Hejka my rowniez ostatnie dni urwanuie glowy,zaczelam zalatwiac chrzciny,restauracja zabukowana,teraz zaproszenia,a kosciol juz jak bede na miejscu to zorganizuje,na pewno nie bedzie problemu bo w wielkanoc duzo osob chrzci:-) Juz sobie mala wyobrazm,w kucykach i sukienusi,atlasowych bucikach
:-)
Fajnie jade na dwa tyg.odpoczne troszke,choc teraz mam luz.Zaczelo sie ganianie za mala,jak wywolalam fotki,zobaczylam jak bardzo sie zmienila w ciagu ostatnich paru tyg,Tyle juz umie,zaczyna sobie cos tam po swojemu gadac,mnie po swojemu nazywa,jest smieszna,ciesze sie ze mam takie pogodne dziecko.Wlasnie mi przeszkadza pislac,zaraz ide ja polozyc.George przychodzi o 3.00.ok ide ogarnac dom.
Majeczka super super GRATULACJIE,ciesze sie z toba,powodzenia.Na pewnio dobrze wam to zrobi;-)
Izusia wspaniale wiesci,trzymam kciuki aby wszystko gladko poszlo.
MAGGUSIA jak u ciebie???
Ivonek swietny pomysl,my tez tak bedziemy chcieli zrobic,dla dziecka to dobre wprowadzenia do szkoly,nauki jezyka:-) Rok szybko zleci i mala juz bedzie w przedszkolu,szok;-)
Anetka,pewnie masz racjie i wychodza trzonowce,och te zeby,u nas slinotok,ale zebow nie widac
Mala sie kuruje,wiec widzimy sie w czwartek,ale mam byc bardzo zinmno
wogole slyszalyscie zima tu zawita,minusowe temperatury,wrr...snieg hmm........A w kraju w sumie jako tyakiej zimy nie ma
ok mykam juz
milego dnia
buzka:-)