witajcie dziewczyny, cichutko tu coś dzisiaj, ja mam coraz mniej czasu, bo Karolinka zrobiła się bardzo ruchliwa, nawet minutkę nie usiedzi na miejscu tylko coś kombinuje i rozrabia:-) . My jesteśmy nadal na etapie poszukiwania domku, ale coś mi się wydaje, że ciężko bęzie znaleść coś ładnego w rozsądnej cenie, jutro idziemy obejrzeć jeden domek, zobaczymy może nam się spodoba
( mam nadzieje)
Miloku pakuj się kochana, bo już Ci niedużo czasu zostało, ja czekałam prawie do ostatniej chwili i oczywiście nie zdążyłam się spakować
, bo dzidzia się pośpieszyła
, mogę Ci doradzić żebyś zabrała przede wszystkim coś dla siebie do ubrania ( no wiesz koszula, szlafrok, kapcie itp.), szczoteczkę do zębów, podpaski i coś do ubrania dla maluszka, pieluszki no i oczywiście kartę ciążową i obowiązkowo aparat fotograficzny
, nie wiem co jeszcze, może inne dziewczyny Ci doradzą
Maxin, bo ja trochę nie wtajemniczona jestem, gdzie można obejrzeć wasz blog, o ile oczywiście to nie tajemnica
Mysz@ u nas też padał śnieg
, na szczęście nie za długo i zaraz stopniał
Margolka11 witaj wśród nas
, napisz coś więcej o sobie i o swoim maleństwie
buziaczki:-) :-) :-)

Miloku pakuj się kochana, bo już Ci niedużo czasu zostało, ja czekałam prawie do ostatniej chwili i oczywiście nie zdążyłam się spakować

Maxin, bo ja trochę nie wtajemniczona jestem, gdzie można obejrzeć wasz blog, o ile oczywiście to nie tajemnica

Mysz@ u nas też padał śnieg

Margolka11 witaj wśród nas

buziaczki:-) :-) :-)