WITAM W WLNTYNKOWY DZIEN
Sloneczko swiecie,choc chmury stara sie je zakryc.U nas moze byc,mala rana spal ze mna az 2,5 godziny,co za pozycjie miala podczas snu
Potem sniadanko,spacer,obiadek,tance z mama i teraz spi,walczy choc nie placze,ale wymyslila nowa zabawe,wyrzucanie zabawek z lozeczka,pomysly.Przepycha jej przez szczebelki spryciula.Jutro jedziemy do Georga na pol dnia,wiec w koncu gdzies wyskoczymy,a w piatek chce ja zabarc na basen.
Oli super wieczor spedziliscie i Maly taki grzeczy swietnie.
Miloku-koncowka juz tuz tuz
Maja super,ze fajnie wam w pracy,a ile dni pracujesz?
Luleczka Ikea jest spoczko,mozna tez kupic w Mothecare mozna wybrac tanie,ale nie tansze niz w Ikea,jak dziewczyny radza,poszperaj a na pewno cos znajdziesz:-)
Joanna_Z ja nie patrze na lekarzy,tylko jak widze,ze przed szczepieniem mala jest tak sobie,nawet jak ma katar,dzwonie i przekladam tyermin.Oni moze na to nie zwracaj uwage,ale ja wole byc ostrozna;-)
Maggusia aby mamam szybko pozbyla sie tego paskudztwa.Takie zycie juz starszych osob,ostatnio tescie tez po szpitalach sie ciagaja,och na starosc powinno byc dobrze,a tu klops organizm siada
kasiula matula chodzic ci tutaj o numeracjie,w kraju podaje sie cm,a tu miesiace,czyli twoj miesci sie
12-18m-cy,chyba,ze jest wieksza to 18-24m-cy,wiem,ze w h&m podaja w cm,ale w tym to nie mam pojecia,na ile by pasowalo,sorki
Anetko jak tam u was,Patti juz lepiej no i co z ta Portugalia,widzisz tutaj Joann ma znajmowego port.moze on wam by pomog to sprawdzic
A jak twoj humor?
DZIEWCZYNI DZIS wlentynki wiec milusnego wieczorku zycze.my siedzimy w domu,ale przy winku,milych rozmowach tez bedzie fajnie;-)
Niech święty Walenty otworzy Twe serce
I spójrz na... on kocha Cię wielce.
Choć jako poeta jest nieco niezdarny,
Lecz jako przyjaciel - szczery i ofiarny