reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witajcie dziewczyny, cichutko tu coś dzisiaj, ja mam coraz mniej czasu, bo Karolinka zrobiła się bardzo ruchliwa, nawet minutkę nie usiedzi na miejscu tylko coś kombinuje i rozrabia:-) . My jesteśmy nadal na etapie poszukiwania domku, ale coś mi się wydaje, że ciężko bęzie znaleść coś ładnego w rozsądnej cenie, jutro idziemy obejrzeć jeden domek, zobaczymy może nam się spodoba:happy: ( mam nadzieje)

Miloku pakuj się kochana, bo już Ci niedużo czasu zostało, ja czekałam prawie do ostatniej chwili i oczywiście nie zdążyłam się spakować:eek: , bo dzidzia się pośpieszyła:happy: , mogę Ci doradzić żebyś zabrała przede wszystkim coś dla siebie do ubrania ( no wiesz koszula, szlafrok, kapcie itp.), szczoteczkę do zębów, podpaski i coś do ubrania dla maluszka, pieluszki no i oczywiście kartę ciążową i obowiązkowo aparat fotograficzny:happy: , nie wiem co jeszcze, może inne dziewczyny Ci doradzą

Maxin, bo ja trochę nie wtajemniczona jestem, gdzie można obejrzeć wasz blog, o ile oczywiście to nie tajemnica:happy:

Mysz@ u nas też padał śnieg:szok: , na szczęście nie za długo i zaraz stopniał:happy:

Margolka11 witaj wśród nas:happy: , napisz coś więcej o sobie i o swoim maleństwie

buziaczki:-) :-) :-)

reklama
Hej ja tylko na moment,przyszlam z pracy bardzo zmeczona,mala ma mega katar i do tego kaszle,buzi brzudka sie zrobila,chyba ma skaze bialkowa,ja mialam,moj tato tez,wiec mozliwe ,ze u niej sie ujawnila,beznadzieja,smaruje jej masciami,ktore mi przepisali lekarze,ale one nic nie daja i sie zloszcze,bo zamiast wyslac nas na badania to oni mowi,ze to normalne,jak dziecko sie sliny,tak tylko ona ma kolo buzi na policzkach.Och co za dzien taki zimny,wrr....Ok mykam spac bo pozno.Sorki,ze nie odpisze kazdej
A Izusia nie lam sie z blogiem,ja teraz tez cos namieszlam i na glownej stronie nie przejdziesz dalej,niewiem co sie stalo:baffled: Och zla jestem i tyle nie marudze,
Agnes mozez wejsc,stona jest po sowkczkiem Natalki;-)

buziaki paap

K...:wściekła/y: opisalam sie jak glupia i wcielo mi posta :wściekła/y: :wściekła/y: i na dodatek Pati cos nie moze zasnac poplakuje w lozeczku od 40 min :szok: nie wiem o co chodzi juz tak nie bylo od dobrych paru miesiecy :no: czyzby nowe zabki wychodzily :baffled: :confused:

oj oj oj!!!!
widac ze dzisiejszy dzien nie nalezy do najlepszych dla wiekszosci z nas...
chyba pogoda nam nie sluzy zimno i ten straszny wiatr tak bardzo daje popalic...
na forum istna cisza...to niepodobne pozaszywalyscie sie w domowych pieleszach kobitki i nie dajecie o sobie znac...
u nas od jutra remont kuchni ja padam ze zmeczenia oli bryka potwornie non-stop brak mi czasu dla siebie:-( :-(
oki zmykam lulac..
pozdrawiam wszystkie kobitki spijcie wy i wasze maluchy cala nocke..
maxin jutro bede dzwonic prosze napisz o ktorej moge aby nie przeszkadzac-ja sie dostosuje-jednak nie dam rady sama

Hej rany rany SNIEG,wierzyc sie nie chce:happy: Osd razy na dworze choz zimno zrobio sie przyjemniej,och jak milo,dawno nie widzilam sniegu.Nocke mielismy beznadziejna,mala sie budzila,kaszel starszny,po 2h placzu w koncu zabralismy ja do siebie,a raczej maz:-D mowi,ze nie moze slucha jak ona tak taka sma chorusian siedzi.Oczywiscie nie wyspani jestesmy,zanim usnela byla 3.00 za godzine znowu sie obudzia,rosila wszytko aby na obudzic,drapala ciaga za wlosy,macham klapcietkiem,rano do pracy wstalam nietomna,dobrze,ze jutro ostatni dzien i potem miesiac laby:-)

Jak tam u was kobietki,jak maluszki sie czuja,a brzuchatki jak znosza ta pogode???

Olis mozesz dzwonic teraz,albo ok.13.00 jak maluchy beda spaly.Remont kuchni powiadasz,och to bedzie roboty duzo co???Oliwerek taki ruchliwy sie zrobi,ile juz wazy,widac moze jakies zabki.

anetka buuu tez tak czasmi mam,ale sie nie zlosc,ja teraz zanim wysle,zapamietuje tekst w razie czego.Nataka tez nie moze sie doczekac aby zoabczyc Patiego,ae niweim jak to bedzie w piatek,nie chce ja narazac na kolejene infekcjie,a wiece jak to jest w metrze,goraco,potem wychodzic na zewnatrz zimno,niechce aby nabawila sie czegos gorszego i zreszta zarazila inne dzie,wiec raczej musimy odpusci sobie to spotkanie,nad czym bardzo ubolewam,bo tak chcialam sie z wami zobaczyc,usciskac wasze duze skarby,a tu klops,buuu.....:zawstydzona/y: :-( :zawstydzona/y:

Izusia jak wasza przeprowadzka????Bedziesz wieczorem na gg,to pomoge ci z strona

Maja sorki skarbie,niesety nie przywioze rzeczy,ale jak mal wyzdrowiej to mozemy sie umowic,przyjade na Hamresmith bo i tak chce isc do Primarka;-) Jak mala ksiezniczka sie czuje

ok ide na majowk

piszcie co tam u was kobietki
buzka papa

Emi zasnela a przedtem zdarzyla pobawic sie na sniegu mialam maly klopot bo chciala zasowac bo nim na czworakach ale nie mamy nieprzemakalnego skawandra wiec tylko troszke sie pobawila pod mamy kontrolą:tak:

Witam dziewczyny !

Dawno mnie tu nie bylo, niestety nie mam w domku netu, korzystam z biblioteki, ale to tylko 2 godzinki dziennie. Szkoda, bo nie mam za wiele czsau aby sie zapoznac blizej z Wami, a bardzo bym chciala:no: .
Wlasnie czytalam wszystkie posty Melek. Wyrazy wspolczucia z powodu poronienia...
Ja na razie czuje sie swietnie, czego zycze wszystkim przyszlym mamusiom. Bardzo szybko leci mi czas, dzien za dniem, nie wiem jak zdolam sie uporac ze wszystkimi sprawami.
Juz zaczelam kupowac ciuszki dla Julci. Nie wiem czy nie przesadzam kupujac sukienki na dwuletnia dziewczynke:happy: Bo co zrobie jak okaze sie, ze bedzie synus:szok: No ale mam nadziejke, ze USG dobrze pokazalo to i owo, przeciez to juz nie fasolka tylko big fasola! Nawet sie nie miescila w ekranie, takze nawet nie mozna bylo dokladne zmierzyc.
Jezeli chodzi o wszystkie sprawy zwiazane z mieszkaniem itd. to juz sie uspokoilam. Wzielam sie ostro w garsc i Cos zaczelo sie w koncu dziac...Chcialabym juz miec jakies male mieszkanko, zebym miala dokad wrocic ze szpitala z dzidzinia moja , a nie gniezdzic sie w malym pokoiku. Na szczescie jeszcze mam ok 3 miesiace, jakos to bedzie...
Miloku: z tego co wyczytalam to juz nie dlugo rodzisz! Trzymaj sie dzielnie, powodzenia:-)
A propo sniegu... U mnie nie spadl, za to pieknie swieci slonko ( na szczescie )
Pozdrowionka dla wszystkim forumkowych mam i brzuchatek, buzka, do jutra

reklama
oLIS WIECZORKIEM MOZE BYC, TYLKO JA PARCUJE DO 19.00 W DOMU BEDE NA 19.30,ZANIM ZROBIE KOO MALEJ,ZJEM OBIAD,OKAPIE SIE TROCHE MINIE WIEC MOZE,20.30-21.00???????????????

kasiula matula,to musialo smiesznie wyglada,tutaj juz wszytsko stopnialo,ale zrobilam pare fotek rano na pamiatke.Kiedy MAA ZACZELA RACZKOWAC?

Kaniulka fajnie slyszec,ze dobrze sie miewasz,duzo zrowka,POWODZENIA W ZNALEZIENIU FAJNEGO LOKUM,SKANY RACZEJ NA 80% SPARWDZAJA SIE;-)

MYKAM DO MOICH PRZCZOLEK

Do góry