reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Maxin - kochanienka dziekuje bardzo za pamiec!! a juz myslalm ze mnie tu juz nikt nie pamieta:-( . Ale jak ja moglam tak myslec - Ty kochana ZAWSZE o wszystkich pamietasz!!! dziekujemy za zyczonka i pozdrawiamy goraco!!!:-) :-) Duza buzka dla Natalki i Ciebie!!!

reklama
:-) DLA MAI:-)

Pierwsze
Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w samego siebie,
trafnych zrządzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażeń i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
szczęście w swe ręce łap każdego dnia
życzy Ci tego

Ciocia Maja33 i Martusia

czesc, ja tylko mam pytanie bo nie moglam doszukac..czy jest moze ktoras z was z Birmingham lub z okolicy ?

I tak w ogole to ja bylam pewna ze ty , maja33, mieszkasz w Polsce. ja pamietam Ciebie i twoje zdjecia, taka drobniusia jestes.. :)

Hej!!!
Harsharani-mieszkam w Londynie od prawie dwóch lat:-) :-) :-)
nie jestem pewna ale chyba nikogo nie ma z Birmingham:-( pzyłącz się do nas jak nikogo nie znajdziesz zawsze fajnie pogadać sobie:tak: , o ciążach i szkrabkach, a nawet jak znajdziesz kogoś od siebie to i tak się przyłącz to wątek mamy z UK:tak:

Dziewczyny ale pusto na naszym wątku, co się dzieje???:confused:
Pewnie dlatego że połowa z nas była dziś na spotkaniu:laugh2: i nagadałyśmy się na całego:cool2:
miłej nocki buziaki pa

ja wlasnie przebywam w Polsce, ale paskudny dylemat przede mna. Nie wiem tak naprawde jeszcze gdzie zamierzam rodzic... czy Polska czy Anglia..Wiec pewnie podpytam sie co i jak was:) ale to juz jutro..

pewnie ze sie dolaczam ;)

Hejka Mamuski i dzieciaczki :)
U mnie wszystko ok. Pod koniec stycznia miałam scan i widzialam małego człowieczka hehe kurcze myslalam ze ten scan bedzie traw z 30 minut a on moze nie cale 5 hehe jestem w 13 tyg. teraz 1 lutego bylam u lekarza i miala robic testy ale okazalo sie ze zle policzyla tygodnie i stwierdzila ze na testy jeszcze za wczesnie. kolejny scan pod koniec marca jupii hehe suwaczek niedlugo bedzie (czekam az w tik taku sie pojawia).

Mam takie glupie pytanie ze az mi sie glupio pytac hehe :)
Chcialabym sobie kupic plyn do higieny intymnej bo ten z Polski mi sie skonczyl i chodzilam wczoraj po Tesco i szukalam i nie znalazlam hehe podpowiedzcie mi dziewczyny jak sie to nazywa sie angielsku :)
Aaaa i jeszcze hehe mamy w Tesco kilka Palmersow i nie wiem ktory to do rozstepow :) tez prosze o nazwe hehe

juz Was nie zameczam po pomyslicie ze jakas glupia jestem hehe

pozdrawiam sliczne dzieciaczki :)

Witam
Mowie wam moja mal jest wszedzie,nie moge sie nadziwic,wlasnie dorwala piloty i przelancza kanaly:-D Powoli malymi skokami przesuwa sie do przodu,z dnia na dzien udoskonala swoje umiejetnosci:tak: Obudzila sie dzis o 5.30:szok: nie spala do 8.20 potem 50mni drzemki i zaraz na czworaka i wedruje po lozku,jeju mowie wam na wszytsko musze uwazac.Dzis Ladny dzien wiec zaraz zieramy sie na spacer,chyba zimno,ale co tam.Ostatnio rowniez zNatki osiagniec jej picie samemu,soczku z kubka niet,ale z butli tak.
Ok ide do niej bo zaraz cos spsoci.

Harsharani witaj,gratulucaje fasolki,a z Birmingham chbya jest MAGGUSIA,ale cos ostatnio nie daje znac,miala wrocic z Polski????????

Olis jeszcze nie skonczona,no coz trzeba byc cierpliwym,dzieki za czekoladki,byly pyszne,wczoraj dla oslody tak milego dnia zjadalm pol paczki:-)

Maja podusia jest urocza,mala ja wczoraj atakowala,bardzo lubimy DZWONECZKA Z Piotrusia Pana.
Martusia jets bardzo grzeczna:happy:

Malvina nie ma za co;-)

ostatnio jak sie nie myle to LWICY oliwer mial roczek??
wiec zyczymy mu
Takie to szczere, proste życzenia
Ci ofiaruję w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Moc słodyczy, nic goryczy
Tego Tobie... życzy!

STO LAT STO LAT DLA OLIWERKA

OK MYKAM ZJESC SNAIDANIE:-)
MILEJ SOBOTY

hej dziewczyny ja wlasnie po pracy,moj mezulek z malym na dworze pogodna cudna i oli caly czas spi...ja musze ogarnac ten chaos w domu robotnicy ciagle sa, zakurzone wszystko a ja padam oni zamiast robic to se pwka pija na balkonie:eek: ale coz poradzic...
w prace zlecialo szybciutko teraz jakis obiadek i po sobocie...
a tu puchy pisza tylko wytrwale i uzaleznione-jak ja-he he
izusia-trzyma kciuki zebys jak najszybciej odgonila to chorubsko,moze jakis telefon do polski do lekarza moze cos poradzi bo wiesz tu nie ma na tych doktorkow co liczyc
harsharani-witaj u nas i wszystkiego naj dla cibie i twojej fasolki
malvina-
wszystkiego najslodszego dla MAI w dniu pierwszych urodzinek
dominia-co u ciebie pewnie juz wrocilas z polski jak bylo jak minely chrzciny i jak synalek sie ma napisz cos

dobra kobitki zycze przyjemnego dnia:cool2:

Witam Mamusie!

Nareszcie wrocilismy z Polski!:-)i moge z wami juz pisac codziennie:happy:HURA
Nie wiem od czego kompletnie mam zaczac tyle sie u mnie wydarzylo.
Brianek jest przeziebiony ja tez biedaczek marudzi strasznie i odzwyczail sie od lozeczka:szok:musze znow stosowac metode samego usypiania:baffled:tym bardziej mi go szkoda bo juz tyle rozumie.Ma 4 zabki raczkuje jak oszalaly staje sam na nozkach robi pare kroczkow i bec na ziemie:laugh2:slodko to wyglada no i rozrabiaka z niego ogromniasty!:tak:Na dodatek ciagle tylko musi byc Mama w zasiegu wzroku czasami jest to uciazliwe bo niewiele moge zrobic ale teraz staram sie go od tego odzwyczaic no jasne ze taki szkrab rozpieszczony jak cala rodzinka go ciagle zabawiala;-)

WITAM NOWE FORUMOWICZKI!:-)fajnie ze nas coraz wiecej i wiecej:tak:#

Harsharani czy ty jestes z Birmingham:confused:bo ja tez jesli tak to rewelacja!:happy:nareszcie ktos ode mnie tyle sie opisalam kiedys na forum o tym ze tak zaluje ze zadna nie jest z B-ham a tu prosze!jupi

musze leciec bo synek sie obudzil bede pozniej.

Sle ciumaski i pozdrowienia!

reklama
Do góry