reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
HEJ!!!
nas dalej chorobsko meczy Kubus prawie caly tydzien nie spal ani w dzien ani w nocy zaledwie po 30 min. tragedia:wściekła/y: (zawsze po przynajmniej 2,5 godziny dziennie)za to dzisiaj prawie 5 ufff juz myslalam ze to nie nastapi w koncu odpoczelam i mam czas cos napisac ale przyznaje sie bez bicia ze nie przeczytalam wszystkich postow:sick:
POZDRAWIAM BUZIAKI
acha wszystkiego naj naj dla MAI!!!

hej maggusia witaj wsrod nas-nareszcie wrocilas napisz cos wiecej,no i jak z tymi rozstepami usunelas-bo ja planuje w maju jechac do polski i wtedy sie tym zajac

Bardzo dziękuję za pomoc....i znowu nasz wyjazd sie przesunął......cały czas coś wyskakuje..ech..

Olis nie usunelam:wściekła/y: poniewaz brak funduszy na to ciagle wkladam:baffled: w remonty kase ale ja planuje w czerwcu pojechac i napewno je zlikwiduje bo jakos chcialabym juz na wakacjach zalozyc normlany stroj kompielowy i popluskac sie z synkiem:happy:

Dobranoc ciumki dla was wszystkich!:-)

Czesc dziewczyny:-):-)

Przepraszam ze tak dlugo was nie odwiedzam ale brakuje mi normalnie czasu, Ola ladnie siedzi i chce zeby z nia sie bawic, zas kiedy ma swoje drzemki to sprzatam , gotuje, po lukasza i tak jakos leci a jak dzien ladny to na pole bo szkoda siedziec w domu
Ciekawostka Ola dzisiaj od rana zaczela gadac:szok: najpierw bylo tata, potem po poludniu mama, normalnie szok a ledwo o skonczyla pol roczku, zaczyna dawac buzki-po prostu jest kochana

zyczenia dla MAI i OLIWIERKA niech zdrowo sie chowaja

Szkoda ze nie bylam na spotkaniu ale LUkasz sie rozchorowal a co sie okazalo to sie zatrul, caly dzien wymoity dopiro po poludniu ugotowalam mu marchewke i przestalo a dzis szaleje czyli wszystko wraca do normy

Co do prawka to nadal sie ucze ale dostalam juz provisional driving licence wiec trza bukowac testy ale dla mnie jeszce za szybko moze na marzec- zobaczymy co i jak
Pozdrowienia dla wszystkich i milego weekendu:-):-):-)

Witam mamunie!
Pati w koncu spi, ufff cos dzis sie dzieje z nim niedobrego, tylko co:confused: Caly dzien byl oki, a pod wieczor zaczelo mu ropiec oczko, do tego ma zatkany nosek, no i sie slini na potege :-( Tak sie dzis wieczorem zloscil jak nigdy, az sie przestraszylam co sie dzieje, tak strasznie plakunial, nie wiem czy to zabki, czy cos go bierze :confused: Dalam mu calpol, mam nadzieje, ze przespi nocke :zawstydzona/y:
Mysz@ duzo zdrowka dla Kubusia :tak: a co go meczy jakis wirus :confused: ach te paskudne zarazki :dry:
Maggusiu witamy z powrotem, pisz jak najczesciej :tak: oj wiem jak ciezko jest wszystko ogarnac po powrocie ;-) ale pomalutku wszystko wroci do normy i Brianek bedzie znow sam usypial w lozeczku :-)
Olis u nas dzis tez tatus byl z synkiem na spacerku :tak: a to dlatego, ze mamusi czasu brak (i spokoju ;-) ) do pisania pracy do collegu. No i fajnie, ze sie zrelaksowalas w pracy :tak:
Maxin jak tam po spacreku? sliczna pogoda dzis byla tak slonecznie :-) No widzisz jak Natka szybko ruszyla do przodu, teraz trzeba za nia ganiac :laugh2:
Harsharani witaj wsrod nas, gratulujemy zafasolkowania :-)
Buziaczki

DUZO ZDROWKA, NAJSZCZESLIWSZEGO DZIECINSTWA I SPELNIENIA NAJSLODSZYCH MARZEN DLA MAI & OLIWIERKA :-) :-) :-)

reklama
Hej!!!

Maggusia- witaj kochana jak dobrze że już jesteś i jakie postępy Braianek już zrobił ho ho opowiadaj co u was:-)

Anetko-moze to zabki bidulek oby szybko wszystko poszlo

maxin- mata rewelacja mala szaleje jak widzi te wszystkie kolorowe zabawki a oczywiscie doczepilam jeszcze krowke pozytywke i hipcia z lusterkiem normalnie zajeta jest jakies 40min i pozniej pada ze zmeczenia:-D , my tez dzis bylismy na spacerku :tak:

Anulka- wklej kochana jakies fotki olenki niezla laska juz musi z niej byc, byla taka malenka jak ja ostatnio widzialam ,a dla Lukasza duzo zdrowka:tak: i powodzenia w testach dla ciebie

mysz@- oj bidulek Kubuś, ale go dlugo meczy oby szybko zdrowial

Olis-al masz sliczna fotke przy nicku boskie:-)

Lwica-100 lat dla Oliwierka zuch chlopak

Ivonek- co u Was skrobnij cosik jak Juleczka i jak się macie mieliscie chyba jechac do polski w lutym:confused:

a u nas calkiem fajnie rodzinnie spedzamy czas i jutro tez uwielbiam weekendy

dziewczyy piszcie bo nie wiadomo co u was slychac :-(

buziaczki i milego wypoczynku sobotnio niedzielnego:-D
dziewczyny buziaki dla Was

Do góry