Hej babeczki!Nio ja tez ostatnio mniej pisze, a to maly zanjmuje mi duzo czasu a to cos tam znowu. A wogole to znowu nas zlapalo, ja mam katar i kicham i niunio ma taki katar , kicha i znowu kaszle.Ja juz nie wiem, przeciez ubieram go dobrze, nie za grubo i nie za cienko, staram sie dbam o niego jak sie tylko da a on znowu sie przeziebil.Niie wiem jutro ide do lekarza bo boje sie ze znowu mu cos w plucach swiszczy:-(Michal dzis ostatni dzien pracuje na tym dyzurze, tak sie ciesze bo znowu bedzie normalnie.Pisze normalnie bo caly ten tydzien pracowal op pon do niedzieli po 12 godzin wracal zmeczony wieczorem i wogole nie mielismy czasu dlaq siebie i wogole michal tak by chcial spedzac czas z Oskarciem a tu praca i praca. Choc z drugiej strony to potrzebujemy sporo kasy na te oplaty wszystkie zwiazane z nowym domem wiec same rozumiecie.Pogoda ohydna juz dwa dni pada deszcz i to chyba powoduj te choroby, raz snieg i mroz a raz deszcz
Wiosno przybadz!!!
Maxin-a co to za zabieg bedziesz miala, czy to ta nadzerka?A to bedziecie Natalcie w Polsce chrzcili???A co do jej strachu przed babcia to chyba to normalne ze dzidzio sie przyzwyczai do jaiegos wygladu i potem kazda zmiania wywoluje jakies emocje w nim.Oskarcio np jak umyje sobie glowe i mam recznik zalozony to tak sie przyglada ze szok.A jak bylo ostatnio mrozno i zalozylam czappke czarna to tez sie przestraszyl bo pierwszy raz mnei w niej widzial.Oh te nasze maluszki!
Mysz@-oby cora nie miala opryszczek bo jak zlapala wirusa opryszczki to juz cale zycie bedzie ja dreczylo.Ja tak mam i to jest okropne.A czy mozesz cos wiecej napisac na temat tej afty?
Maggusia- ta zabawka jest bardzo fajna, zreszta takie zabawki , do ktorych dziecko ma np pileczki lub inne male czesci i musi je wlozyc w odpowienie miejsce sa bardzo dobre bo dziecko rozwija tak zwana motoryke mala czyli cwiczy raczki, chwytanie itp. Ja lubie takie zabawki gdzie np sa otworki o roznych ksztaltach i trezba np klocek kwadratowy umiescic w otworze kwadratowym itd
Wiec taka zabawka jest super , tym bardziej ze ta zyrafka oddzialyje na inne zmysly bo jak piszesz gra i swieci!Super pomysl!
Melanie- a kiedy ty masz termin porodu dokladnie?Jak sie czujesz, czu chodzisz nadal na silownie?Powodzonka, abyscie szybko znalezli domek, i dobrze mowisz z ogrodem to super sprawa gdys sie ma dziecko.
Agnes-oj cos te nasze biedunie tak choruja, chyba nadal wirus.A z domkiem to powodzenia i czekamy na info jak wrazenia i samopoczucie w nowym domku. A z kasa to tak wlasnie bywa czasem jak sie komus pozycza.
Olis-gratuluje postepow synka.Niedlugo tez bedziesz biegac za nim po calym domku:-)
Anetka- przeprowadzka za ok szesc tygodni jak wszystko bedzie ok. Bo te wszystkie formalnosci, prawnicy itp trwaja dosc dlugo.A nocki Oskarcia, powiem ze bylo juz fajnie a teraz przez ten katar maly nie moze oddychac a ja chodze niewyspana.Czekam wiosny niech te choroby sie skoncza.
A misio tak pocalym domu lazi, wszystko gryzie, jest boski!!!:-)
Milej niedzieli!
papatki