Oj zasypalo nas dzisiaj cudnie, ale tak szybko jak napadalo tak i szybko stopnialo. Nie zdazylismy zrobic fotek sniegowych buuuu :-( Dzis spedzilismy miluchny dzionek z Maxin i Stkrotka. Malenstwa slicznie sie bawily, no a my nagadac sie nie moglysmy :-) Pati pozniej padl tak sie wymeczyl. A jak wstal to zaczal mi mieszkanie przemeblowywac. Przygotowywalam obiad i bylam tylem odwrocona, nagle patrze a Pati przesunal swoj fotelik przez cala kuchnie, az do salonu, ARTYSTA
a potem kombinowal jak wejsc do pralki. Normalnie ubaw z nim ostatnio, takie rzeczy wymysla :-)
Olis fajnie musi wygladac Oli jak tak "raczkuje" raczkami ;-) Jak tam kuchnia, czekamy na fotki
Oj wiesz mi tez czasem tak brakuje chwilki dla siebie, ale glowka do gory, jeszcze chwilke i nasze dzieciaczki beda miec 18 lat to i moze czasu bedziemy miec wiecej
No wlasnie
Maxin jak tam Twoje dolegliwosci, ustaly, czy bylas u gina, czy moze dopiero w pl
Stokrotka bidulka tez padla, no wymeczylysmy dzieciaczki :-)
Kasiula Matula mozesz tez znalesc stojaczki na stronach producentow, tam sa opiski, no i pozniej takie same szukac na ebayu
Joanna Z brawo Mayi, silna z niej dziewczynka
Hehe no niezla ta podwyzka child benefit
Mysz@ nie ma to jak wizyta u dentysty brrrrr
no wlasnie to znaczy ze na te karty Maternity znieczulenie tez jest za darmo
Maggusia no jak Pati jest zmeczony, albo juz nie chce sie sam bawic lub sie nudzi, to tez przychodzi do mnie do kuchni i jak gotuje, albo zmywam naczynia to tak uwiesz mi sie u nog
No i oczywiscie Mama jest nr 1 ;-) A moze Brianek taka marudka bo mu zabki ida
Ciesze sie ze u was juz wszystko oki
Maja jak tam nowa praca, kiedy idziesz po raz pierwszy
Dzieki za odpis na priv. Jak tam Martusia, kruszynka dalej taka grzeczniutka :-)
Kallusia, Evoska a gdzie wy sie podziewacie, pewna malenstwa zabieraja wam caly wolny czas
Izusia a co tam u was? Jak tam nowy domek, kiedy przeprowadzka
Oskarek grzeczniutki, ladnie spi w nocy
Czytalam na blogu jakie Ci porzedki robi z pilotami i kabelkami, hehe :-)
Miulutkiego wieczoru i nocki :-)