reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

olis gartulacje pierwszego ząbka:tak:
luleczka witam serdecznia mamo (juz prawie) z UK:tak:
a pogoda faktycznie straszna leje i leje.. jeśli nawet spacer to raczej mało przyjemny:baffled:
My cały czas pracujemy nad powrotem do cyca po ponad dwóch tygodniach butelkowania. Idzie nam coraz lepiej. roch nadal rośnie jak na drożdżach :tak:
pozdrawiam i lecę bo właśnie woła:tak:

reklama
Witam Mamusie!

Dzis Brianek po poludniu spal ponad 2 godzinki szok!:-)jestem taka uradowana bo moglam zrobic cos przy sobie i w domku na spokojnie:happy:W nocy jakos sie zaparlam i nie wzielam go do nas do lozka chwile pokwekal ale zrozumial ze tam jeo miejsce;-)
Dziewczyny chcialam sie was zapytac czy sadzicie ze parowki sa zlym pozywieniem dla naszych maluszkow:confused:Brianek je uwielbia od czasu do czasu zajada a jak napisalam o tym na forum marcowym to niektore dziewczyny mnie zbesztaly dziwne!:baffled:
Brianek to tez lubi jesc danonki i nic mu nie jest przeciez jest juz duzym dzieciakiem wydaje mi sie to troszke paranoja takie obchodzenie sie jak z jajkiem:eek:

Luleczka witam na forum!:tak:

Maxin ja przez ta pogode taka senna jestem jakas:eek:mysle ze twoj zabieg jest bardzo wazny:tak:mam nadzieje ze uda ci sie go jakos zrobic jak najszybciej a plamienie to widze ze dosc dlugo sie utrzymuje chyba niedobrze co:confused:bidulko wrcaj do zdrowia:baffled:

Olis milego wieczorku z mezusiem!:-)i OGROMNE GRATULACJE 1 ZABKA!

Melanie widze ze ty wysportowana babeczka jestes fajowo!:happy:a jak tam zdecydowalas sie juz na jakies mieszkanko dzialacie:confused:

Joanna Z ja bylam sie upomniec o ta szczepionke dla Brianka 2 miesiace temu i teraz jak przyjechalam z pl to dopiero ja zrobili a szczepionka calkowicie jest za darmo;-)

Kasiulka a ty od poczatku nie karmilas cycem:confused:bo wlasnie ja nie dostalam mleka na samym pocztaku dopiero po tygodniu i Brianek tak plakal nie wiedzial o co chodzi jak go przystawialam bo przyzwyczail sie do butelki dlatego od urodzenia karmiony jest modyfikowanym mleczkiem:happy:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Hej, ja tylko na chwilke.
Pati od 2 dni porzadnie sie rozchorowal, ma strasznie zatkany nosek i chrypke, no i strasznie kaszle. Oj bidulka dopiero co mu ropka z oczek zeszla, a tu jakis paskudny wirus :baffled: Do lekarza idziemy jutro, tzn. tato z Patim, bo ja mam pierwszy dzien pracy wolont. w nursery. Oj mowie wam ja tez jakis kiepski humor mam, przez to, ze Pati taki bidulka, pogoda tez wstretna, no i kurcze cos ostatnio sie nie wyrabiam, pisze prace do collegu, do tego maly chorenki, od jutra nursery, uffff :zawstydzona/y:
Sorry, za smecenie, ale jakos tak wszystko sie nawarstwilo :-(
Magussia no, no ogladalam teledysk, super, ciesze sie, ze sie wszystko poukladalo, no i teraz widac efekty :-) Wow i jaki Brianek przeslodki :-)
Odnosnie parowek to ja nie mam takiego problemu bo Pati ich nie lubi, a Danonki mu daje czesto bo je uwielbia :laugh2:
Maxin powodzenia z tym zabiegiem, a moze uda Ci sie go zrobic jak bedziesz w Polsce :confused: Wiesz ja jestem lekko podlamana z tym naszym wyjazdem do Portugalii, bo juz wszystko zarezerwowane, a teraz sie okazuje, ze Patiego moga nie wpuscic, bo podobno paszport w dniu przekraczania granicy musi byz wazny 3 miesiace, a jego bedzie wazny tylko 1 miesiac. Wiec nie wiemy co robic :no: :-(
Olis alez Wam cudnie, ze mozecie razem swietowac Walentynki i gdzies wyjsc. Bawcie sie dobrze :tak: Gratulecje dla Oliego 1 szego zabka, BRAVO!!!
Melanie jak tam z Waszym mieszkaniem, macie cos na oku :confused: No i jak Pariska w przedszkolu, juz bez problemu zostaje :confused: Alez Ty masz samozaparcie, tak w koncowce jeszcze miec sile na cwiczenia, podziwiam :tak:
Luleczka witaj na forum :happy:
Kasiulka powodzenia w przyzwyczajaniu Rocha do mamusiowego mleczka :-) Nasz Pati byl od poczatku karmiony butla no i tez wielki chlop z niego wyrosl :tak:
Joanna_Z musisz sie o to szczepienie upomniec u siebie w przychodni
Milej nocki dla Wszystkich

Dziewczyny przesylam wam link do naszego teledysku!ZAPRASZAM DO OGLADNIECIA:-)wystepuje tam moj partner ja i Brianek:happy:

YouTube - STinKO - Dzieki Tobie feat. MeGi

ostra z Ciebie laseczka :-)

a po postach czuć taki miękki puch :eek::happy:
dzięęęęęki Tobie lala la la laaa.... :-):tak: szkoda, że Brianka tak mało ;-)
więcej teledysków !!! więcej !!!

Anetko
z Pariską w przedszkolu nie było łatwo, bo płakała przy zostawianiu jej - to trwało z 2- 3 miesiące :baffled:
ale warto było czekać :tak:
teraz nawet sie z nami nie pożegna tylko leci do zabawy :-)
i czasem nie chce do domu jechać :eek::-)
Anetko i Maggusiu
co do mieszkanka, to jutro jedziemy oglądać jedno
trzymajcie kciuki !
ma ogród ;-)

jutro Wam wkleję jakąś moją fotkę z zawodów w fitness, ciekawe czy mnie poznacie :confused::szok::-)
ale wkleję tam ;-)
tu nie :no:;-)

cześć Lula
trzymam kciuki za szybkie dołączenie do męża :-)

kasiulka powodzenia w powracaniu :happy::happy::happy::happy:

olis GRATULACJE !!!
teraz to juz się posypią ząbki u króliczka - jedyneczki pewnie wyjdą jedna za drugą :happy:

maxin a może jednak lepiej teraz zrobić porządek z tą nadżerką ??
wiem, ze powinnaś kilka tygodni być na miejscu
ale przeciez w pl tez są lekarze w razie czego, no nie ?

maggusia na początku strallam sie Rocha piersia karmic i niestety nic z tego nie wyszło.Dużo by na ten temat mówic:baffled: w końcu by nie męczy siebie i maluszka przeszliśmy na butlę, a teraz dzięki wsoaniałej babecze z poradni laktacyjnej do cyca wracamy :happy: i Roch już ma mniej bóów brzuszka:tak:
a... i fajny taki rodzinny teledysk:tak:
a parówki nie są zbyt zdrowe dla malucha.:no: oczywiście można je podawa dziecku, ale niezbyt czesto i najlepiej takie specjalne dla dzieciaczków.
Czego unika� w diecie maluszka - TWOJE DZIECKO

melani powodzenia w wybieraniu domu:tak:

anetko dużo zdrowia dla Patiego a dla ciebie powodzenia w peacy;-) :happy:

maxin78 oby jak najszybciej kłopoty zdrowotne sie skonczyły:tak:

jutro wyjezdza moja mama, która pomagała mi przez trzy tygodnie... oj obawiam sie , ze bedzie sie działo, oby tylko pozytywnie:tak:

|Maggusia no kochana ale z ciebie zyleta
zaskoczylas mnei jak cholerka
spodziewalam sie raczej takiej cichej myszki a tu prosze
super to wam wyszlo i synek sie zalapal
ale najwazniejsze ze po burzy wychodzi slonce:tak:
oby tak dalej

Melanie a u nas sie nie pochwalisz
ani fotek nie widzialysmy ani nie chwlalilas sie ze domek idziesz ogladac
tez bym kciuki trzymala zeby sie udalo :tak:

Olis grtuluje zabka jak juz pierwszy wyszedl to posypia sie teraz jeden za drugim (chyba :-D )

Maxin ja to ciebie doskonale rozumiem , mi sie tez na sam koniec ciazy przyplatalo cos i nie mam ochoty na nic i weny na pisanie tez nie ma
jedyne co robie to siedze i sie martwie
i juz bym wolala synka na rekach bo wydaje mi sie ze bylby bezpieczniejszy niz teraz u mnie w brzuchu :-( mam nadziej ze uda sie tobie ten zabieg w kancu zrobic i juz bedziesz sie dobrze czula

Lula witam przyszla mamusie z uk

Anetko powodzenia w pracy

pozdrawiam was wszytskie dziewczyny i sorki ze tak zadko tu ostatnio zagladam ale weny tworczej brak

reklama
Hej dziewczynki!!!

Dzieki wszystkim ale to chyba wirus Ade atakuje dzisiaj w nocy ponad 40 stopni goraczki:szok: koszmar!!!nie wyspalam sie co chwile tylko zimne oklady oklady az usnelam z nia w lozku mam nadzieje ze Kubus sie nie zarazi...

Lula witam bardzo serdecznie ja tez czekalam na mojego meza w pl az przyjedzie po nas i to 7 m-cy

Joanna Z juz szczepilam Kubusia na pneumokoki i bez problemu poszlam do przychodni i sami go zaszczepili oczywiscie za darmo

Olis gratuluje zabka u nas to tragedia:szok: kazdy jeden zawsze biegunki
czasem goraczka mamy juz 12!!!

Maggusia naprawde swietny teledysk-gratuluje!!!!! niby nie powinno sie dawac parowek dziecia bo to sama chemia i nie zdrowe ale ja dawalam i daje jak lubi to czemu nie oczywiscie rozsadne ilosci no i nie ma u nas morinek a sa u was danonki???ja daje inne serki bo niestety nie ma danonkow

Melanie ja tez potrzymam kciuki!!

Maxin ja nadzerke mialam robiana na 2 razy i troche czasu zeszlo

POZDRAWIAM WSZYSTKICH I UCIEAKAM BO ADA ZNOWU MA GORACZKE OJJ DZIECI DZIECI .....TO PEWNIE TO PRZEDSZKOLE:wściekła/y:

Do góry