Hej, ja tylko na chwilke.
Pati od 2 dni porzadnie sie rozchorowal, ma strasznie zatkany nosek i chrypke, no i strasznie kaszle. Oj bidulka dopiero co mu ropka z oczek zeszla, a tu jakis paskudny wirus
Do lekarza idziemy jutro, tzn. tato z Patim, bo ja mam pierwszy dzien pracy wolont. w nursery. Oj mowie wam ja tez jakis kiepski humor mam, przez to, ze Pati taki bidulka, pogoda tez wstretna, no i kurcze cos ostatnio sie nie wyrabiam, pisze prace do collegu, do tego maly chorenki, od jutra nursery, uffff
Sorry, za smecenie, ale jakos tak wszystko sie nawarstwilo :-(
Magussia no, no ogladalam teledysk, super, ciesze sie, ze sie wszystko poukladalo, no i teraz widac efekty :-) Wow i jaki Brianek przeslodki :-)
Odnosnie parowek to ja nie mam takiego problemu bo Pati ich nie lubi, a Danonki mu daje czesto bo je uwielbia
Maxin powodzenia z tym zabiegiem, a moze uda Ci sie go zrobic jak bedziesz w Polsce
Wiesz ja jestem lekko podlamana z tym naszym wyjazdem do Portugalii, bo juz wszystko zarezerwowane, a teraz sie okazuje, ze Patiego moga nie wpuscic, bo podobno paszport w dniu przekraczania granicy musi byz wazny 3 miesiace, a jego bedzie wazny tylko 1 miesiac. Wiec nie wiemy co robic
:-(
Olis alez Wam cudnie, ze mozecie razem swietowac Walentynki i gdzies wyjsc. Bawcie sie dobrze
Gratulecje dla Oliego 1 szego zabka, BRAVO!!!
Melanie jak tam z Waszym mieszkaniem, macie cos na oku
No i jak Pariska w przedszkolu, juz bez problemu zostaje
Alez Ty masz samozaparcie, tak w koncowce jeszcze miec sile na cwiczenia, podziwiam
Luleczka witaj na forum
Kasiulka powodzenia w przyzwyczajaniu Rocha do mamusiowego mleczka :-) Nasz Pati byl od poczatku karmiony butla no i tez wielki chlop z niego wyrosl
Joanna_Z musisz sie o to szczepienie upomniec u siebie w przychodni
Milej nocki dla Wszystkich