jasno napisalam ale mam nadzieje ze choc troszke pomoglam

u nas dzis nawet fajnie byla walka na wode i po drodze ze szkoly zabawa w 3 razy baby hahah chlopcy sa bardzo zabawni chociaz bywaja tez marudni:tak: buziaczki do jutra;-)

czesc kobitki :D ...wlasnei napislam taaaaaka wiadomosc i mnei wywalilo :( no i przepadla. ech :(

w kazym razie, przepraszam ze mnei nie ma caly czas, w zasadzie to wo ogole, ale jakos nei mam czasu. tyle sie dzieje wokolo ze na forum mam nie wystarczajaco dnia...a szkoda. nie doczytam w kazdym razie co napisalyscie, ale pozdrawiam i witam wszystkich nowoprzybylych i stare bywalczynie ktore znam :D

u nas wszystko ok, czas nam leci nieublaganie, az nei moge uwierzyc ze moje dziecko neidlugo konczy rok...no i powiem wam ze chcialabym jeszcze raz zajsc w ciaze i przechozic przez to wszystko, boje sie tylko ze kolejne dziecko juz nei bedzie takim aniolkiem a a wrecz da mi popalic. no ale zobaczymy, na razie musze jeszcze poczekac niestey, bo moja druga polowka boi sie ze pekne po pierwszej cesarce jak za szybko zajde w druga ciaze...no bo polozne mi powiedzialy z epowinnam sobei dwa lata odpuscic...buuu. w dalszym ciagu pracuje na pol etatu i dobrze mi z tym :D mam czas dla dziecka no i spedzam troche czasu z doproslymi ludzmi ;) co prawda zarejestrowalam sie jako childminder, takze kto wie co przyszlosc przyniesie, bo niestety wszystko w tym miesice krazy wokol pieniadza...a szkoda, bo wolalabym si ebardziej dziecku poswiecic, no ale...takie zycie ;)

marcel nam rosnei jak na drozdzach, jeszcze chwila i zacznei chodzic bo juz sam sie puszcza...troszke sie boje, bo to maly wypadek jest i bede musialal strasznei an neigo uwazac :( ech...

mam nadzieje ze uw as wszystko ok, postaram sie czesciej tu zagladac i mam andzieje ze znajde si ena nastepnym spotkaniu :D
pozdrwawiam

Mala Stokrotko!Dzis konczysz 9 miesiac Twojego zycia.Niech kazdy dzien bedzie beztroski i przynosi ci radosc, niech wokolo Ciebie beda zawsze kochajacy Cie ludzie.Zyczymy ci duzo usmiechu i wielu przyjaciol!!!
ciocia Izusia z Oskarciem

Mala Stokrotko!Dzis konczysz 9 miesiac Twojego zycia.Niech kazdy dzien bedzie beztroski i przynosi ci radosc, niech wokolo Ciebie beda zawsze kochajacy Cie ludzie.Zyczymy ci duzo usmiechu i wielu przyjaciol!!!
ciocia Izusia z Oskarciem

reklama
ale zadałam precyzyjne pytanie:baffled::laugh2::szok:
chodzio mi o rozmiar bucika:-):tak:
1,2,3,4,5 takie sa tu rozmiary jak to sie ma do wieku i cm ekladki buta

Do góry