reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Maxin - kochanienka dziekuje bardzo za pamiec!! a juz myslalm ze mnie tu juz nikt nie pamieta:-( . Ale jak ja moglam tak myslec - Ty kochana ZAWSZE o wszystkich pamietasz!!! dziekujemy za zyczonka i pozdrawiamy goraco!!!:-) :-) Duza buzka dla Natalki i Ciebie!!!

reklama
:-) DLA MAI:-)

Pierwsze
Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w samego siebie,
trafnych zrządzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażeń i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
szczęście w swe ręce łap każdego dnia
życzy Ci tego

Ciocia Maja33 i Martusia

czesc, ja tylko mam pytanie bo nie moglam doszukac..czy jest moze ktoras z was z Birmingham lub z okolicy ?

I tak w ogole to ja bylam pewna ze ty , maja33, mieszkasz w Polsce. ja pamietam Ciebie i twoje zdjecia, taka drobniusia jestes.. :)

Hej!!!
Harsharani-mieszkam w Londynie od prawie dwóch lat:-) :-) :-)
nie jestem pewna ale chyba nikogo nie ma z Birmingham:-( pzyłącz się do nas jak nikogo nie znajdziesz zawsze fajnie pogadać sobie:tak: , o ciążach i szkrabkach, a nawet jak znajdziesz kogoś od siebie to i tak się przyłącz to wątek mamy z UK:tak:

Dziewczyny ale pusto na naszym wątku, co się dzieje???:confused:
Pewnie dlatego że połowa z nas była dziś na spotkaniu:laugh2: i nagadałyśmy się na całego:cool2:
miłej nocki buziaki pa

ja wlasnie przebywam w Polsce, ale paskudny dylemat przede mna. Nie wiem tak naprawde jeszcze gdzie zamierzam rodzic... czy Polska czy Anglia..Wiec pewnie podpytam sie co i jak was:) ale to juz jutro..

pewnie ze sie dolaczam ;)

Hejka Mamuski i dzieciaczki :)
U mnie wszystko ok. Pod koniec stycznia miałam scan i widzialam małego człowieczka hehe kurcze myslalam ze ten scan bedzie traw z 30 minut a on moze nie cale 5 hehe jestem w 13 tyg. teraz 1 lutego bylam u lekarza i miala robic testy ale okazalo sie ze zle policzyla tygodnie i stwierdzila ze na testy jeszcze za wczesnie. kolejny scan pod koniec marca jupii hehe suwaczek niedlugo bedzie (czekam az w tik taku sie pojawia).

Mam takie glupie pytanie ze az mi sie glupio pytac hehe :)
Chcialabym sobie kupic plyn do higieny intymnej bo ten z Polski mi sie skonczyl i chodzilam wczoraj po Tesco i szukalam i nie znalazlam hehe podpowiedzcie mi dziewczyny jak sie to nazywa sie angielsku :)
Aaaa i jeszcze hehe mamy w Tesco kilka Palmersow i nie wiem ktory to do rozstepow :) tez prosze o nazwe hehe

juz Was nie zameczam po pomyslicie ze jakas glupia jestem hehe

pozdrawiam sliczne dzieciaczki :)

Witam
Mowie wam moja mal jest wszedzie,nie moge sie nadziwic,wlasnie dorwala piloty i przelancza kanaly:-D Powoli malymi skokami przesuwa sie do przodu,z dnia na dzien udoskonala swoje umiejetnosci:tak: Obudzila sie dzis o 5.30:szok: nie spala do 8.20 potem 50mni drzemki i zaraz na czworaka i wedruje po lozku,jeju mowie wam na wszytsko musze uwazac.Dzis Ladny dzien wiec zaraz zieramy sie na spacer,chyba zimno,ale co tam.Ostatnio rowniez zNatki osiagniec jej picie samemu,soczku z kubka niet,ale z butli tak.
Ok ide do niej bo zaraz cos spsoci.

Harsharani witaj,gratulucaje fasolki,a z Birmingham chbya jest MAGGUSIA,ale cos ostatnio nie daje znac,miala wrocic z Polski????????

Olis jeszcze nie skonczona,no coz trzeba byc cierpliwym,dzieki za czekoladki,byly pyszne,wczoraj dla oslody tak milego dnia zjadalm pol paczki:-)

Maja podusia jest urocza,mala ja wczoraj atakowala,bardzo lubimy DZWONECZKA Z Piotrusia Pana.
Martusia jets bardzo grzeczna:happy:

Malvina nie ma za co;-)

ostatnio jak sie nie myle to LWICY oliwer mial roczek??
wiec zyczymy mu
Takie to szczere, proste życzenia
Ci ofiaruję w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Moc słodyczy, nic goryczy
Tego Tobie... życzy!

STO LAT STO LAT DLA OLIWERKA

OK MYKAM ZJESC SNAIDANIE:-)
MILEJ SOBOTY

hej dziewczyny ja wlasnie po pracy,moj mezulek z malym na dworze pogodna cudna i oli caly czas spi...ja musze ogarnac ten chaos w domu robotnicy ciagle sa, zakurzone wszystko a ja padam oni zamiast robic to se pwka pija na balkonie:eek: ale coz poradzic...
w prace zlecialo szybciutko teraz jakis obiadek i po sobocie...
a tu puchy pisza tylko wytrwale i uzaleznione-jak ja-he he
izusia-trzyma kciuki zebys jak najszybciej odgonila to chorubsko,moze jakis telefon do polski do lekarza moze cos poradzi bo wiesz tu nie ma na tych doktorkow co liczyc
harsharani-witaj u nas i wszystkiego naj dla cibie i twojej fasolki
malvina-
wszystkiego najslodszego dla MAI w dniu pierwszych urodzinek
dominia-co u ciebie pewnie juz wrocilas z polski jak bylo jak minely chrzciny i jak synalek sie ma napisz cos

dobra kobitki zycze przyjemnego dnia:cool2:

Witam Mamusie!

Nareszcie wrocilismy z Polski!:-)i moge z wami juz pisac codziennie:happy:HURA
Nie wiem od czego kompletnie mam zaczac tyle sie u mnie wydarzylo.
Brianek jest przeziebiony ja tez biedaczek marudzi strasznie i odzwyczail sie od lozeczka:szok:musze znow stosowac metode samego usypiania:baffled:tym bardziej mi go szkoda bo juz tyle rozumie.Ma 4 zabki raczkuje jak oszalaly staje sam na nozkach robi pare kroczkow i bec na ziemie:laugh2:slodko to wyglada no i rozrabiaka z niego ogromniasty!:tak:Na dodatek ciagle tylko musi byc Mama w zasiegu wzroku czasami jest to uciazliwe bo niewiele moge zrobic ale teraz staram sie go od tego odzwyczaic no jasne ze taki szkrab rozpieszczony jak cala rodzinka go ciagle zabawiala;-)

WITAM NOWE FORUMOWICZKI!:-)fajnie ze nas coraz wiecej i wiecej:tak:#

Harsharani czy ty jestes z Birmingham:confused:bo ja tez jesli tak to rewelacja!:happy:nareszcie ktos ode mnie tyle sie opisalam kiedys na forum o tym ze tak zaluje ze zadna nie jest z B-ham a tu prosze!jupi

musze leciec bo synek sie obudzil bede pozniej.

Sle ciumaski i pozdrowienia!

reklama
Do góry