reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

olis gartulacje pierwszego ząbka:tak:
luleczka witam serdecznia mamo (juz prawie) z UK:tak:
a pogoda faktycznie straszna leje i leje.. jeśli nawet spacer to raczej mało przyjemny:baffled:
My cały czas pracujemy nad powrotem do cyca po ponad dwóch tygodniach butelkowania. Idzie nam coraz lepiej. roch nadal rośnie jak na drożdżach :tak:
pozdrawiam i lecę bo właśnie woła:tak:

reklama
Witam Mamusie!

Dzis Brianek po poludniu spal ponad 2 godzinki szok!:-)jestem taka uradowana bo moglam zrobic cos przy sobie i w domku na spokojnie:happy:W nocy jakos sie zaparlam i nie wzielam go do nas do lozka chwile pokwekal ale zrozumial ze tam jeo miejsce;-)
Dziewczyny chcialam sie was zapytac czy sadzicie ze parowki sa zlym pozywieniem dla naszych maluszkow:confused:Brianek je uwielbia od czasu do czasu zajada a jak napisalam o tym na forum marcowym to niektore dziewczyny mnie zbesztaly dziwne!:baffled:
Brianek to tez lubi jesc danonki i nic mu nie jest przeciez jest juz duzym dzieciakiem wydaje mi sie to troszke paranoja takie obchodzenie sie jak z jajkiem:eek:

Luleczka witam na forum!:tak:

Maxin ja przez ta pogode taka senna jestem jakas:eek:mysle ze twoj zabieg jest bardzo wazny:tak:mam nadzieje ze uda ci sie go jakos zrobic jak najszybciej a plamienie to widze ze dosc dlugo sie utrzymuje chyba niedobrze co:confused:bidulko wrcaj do zdrowia:baffled:

Olis milego wieczorku z mezusiem!:-)i OGROMNE GRATULACJE 1 ZABKA!

Melanie widze ze ty wysportowana babeczka jestes fajowo!:happy:a jak tam zdecydowalas sie juz na jakies mieszkanko dzialacie:confused:

Joanna Z ja bylam sie upomniec o ta szczepionke dla Brianka 2 miesiace temu i teraz jak przyjechalam z pl to dopiero ja zrobili a szczepionka calkowicie jest za darmo;-)

Kasiulka a ty od poczatku nie karmilas cycem:confused:bo wlasnie ja nie dostalam mleka na samym pocztaku dopiero po tygodniu i Brianek tak plakal nie wiedzial o co chodzi jak go przystawialam bo przyzwyczail sie do butelki dlatego od urodzenia karmiony jest modyfikowanym mleczkiem:happy:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Hej, ja tylko na chwilke.
Pati od 2 dni porzadnie sie rozchorowal, ma strasznie zatkany nosek i chrypke, no i strasznie kaszle. Oj bidulka dopiero co mu ropka z oczek zeszla, a tu jakis paskudny wirus :baffled: Do lekarza idziemy jutro, tzn. tato z Patim, bo ja mam pierwszy dzien pracy wolont. w nursery. Oj mowie wam ja tez jakis kiepski humor mam, przez to, ze Pati taki bidulka, pogoda tez wstretna, no i kurcze cos ostatnio sie nie wyrabiam, pisze prace do collegu, do tego maly chorenki, od jutra nursery, uffff :zawstydzona/y:
Sorry, za smecenie, ale jakos tak wszystko sie nawarstwilo :-(
Magussia no, no ogladalam teledysk, super, ciesze sie, ze sie wszystko poukladalo, no i teraz widac efekty :-) Wow i jaki Brianek przeslodki :-)
Odnosnie parowek to ja nie mam takiego problemu bo Pati ich nie lubi, a Danonki mu daje czesto bo je uwielbia :laugh2:
Maxin powodzenia z tym zabiegiem, a moze uda Ci sie go zrobic jak bedziesz w Polsce :confused: Wiesz ja jestem lekko podlamana z tym naszym wyjazdem do Portugalii, bo juz wszystko zarezerwowane, a teraz sie okazuje, ze Patiego moga nie wpuscic, bo podobno paszport w dniu przekraczania granicy musi byz wazny 3 miesiace, a jego bedzie wazny tylko 1 miesiac. Wiec nie wiemy co robic :no: :-(
Olis alez Wam cudnie, ze mozecie razem swietowac Walentynki i gdzies wyjsc. Bawcie sie dobrze :tak: Gratulecje dla Oliego 1 szego zabka, BRAVO!!!
Melanie jak tam z Waszym mieszkaniem, macie cos na oku :confused: No i jak Pariska w przedszkolu, juz bez problemu zostaje :confused: Alez Ty masz samozaparcie, tak w koncowce jeszcze miec sile na cwiczenia, podziwiam :tak:
Luleczka witaj na forum :happy:
Kasiulka powodzenia w przyzwyczajaniu Rocha do mamusiowego mleczka :-) Nasz Pati byl od poczatku karmiony butla no i tez wielki chlop z niego wyrosl :tak:
Joanna_Z musisz sie o to szczepienie upomniec u siebie w przychodni
Milej nocki dla Wszystkich

Dziewczyny przesylam wam link do naszego teledysku!ZAPRASZAM DO OGLADNIECIA:-)wystepuje tam moj partner ja i Brianek:happy:

YouTube - STinKO - Dzieki Tobie feat. MeGi

ostra z Ciebie laseczka :-)

a po postach czuć taki miękki puch :eek::happy:
dzięęęęęki Tobie lala la la laaa.... :-):tak: szkoda, że Brianka tak mało ;-)
więcej teledysków !!! więcej !!!

Anetko
z Pariską w przedszkolu nie było łatwo, bo płakała przy zostawianiu jej - to trwało z 2- 3 miesiące :baffled:
ale warto było czekać :tak:
teraz nawet sie z nami nie pożegna tylko leci do zabawy :-)
i czasem nie chce do domu jechać :eek::-)
Anetko i Maggusiu
co do mieszkanka, to jutro jedziemy oglądać jedno
trzymajcie kciuki !
ma ogród ;-)

jutro Wam wkleję jakąś moją fotkę z zawodów w fitness, ciekawe czy mnie poznacie :confused::szok::-)
ale wkleję tam ;-)
tu nie :no:;-)

cześć Lula
trzymam kciuki za szybkie dołączenie do męża :-)

kasiulka powodzenia w powracaniu :happy::happy::happy::happy:

olis GRATULACJE !!!
teraz to juz się posypią ząbki u króliczka - jedyneczki pewnie wyjdą jedna za drugą :happy:

maxin a może jednak lepiej teraz zrobić porządek z tą nadżerką ??
wiem, ze powinnaś kilka tygodni być na miejscu
ale przeciez w pl tez są lekarze w razie czego, no nie ?

maggusia na początku strallam sie Rocha piersia karmic i niestety nic z tego nie wyszło.Dużo by na ten temat mówic:baffled: w końcu by nie męczy siebie i maluszka przeszliśmy na butlę, a teraz dzięki wsoaniałej babecze z poradni laktacyjnej do cyca wracamy :happy: i Roch już ma mniej bóów brzuszka:tak:
a... i fajny taki rodzinny teledysk:tak:
a parówki nie są zbyt zdrowe dla malucha.:no: oczywiście można je podawa dziecku, ale niezbyt czesto i najlepiej takie specjalne dla dzieciaczków.
Czego unika� w diecie maluszka - TWOJE DZIECKO

melani powodzenia w wybieraniu domu:tak:

anetko dużo zdrowia dla Patiego a dla ciebie powodzenia w peacy;-) :happy:

maxin78 oby jak najszybciej kłopoty zdrowotne sie skonczyły:tak:

jutro wyjezdza moja mama, która pomagała mi przez trzy tygodnie... oj obawiam sie , ze bedzie sie działo, oby tylko pozytywnie:tak:

|Maggusia no kochana ale z ciebie zyleta
zaskoczylas mnei jak cholerka
spodziewalam sie raczej takiej cichej myszki a tu prosze
super to wam wyszlo i synek sie zalapal
ale najwazniejsze ze po burzy wychodzi slonce:tak:
oby tak dalej

Melanie a u nas sie nie pochwalisz
ani fotek nie widzialysmy ani nie chwlalilas sie ze domek idziesz ogladac
tez bym kciuki trzymala zeby sie udalo :tak:

Olis grtuluje zabka jak juz pierwszy wyszedl to posypia sie teraz jeden za drugim (chyba :-D )

Maxin ja to ciebie doskonale rozumiem , mi sie tez na sam koniec ciazy przyplatalo cos i nie mam ochoty na nic i weny na pisanie tez nie ma
jedyne co robie to siedze i sie martwie
i juz bym wolala synka na rekach bo wydaje mi sie ze bylby bezpieczniejszy niz teraz u mnie w brzuchu :-( mam nadziej ze uda sie tobie ten zabieg w kancu zrobic i juz bedziesz sie dobrze czula

Lula witam przyszla mamusie z uk

Anetko powodzenia w pracy

pozdrawiam was wszytskie dziewczyny i sorki ze tak zadko tu ostatnio zagladam ale weny tworczej brak

reklama
Hej dziewczynki!!!

Dzieki wszystkim ale to chyba wirus Ade atakuje dzisiaj w nocy ponad 40 stopni goraczki:szok: koszmar!!!nie wyspalam sie co chwile tylko zimne oklady oklady az usnelam z nia w lozku mam nadzieje ze Kubus sie nie zarazi...

Lula witam bardzo serdecznie ja tez czekalam na mojego meza w pl az przyjedzie po nas i to 7 m-cy

Joanna Z juz szczepilam Kubusia na pneumokoki i bez problemu poszlam do przychodni i sami go zaszczepili oczywiscie za darmo

Olis gratuluje zabka u nas to tragedia:szok: kazdy jeden zawsze biegunki
czasem goraczka mamy juz 12!!!

Maggusia naprawde swietny teledysk-gratuluje!!!!! niby nie powinno sie dawac parowek dziecia bo to sama chemia i nie zdrowe ale ja dawalam i daje jak lubi to czemu nie oczywiscie rozsadne ilosci no i nie ma u nas morinek a sa u was danonki???ja daje inne serki bo niestety nie ma danonkow

Melanie ja tez potrzymam kciuki!!

Maxin ja nadzerke mialam robiana na 2 razy i troche czasu zeszlo

POZDRAWIAM WSZYSTKICH I UCIEAKAM BO ADA ZNOWU MA GORACZKE OJJ DZIECI DZIECI .....TO PEWNIE TO PRZEDSZKOLE:wściekła/y:

Do góry