Witajcie Mamusie :-)
Jeszcze raz dziekuję Wszystkim za Miłe powitanie

:-)
Maggusiu pozwoliłam sobie tez obejrzeć teledysk, i posłuchać piosenki...i jestem w szoku.

super piosenka

Co do teledysku - świetnie razem wyglądacie

Cała trójka

Mel mam nadzieje że chociaż tutaj porozmawiamy czasem ;-) brakuje nam Rysi i Ciebie na Wrześniu

ale Ty dobrze o tym wiesz

- ściskam kciuki żebyscie szybciutko znaleźli chatkę taka jaką chcecie

Mysz@ ja mam nadzieje że moje oczekiwanie będzie krótsze niz 7 miesiecy :-

-( już jesteśmy rozdzieleni 44 dni :-

-

-( a mi sie wydaje ze wieczność :-

-(
- życzę zdrówka dla Córeczki
Miloku - moja rodzina też uwielbia parówki, zastanawiam sie własnie czy tam są dobre? mój maż zabrał ze soba ostatnio 2 paczki takich z morlin, wywnioskowałam więc ze w UK nie ma parówek

Joanno_Z czy to szczepienie na pneumokoki jest w UK obowiązkowe? bo w PL jest dodatkowe, i są różne opinie o nim...a i chyba to pneumonii to to samo jak pneumokoki...przynajmniej ja się spotkałam z tymi dwoma określeniami odnośnie właśnie jednej szczepionki
Maxin78 rozumiem co czujesz...ehhh...też bym popracowała... bo czasami wydaje mi sie ze w domu dziczeje:-

-p - ale z drugiej strony, wydaje mi sie ze super jest tak być z Małą cały dzień, patrzeć jak rośnie, uczyc nowych rzeczy...sa dni ze jestem dumna z tego ze jestem z Nią i że ode mnie się uczy, a nie np. od jakiejś opiekunki, czy Babci
Dziewczyny poradźcie mi w jakim sklepie najlepiej zaopatrywać sie w rzeczy typu łóżko, meble, dla dziecka?

mój maz wynalazł jakieś nie drogie (80 Ł) łóżko dziecięce w Ikea, i do tego mebelki z tej samej serii...zastanawiam sie czy warto? czy jest coś tańszego? Dodam jeszcze że zdecydowaliśmy kupic mebelki i łóżko dziecięce, ale już takie bardziej "dorosłe" czyli bez szczebelków... najlepiej jak by był cały komplet mebelków...

ehhh...trudno mi tak na odległość wybierać z nim...ale wiem ze jeżeli on kupi część rzeczy teraz, to my pojedziemy na gotowe
Pozdrawiam Wszystkie Mamusie
Miłego popołudnia i wieczorku życzę