reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Maxin, Izusia hehe zobaczycie jak fajnie bedzie jak Wasze malenstwa oprocz raczkowania, zaczna chodzic i sie wszedzie wspinac, wtedy to dopiero jest ubaw :-) no i guzy niestety :baffled:
Maxin wielkie gratulacje dla Natalci, mowisz, ze zywiolek sie z niej zrobil, no to masz teraz niezly ubaw :-D Pati tez jest wszedzie i to jest chyba najpiekniejsze, za codzien wymysla cos innego, nigdy nie wiesz czym Cie zaskoczy :confused: :happy: No i super, ze sie wszystko wyjasnilo i poprawilo z jej skora :tak: A jesli chodzi o spacerek to w kazdej chwili :-)
Izusia a Oskarek juz sam chodzi, bo widzialam na fotkach, ze stoi w lozeczku :confused: Duzo zdrowka dla Was, dobrze, ze juz lepiej sie czujesz :tak: No tyle mialal problemow z blogiem, a tu prosze odwiedzilismy i wyglada super! A jak u Oskarka zabkowanie :confused: U nas 6 i narazie wiecej nie widac :happy:
Olis jak tam remont kuchni, dalej trwa :confused: a jak w ogole sobie radzicie, stolujecie sie na miescie :confused: A jak tam praca nad blogiem, juz gotowy :confused: Ogladalam fotki malego, jest przesliczny i jak juz wyrosl :szok: Prosze o wiecej jego zdjatek :tak:
Maju wasz blog tez przesliczny, ponowne gratulacje dla Martusi, cudnie podnosi glowke :-) a ta jej fryzurka odlotowa normalnie :laugh2: a jak u Was z karmieniem w nocy :confused:
Kasiula Matula a dlaczego Was odwiedzla ta Health Visitor :confused: Przeciez Wasza niunia juz duza :confused: Jesli chodzi o krowie mleko, to ja narazie wprowadzam przetwory mleczne: ser bialy, jogurciki, ser zolty, ale samego mleka Patiemu jeszcze niedawalam. Bede mu dawac jeszcze formula milk bo ono jest wzbogacone witaminami i mineralami, wiec napewno lepsze :tak: A jak czesto podajesz malej mleko :confused: My dwa razy dziennie rano i wieczorem z kaszka :happy:
Martuska witaj jeszcze nie zdazylysmy sie poznac :happy: a ile sie nie myle dzieki Tobie mozemy tu pogadac, bo zalozylas ten watek ;-) Wielkie dzieki za to :-) Aha super zdjecie w podpisie, masz slicznego synka :tak: Dopraszam sie jego fotek na zamknietym watku :tak:
Agnes2606 jak sie czuje Karolinka, juz lepiej :confused: Jak pisze Maxin to moze trzydniowka byla :confused: Duzo zdrowka dla niej :tak:
No wlasnie a co z naszymi ciezaroweczkami :confused: Tigger, Miloku, Melanie gdzie sie podziewacie :confused:
Buziolki :cool2: Dobrej nocki :elvis:

reklama
dziewczyny u mnie buuuuuuuuuuuu remont w kuchni trwa nie mamy jej od ponad poltorej tygodnia wiecej czasu przesiaduje u taty-a ze wzgledu ze bedziemy miec nowa ladna kuchnie landlord powiekszyl kaske za wynajem:no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: jestem strasznie zla
dziekujemy za mile slowka.....
dzis byla piekna pogoda wiec caly dzionek byl praktycznie na dworze bylo supcoi oli wiekszosc czasu przespal:-) a ja zrelaksowalam sie przy tak pieknej pogodzie
anetka-co u ciebie no i jak szkola,i pati napewno pelno go wszedzie,dzieki za pamiec o nas do zobaczenai w piatek
izusia-widzialam zdjecia na priv oskarek ma cudne 2 zabki i bosko je pokazuje,ciesze si ze u was lepiej kurujcie sie kochani
maxin-no no pannica jak szybko robi postepy ciezko za nia nadazyc,gratulacje przmieszczanai-raczkowania:happy: no i fajnie ze plamy schodza widac masc pomaga
anulka-trzymam za twoje slonce kciuki zeby plamy okazaly sie nie grozne i latwe do wyleczenia,a co u ciebie tak rzadko tu zagladasz,napisz co u ciebie jak dajesz rade i jak olenka ty ciagle na cycu
maja-gratulacje dla marci glowka do gory ho ho strasznie szybko,widzialam fotki z ostatniego piatku no ty po porodzie wrocilas juz do siebie :-) :-) :-) :-) :-) nie widac ze rodzilas

pozdrawiam reszte mamusiek-gdziekolwiek jestescie i cokolwiek robicie:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Dawno nie zglądałam, a teraz trudno ogarnąc co się na forum dzieje. Dzieciaki rosną .
MAxin gratul;acje dla Natalki :tak: raczkowanie to jest coś;-)

07 stycznia przyszedł na świat mój synek Roch ważył 4000g i mierzył 56 cm.
Troche się w szpitalu działo ze względu na małe komplikacje, ale skończyło się dobrze (bo komplikacje bbyły naprawde małe) i mały przyszedł na świat przez cesrskie cięcie. Od tamtej pory wszystko się pozmieniało. Roch jest cudowny. jedyny problem to kolki:baffled:

Oto on:
1. Roch 4 dni po przyjsciu na swiat
2.Roch z termoforkiem-walczymy z bólem brzuszka
3 i 4 w łóżeczku

Witam
Ja juz wczoraj myslalam,ze nikt nie napisze,tak cisza.U nas ruchlio sie zrobilo,na wszytsko trzeba uwazac,coraz mniej spi w dzien.Pije mleczko wiec jestem szczesliwa.Wczoraj w koncu rozliczylismy sie wszytko na ostatni gozik dopiente,ale juz zglowy,jak tylko przyjda paiery zalatwiamy Child tax,Laski ,ktor juz to zalatwialy ile czekalyscie na odpowiedz???

kasiulka0901OGROMNIASTE GRATULACJIE SLICZNEGO SYNKA,NIECH WAM SIE ZDRWO CHOWA,DUZO SZCZESCIA WAM ZYCZYMY.fOTECZKI SLICZNE,TAKI MALUSI SZKRABIK

iZUSIA zauwazylas,ze ida nasze maluszki leb w leb,a jak zabki Oskarka,u nas noc byla fatal;na,a dziaselka napuchniete wiec wychodza gorne jedynki

Anetka teraz to mam rece pelne roboty,hahaha,ale idzie sie usmiac co wymyslaja takie male istotki:-D Towj Patti jest zabawny;-) a mowi cos wiecej?

Olis juz niedlugo bedzie po remoncie i bedzies pichcic w nowej kuchni,super.Nam tez remontowali jak sie wprowadzalismi i tez podniosl,taki urok co?A jak tat juz pracuje?

a co z reszta ekipy MAMA Z UK???GDZIE SIE CHOWACIE??

BUZKA BEDE POZNIEJ

MAXIN gratulacje i od nas dla Natalki

ANETKA HV przyszla wypisac mi czerwoną książeczkę bo my jestesmy w UK od października i miałam tylko polską książeczke zdrowia dla małej
wypytała dała kika porad o żywieniu i poszła

a mleczko emi tak jak twoj patryś je rano i wieczorem zagęszczone:tak:

KASIULKA gratulacje słodziutki Twój malusi synuś

DLA MAJECZKI OD MALVINY

Niech smutek zniknie w górskim potoku.
By radość kwitła jak róża co roku.
By na Twej twarzy promyczek słońca,
nigdy nie zniknął i trwał do końca.
By najpiękniejsze chwile w Twoim
życiu trwały wiecznie.

a161cq0.gif

STO LAT I ZDROWKA OD NATALKI I CIOCI MAXIN

hejka dziewczyny, gdzie wy się podziewacie, pusto się ostatnio tu zrobiło:happy:
U nas dzisiaj przepiękna pogoda była, świeciło słoneczko i ciepło było, wreeeszcie, zupełnie jakby wiosna przyszła:-) :-) :-)

KASIULKA0901 gratulacje z okazji narodzin maleństwa, śliczny chłopczyk i jaki duży:-) , dużo zdrówka dla małego i żeby go te kolki nie męczyły.

Maxin super, że Stokrotka zaczęla raczkować, ani się obejrzysz a będzie biegać:happy: .
Karolinka jeszcze nie ma ząbka:eek: , kilka razy już się coś zapowiadało:-) , ale niestety nadal nic, mam nadzieje, że wkrótce się pojawią, bo zacznę się martwić

Anetka nasza małą już się dobrze czuje, po 3 dniach całkowicie wyzdrowiała, chyba faktycznie 3 dniówka:happy:

HEJ!!!

Maxin- gratulacje dla Natki - juz raczkuje fantastycznie teraz bediesz miała ubaw z nia i pilnowania napewno,:-D

Olis- wspolczuje ci z tym remontem ale jak sie skonczy bedzie napewno fantastycznie:tak:

Anetko-smieszne ma te wloski moja Martucha a z tylu jej sie wytarly i normalnie jak mnich jakis wyglada:-D

kasiulka- gratulacje sliczna twoja dzidzia taka malusia:tak:

u nas bylo dzis dosyc smiesznie tzn Martusia nie robila kupeczki przez trz dni i juz zaczynalam sie martwic ze cos nie tak, ale dzis sobie odbila hahah normalnie musialam zmienic przescieradlo w lozeczku ja cala wykapac i zmienic uranko jak zyje nie widzialam czegos takiego:-D :-D :-D :-D
ale ciesze sie ze juz "ja" zrobila

Mell- dlaczego twoja stronka się nie otwiera za kazdym razem sprawdzam i wyswietlla mi sie ze nie ma takiej strony:confused:

papap do jutra

reklama
Czesc kochane!
Ale pogoda do d...pochmurno, mzy, wieje...szkoda slow.Czekam z utesknieniem wiosny i sloneczka. A my lepiej, niunio juz praktycznie calkiem zdrowy a my z mezem mamy sie lepiej ale nadal okropnie kaszlemy.Nie wiem ilez mozna tak kaszlec, u nas trwa to juz tydzien.Mam nadzieje ze szybko wyzdrowiejemy bo szczerze mowiac to mam juz dosyc!
Maxin-tez chcialam ci to powiedziec ze nasze maluszki ida leb w leb, nio w koncu jest tylko tydzien i jeden dzien roznicy miedzy nimi:-)A zabki u nas na razie tylko dwa, choc tez mi sie wydaje ze dziaselka sa nieco spuchniete. A nocki na szczescie maly ostatnio coraz ladniej przesypia a ja chodze wyspana.A wstaje ok 8 wiec nie jest zle:-)
Anetka-juz teraz jest bieganie za malym a co mowic jak bedzie chodzil?Musze popracowac nad kondycja;-)A z chodzeniem to jest tak ze niun za raczki chodzi i sam potrafi sie podciagnac i stac trzymajac sie wszystkich mebli a nawet sie przesuwa, raczka za raczka nozka za nozka i idzie.Ale sam to jeszcze nie.
Olis- wcale sie nie dziwie ze jestes zla o ta podwyzke, ah ta kasa przyprawia nas wszystkich o bol glowy.A kochana czekam na adresik bloga:-)
Mala Majeczko duzo zdrowka i radosci z okazji pierwszych urodzinek!
Kasiulka-wielkie gratulacje, Roch jest cudny!

Do góry